forum.gif
kas vairāk piesaista ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / kas vairāk piesaista ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.02.07 00:31
 citēt
kas vairāk piesaista ? reportāža, kur jaaskraida un jaaker mirkli vai seedeet siltaa studijaa bidiiit gaismas un bildeet burkas un meičas ? te taa parspiileeti bet ceru ka jautaajumu saprataat
Publicēts: 21.02.07 00:44
 citēt
reportaazja, bet shitadaa laikaa - brrrr
Publicēts: 21.02.07 14:49
 citēt
Tu jau te salīdzini divas nesalīdzināmas lietas, kā pimēram kā poniju ar ābolu.
Ir , protams, tādi reportāžas tipa darbi kas piesaista vairāk nekā daži studijas darbi, bet ir arī tā kad ir otrādāk, ka studija piesaista vairāk nekā reportāžas tipa fotogrāfija.
drīkst zināt, kam tev tādu mistisku aptauju?
Publicēts: 21.02.07 15:15
 citēt
Tu jau te salīdzini divas nesalīdzināmas lietas, kā pimēram kā poniju ar ābolu.
Ir , protams, tādi reportāžas tipa darbi kas piesaista vairāk nekā daži studijas darbi, bet ir arī tā kad ir otrādāk, ka studija piesaista vairāk nekā reportāžas tipa fotogrāfija.
drīkst zināt, kam tev tādu mistisku aptauju?

Neko mistisku tur neredzu.
Man patīk studija... reportāžu neciešu! :roll:
Publicēts: 21.02.07 15:17
 citēt
man gluzhi otraadi, reportaazha patiik un studijaa var aakstiities...
(ja maak un var)

Reportaazha - real life.
Studijaa - visu var uztaisiit tieshi taa kaa veelas. (ja maak un var)
Publicēts: 21.02.07 15:49
 citēt
...katram savs ;)... citi aaraa niikst pie juuras stundaam :D... i par reportaazhu to nenosauksi, i ne par darbu studijaa... :)
Publicēts: 21.02.07 17:55
 citēt
nākošā aptaujas tēma:
===kas tev patīk labāk:
Zivs vai velosipēds :))

velosipēds.. zivis man negaršo :p
Publicēts: 21.02.07 22:23
 citēt
nākošā aptaujas tēma:
===kas tev patīk labāk:

bet zivis uz tevis uzķeras :mrgreen:
Publicēts: 22.02.07 08:14
 citēt
nākošā aptaujas tēma:
===kas tev patīk labāk:

bet zivis uz tevis uzķeras :mrgreen:
aha, bet vsp man nepatīk viņas sāpināt :D
Publicēts: 22.02.07 11:32
 citēt
Ot man jocigi , kautkadus 10 gadus sanceju 99% tikai studijas dazjasas kautgan tai bridi pec diploma biju "Sporta fotografs" kad dabuju papiru ar studijas specializaciju kautka strauji saku pieversties reportazjam un tadiem dzeltenas preses projektiem djela bija Vacija un patika man tue ka dzeki daudzkur tiek vel pirms policijas 3 dienas sezj slepni lai nokertu vajadzigo SKANDAL kadru brauka pa Afrikam un Latinamerikam bildedami karus BET. tad man sji lieta strauji apnika jo comaku Krausy kas man likas vislabakais piemers mezjonji Afrika ar macetem sakapaja maltaja galja un otrs pazinja pec paris dienam ar moci uz ~240Km/h iemava betona siena dzidamies pakal kadram. Izdomaju njuu nee lai butu PATS PATS sai joma baaaigi jariske , nju parvacos atpkapal uz studiju . Kops ta laika darbelji ir 50/50 Reportazjas un studijas bet bildet man patik melnadainas meicjas baltas kautka esmu atbildejies un garlaiko.
Publicēts: 22.02.07 20:21
 citēt
nākošā aptaujas tēma:
===kas tev patīk labāk:

Esshanai vai braukshanai ar? /Draugos ?-ms "Kas labaaka, "Diena" vai "NRA", tak nau vienalga, lasiishanai, straadaashanai vai ietiishanai.
Publicēts: 22.02.07 21:50
 citēt
Lunis kā arvien ļoti jauki uzraksta....es domā tā- izvelku, kad ir luste...
un ja ir liela luste, arī 200 km ir nieks.
Ja pelna ar biezo garozu maizīti, tad vispār nav izvēles...jabildē tas, kur ir pasūtījums...vēders un ģimene...
bet no savas pieredzes varu teikt, ka labi pārvaldīt studijas dabu ir daudz grūtāk, kā reportāžas foto.
Publicēts: 22.02.07 22:47
 citēt
.. tad man sji lieta strauji apnika jo comaku Krausy kas man likas vislabakais piemers mezjonji Afrika ar macetem sakapaja maltaja galja...

Mjaaaaaaaa.....

Bet kaa zinaam, ar macheteem sakapaaja arii dazus Intel top managerus, kas tur bija tuuristu statusaa.

p.s. Apbriinoju visus, kam vel ienaak praataa tam kontinentam kaut ko ziedot tjipa labdariibai...
Publicēts: 22.02.07 23:51
 citēt
.. tad man sji lieta strauji apnika jo comaku Krausy kas man likas vislabakais piemers mezjonji Afrika ar macetem sakapaja maltaja galja...

Mjaaaaaaaa.....

Bet kaa zinaam, ar macheteem sakapaaja arii dazus Intel top managerus, kas tur bija tuuristu statusaa.

p.s. Apbriinoju visus, kam vel ienaak praataa tam kontinentam kaut ko ziedot tjipa labdariibai...

tad tev būs jāapbrīno arī mani. :D :lol: :D
lai gan ne sava prāta pēc, bet tomēr, ziedoju šiem vairākus desmitus dirhamu.. :|
Publicēts: 06.08.16 15:50
 citēt
Vidus piesaista un abi piesaista, vo!
Publicēts: 08.08.16 22:15 labots
 citēt
priore:man ar patīk viduklis.
https://www.youtube.com/watch?v=Dwz4Fsn_N2k&list=PLG8mGHZ6yz4fjo59fTlxUHMSzUaQQ1uWM&index=3

Man šis vislabāk patīk, no BK.
youtu.be...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):