Vavers:A kaa tu domaa? Man tak tiesiibu nava
ERA: Vavers:A kaa tu domaa? Man tak tiesiibu nava Vāver, toties Tu vismaz esi vīrietis P.S. Tiesības ir visiem, a/v apliecība gan ne
helds:Es sapratu ka tā ir fotobloga augstakas elites sarakste, bet ja kads zemes tārps no Kuldigas rodās, vai ari viņš no talienes drikst pavērot?
Vavers:Tak jums vajag viirieti, vai tikai shoferi?
ERA:Vāver, toties Tu vismaz esi vīrietis
Maris: ERA:Vāver, toties Tu vismaz esi vīrietis tas jau nemaz nav maz
juulis: Maris:tas jau nemaz nav mazmaz nav, bet mums nepietiek
Maris:tas jau nemaz nav maz
Maris: juulis: maz nav, bet mums nepietiek nē.... man sestdien skate un svētdien pirmā diena pēc skates...
juulis: maz nav, bet mums nepietiek
Oliss:ņemiet labāk smartinu viņš ir divi vienā (pec profilbildes redzams)
alvils: Oliss:ņemiet labāk smartinu viņš ir divi vienā (pec profilbildes redzams) un kurš no profilbildē redzamajiem ir vīrietis un kurš šoferis?
juulis:ee vai tiešām te ir tikai vīrieši un neviena paša šofera?
alvils: juulis:ee vai tiešām te ir tikai vīrieši un neviena paša šofera?otrādi (varbūt)!
juulis:Tu tak pac šoferis
alvils: juulis:Tu tak pac šoferis Nu es jau par to pašu! Bet vai vīrietis... kas to lai zin?!
Oliss: juulis:ee vai tiešām te ir tikai vīrieši un neviena paša šofera?es esu šoferis gan arī vīrietis (man tā šķiet), bet sestdien esu Igaunijā pasākumu jābildē
smartins:A kam tā tačka pieder vispār?
juulis: smartins:A kam tā tačka pieder vispār?īrējam
smartins: juulis: īrējamKā Tu tik ātri atbildēji? Laikam jau zināji, ka jautāšu
juulis: īrējam
smartins:Vispār, moš drīzumā vēl kāds plenērs plānojas? Ko?
debra: smartins:Vispār, moš drīzumā vēl kāds plenērs plānojas? Ko?Vispār jau mēs tā vismaz reizi sezonā cenšamies kaut ko sarikot
smartins: debra: Vispār jau mēs tā vismaz reizi sezonā cenšamies kaut ko sarikot Cik gara jums sezona? Nedēļa, mēnesis, gads?
debra: Vispār jau mēs tā vismaz reizi sezonā cenšamies kaut ko sarikot
juulis: debra: Vispār jau mēs tā vismaz reizi sezonā cenšamies kaut ko sarikot nevis cenšamies, bet rīkojam!
juulis: debra:Vispār jau mēs tā vismaz reizi sezonā cenšamies kaut ko sarikot nevis cenšamies, bet rīkojam!
debra:Vispār jau mēs tā vismaz reizi sezonā cenšamies kaut ko sarikot
Bzh: juulis: nevis cenšamies, bet rīkojam! Šis pie vasara skaitās vai vēl pavasaris?
juulis: nevis cenšamies, bet rīkojam!
juulis: Bzh: Šis pie vasara skaitās vai vēl pavasaris? ja godīgi, tad pavasaris
Bzh: Šis pie vasara skaitās vai vēl pavasaris?
Vārds:
Parole:
Cepumiņu?