Šajā nedēļas nogalē tiek plānots plenērs Kuldīgā. Nakšņošana hosteļa tipa viesnīciņā pie Ventas. Izbraucam 6dien 12.jūnijā agri no rīta (ap 7iem), atpakal svetdienas pēcpusdiena vai vakars- atkarībā kā sarunājam.
Pagaidām 8-vietīgā busā ir 2 brīvas vietas.
Vēlams tāds cilvēks (nediskriminējam nevienu dzimumu ), kuram ir autovaditaja aplieciba un kurš vēlas vismaz turppceļā vadīt busiņu!
Interesentiem pasākuma plānu aizsutīšu vēlāk!
Ja kādi papildus jautājumi droši rakstiet šeit vai sūtiet PM!
Pasākumam ir darba grupa, kas to visu rīko Galvenais iniciators ir juulis. Bet vispār pagaidām braucēju saraksts ir šāds: juulis, NIN, anonims, chiekurs, debra, modelis.
Iepriekš esam bijuši aptuveni šādā sastāvā Liepājā un 2 reizes Jēkabpilī!
Ir sešu cilvēku grupa, kuri rīko plenēru ceturto reizi. plenēri tiek rīkoti reizi sezonā. šobrīd situācija ir tāda, ka viens cilkvēks, kas parasti stūrēja netiek. līdz ar to meklējam kādu, kas vēlas piedalīties plenērā + gatavs/gatava sēsties pie barankas.
anonims_:un vel aizmirsi piebilst ka man bloga divainu melnais sarksts ir gatavs...
Oi mēs šito jau labu laiku kā praktizējam "Netiek aicināti" un personāliju sarakstu pievieno , tie kuri pierada ka "Neprot uzvesties" pasākumos vai pēc tiem , mums šobrīd AKTĪVI ir 3 tādi
juulis:Ir sešu cilvēku grupa, kuri rīko plenēru ceturto reizi. plenēri tiek rīkoti reizi sezonā. šobrīd situācija ir tāda, ka viens cilkvēks, kas parasti stūrēja netiek. līdz ar to meklējam kādu, kas vēlas piedalīties plenērā + gatavs/gatava sēsties pie barankas.
ekzaktlī! + lai nebaidītos izdevumi par auto parasti nepārsniedz 10ls no sejas .. + natsmītne - 7Ls .. pārējais ir ēdamais/ dzeramais .. reāli var tikai ieguldīt ls 30-35 un labi pavadīt brīvdienas!
Lunis:
Jā droši par cik šams ir MUSU melnajā saraxstā tad kautkā lai kompensējās vaine
Luni - kas ir tie JUUS????
"Mēs" ir tie kas RĪKO pasākumus , ne dalībnieki Rīkotāju "Gruppa" kuriem pasākumos kādi "Personāži" piemēram neadekvāti vai citiem traucējoši izpaudušies
"Mēs" ir tie kas RĪKO pasākumus , ne dalībnieki Rīkotāju "Gruppa" kuriem pasākumos kādi "Personāži" piemēram neadekvāti vai citiem traucējoši izpaudušies
es nojaushu ka Lunis kaut kaadaa zinjaa ir visu pasaakumu organizeetaajs...
Laciz:es nojaushu ka Lunis kaut kaadaa zinjaa ir visu pasaakumu organizeetaajs...
Nav nav , man kopš šancēju "Gabaldarbus" tam nav laika , pietam man personīgi neviens nekad netraucē es tik pašpietiekami izpaužos ka man nedz kāds traucē nedz kāds vajadzīgs Taka man samērā pie kajas vai kāds idiots visu vakaru lūdz sevi nogalināt vai vismas "Bišķi pasist" ķersoties gar kājām vai skraida pakaļ visām beibēm pēc kārtas izkārtu galu vai rīko scēnas un histērijas par katru vērdu kas "Nav pielecis" vai pus nakti pliks rāpo kādai pakaļ bičodams Sexsu , es vienkārši tādiem uzlieku un daru savas lietas , esmu inerts un vienaldzīgs ekesmplārs kuru "Privātas atrakcijas" no pieaugušiem cilvēkiem neietekmē , BET ja man jārēķinās ar citiem cilvēkiem es "Pabrīdinu" par man zināmu personāžu īpatnībām un izlēmšana ir vīnu ziņā Pamatā šādi aktīvisti izpauž savus "Psihiski sexsuālos" komplexsus seviški kad iedzer vai daudz "Sievišķu" apkārt , daudzām tas traucē , man kā vecim kautkādu lūzeru "Sexsulie komlexsi" maigi sakot P_xui Taka gan "Maniāku" gan "Šaroviku" gan "Lūrētāju" bāze mums vienmēr aktīva tajā var gan viegli ietikt gan grūti izkļut 80% "Personāžu" tur ir ar sexsuālām "Ipatnībām" 10% Psihiskām 10% ļoti taupīgi vai pārlieku saimnieciski personāži