kāds ir kaut ko sūtījis no tās adreses? skatos ka samērā lēti tur visādi brīnumi un itkā bezmaksas šipings. tā patiešām ir? nav kaut kādi nodokļi jāmaksā vēl papildus un tā? un cik ilgā laikā apmērām atnāk tās lietas.
ja pirkums lielaaks par 100 zalajiem droshiibas peec iemet grozaa shito www.dealextreme.com...
vispaar shis ir labaakais internet veikals ever. jo 1. zem katras preces ir forums un atsauksmes un negatiivaas nedzeesh araa 2. ja atnaak kaut kas salauzts tad nofoche un aizpildi atgrieshanas anketu un gandriiz vieneer atsuuta jaunu aizvietotaaju 3. cenaa ieklauta piegaade worldwide for free, deel shii piegaade ir leena ~1 menesi.
pameklee sheit pat forumos par sho internetveikalu
ja pirkums lielaaks par 100 zalajiem droshiibas peec iemet grozaa shito www.dealextreme.com...
vispaar shis ir labaakais internet veikals ever. jo 1. zem katras preces ir forums un atsauksmes un negatiivaas nedzeesh araa 2. ja atnaak kaut kas salauzts tad nofoche un aizpildi atgrieshanas anketu un gandriiz vieneer atsuuta jaunu aizvietotaaju 3. cenaa ieklauta piegaade wirldfide, deel shii piegaade ir leena ~1 menesi.
jap, es ar izmantoju. Radi jau kuro gadu laimīgi lieto tās šķiltavas, etvijas un pīpes. Kvalitāte ļoti laba, pat neticēju, ka tik labas mantas par pāris dolāriem var iepirkt.
tiesa gan daudz nekvalitatīvu lietu tur arī ir, bet nu jāskatās pirms sūtīt.
man ar parasti līdz 14-17 dienām nāk. Ja izdodas brīvdienās nosolīt, tad vēlvienas brīvdienas jāpacieņas un parasti atnāk.
bet tas atkarīgs nosummas kas samaksāta. Par dažu dolāru vērtiem niekiem gan viņi ilgi liek gaidīt, bet ja virs 20ls tad līdz divām nedēļām jāgaida.
Lai gan cik viņi man vienreiz par laikiem rakstīja, taad viņi krāj tos sūtījumus un tikko ir uz mūsu valsts pusi tad sūta. Tikpat labi, ja Andrejs pasūta preci par 100ls un es savuēju par 2-5ls, tad viņi pieliek pie Andreja sūtgījuma un viņa ļoti ātri nonāk LV, bet ja es viens pasūtu savus 2-5ls, tad viņi vēl kādu pasūtijumu gaida uz EU vai Baltijas valstu pusi.