kas vairāk piesaista ? reportāža, kur jaaskraida un jaaker mirkli vai seedeet siltaa studijaa bidiiit gaismas un bildeet burkas un meičas ? te taa parspiileeti bet ceru ka jautaajumu saprataat
Tu jau te salīdzini divas nesalīdzināmas lietas, kā pimēram kā poniju ar ābolu. Ir , protams, tādi reportāžas tipa darbi kas piesaista vairāk nekā daži studijas darbi, bet ir arī tā kad ir otrādāk, ka studija piesaista vairāk nekā reportāžas tipa fotogrāfija. drīkst zināt, kam tev tādu mistisku aptauju?
Tu jau te salīdzini divas nesalīdzināmas lietas, kā pimēram kā poniju ar ābolu. Ir , protams, tādi reportāžas tipa darbi kas piesaista vairāk nekā daži studijas darbi, bet ir arī tā kad ir otrādāk, ka studija piesaista vairāk nekā reportāžas tipa fotogrāfija. drīkst zināt, kam tev tādu mistisku aptauju?
Neko mistisku tur neredzu. Man patīk studija... reportāžu neciešu! :roll:
Ot man jocigi , kautkadus 10 gadus sanceju 99% tikai studijas dazjasas kautgan tai bridi pec diploma biju "Sporta fotografs" kad dabuju papiru ar studijas specializaciju kautka strauji saku pieversties reportazjam un tadiem dzeltenas preses projektiem djela bija Vacija un patika man tue ka dzeki daudzkur tiek vel pirms policijas 3 dienas sezj slepni lai nokertu vajadzigo SKANDAL kadru brauka pa Afrikam un Latinamerikam bildedami karus BET. tad man sji lieta strauji apnika jo comaku Krausy kas man likas vislabakais piemers mezjonji Afrika ar macetem sakapaja maltaja galja un otrs pazinja pec paris dienam ar moci uz ~240Km/h iemava betona siena dzidamies pakal kadram. Izdomaju njuu nee lai butu PATS PATS sai joma baaaigi jariske , nju parvacos atpkapal uz studiju . Kops ta laika darbelji ir 50/50 Reportazjas un studijas bet bildet man patik melnadainas meicjas baltas kautka esmu atbildejies un garlaiko.
Lunis kā arvien ļoti jauki uzraksta....es domā tā- izvelku, kad ir luste... un ja ir liela luste, arī 200 km ir nieks. Ja pelna ar biezo garozu maizīti, tad vispār nav izvēles...jabildē tas, kur ir pasūtījums...vēders un ģimene... bet no savas pieredzes varu teikt, ka labi pārvaldīt studijas dabu ir daudz grūtāk, kā reportāžas foto.