Pirmkārt, es domāju, ka, ja šī kompānija ļoti vēlētos mani redzēt savās rindās, piedāvātu personiski, nevis caur forumu. Otrkārt, es jau vienreiz biju tas, kas stūrē. Foršāk tomēr būtu ārdīties pa aizmuguri un dzert, nevis atkal grozīt baranku. Treškārt, šie datumi jebkurā gadījumā neder, jo sestdien ir noslēguma skate Jelgavā.
palasot atsauksmes izklausās, ka iepriekšējie esot bijuši labi pasākumi. Piedzēries modelis nav attaisnojums, arī to var izmantot. Bāc, baigi jau gribās, bet datumi galīgi nepatīkami.
Jācer, ka nākamreiz būs divas brīvas vietas. Varu stūrēt, bet varu arī nestūrēt.
Andreass:palasot atsauksmes izklausās, ka iepriekšējie esot bijuši labi pasākumi. Piedzēries modelis nav attaisnojums, arī to var izmantot. Bāc, baigi jau gribās, bet datumi galīgi nepatīkami.
Jācer, ka nākamreiz būs divas brīvas vietas. Varu stūrēt, bet varu arī nestūrēt.
iedod cepumiņu un tad izrauj no rokām. šeit ir jāsaka: DAVAI ir SUPER, es braucu!!!
Andreass:palasot atsauksmes izklausās, ka iepriekšējie esot bijuši labi pasākumi. Piedzēries modelis nav attaisnojums, arī to var izmantot. Bāc, baigi jau gribās, bet datumi galīgi nepatīkami.
iedod cepumiņu un tad izrauj no rokām. šeit ir jāsaka: DAVAI ir SUPER, es braucu!!!
Ja es iepriekš nebūtu braucis, un nezinātu kādi šie pasākumi ir , tad toč pieteiktos : piedzērusies modele, daudz alkohola , savstarpējie kašķi, nekāda plāna , tīņu murgi .... utt. IMHO skan ideali priekš INTERESANTĀM brīvdienām .. Ir ir labs .. Andreass - nākamreiz noteikti brauc! ir tā vērts
NIN:Ja es iepriekš nebūtu braucis, un nezinātu kādi šie pasākumi ir , tad toč pieteiktos : piedzērusies modele, daudz alkohola , savstarpējie kašķi, nekāda plāna , tīņu murgi .... utt. IMHO skan ideali priekš INTERESANTĀM brīvdienām .. Ir ir labs .. Andreass - nākamreiz noteikti brauc! ir tā vērts
Es gan neraudu , bet priecājos par lielisko nedelas nogali, satiktiem jauniem cilvekiem, jauniem iespaidiem un fantastiskāko pēdējā laika atpūtu! Jā, bildītes gan gribas redzēt pēc iespējas ātrāk.