forum.gif
Magoņu lauks
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Magoņu lauks
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.07.10 10:20
 citēt
Oliss, diskusija tagad ir par forelēm. Par magoņlaukiem viss tika izrunāts pirmajos trīs vai četros komentāros. :face-glasses:
Publicēts: 07.07.10 10:32
 citēt
magoņu laukus jau daudzi pateiks kur ir, bet par foreļu vietām gan klusēs ;)
tākā nav vērts šo tēmu cilāt
Publicēts: 07.07.10 10:43
 citēt
Andreass:Vai arī ūdenskritums Latvijā, zem kura var pilnā augumā apstāties (mazos nepiedāvāt)?
Nu šitādi pdlc.x10hosting.com... Latvijā nebūs
Publicēts: 07.07.10 11:06
 citēt
smartins:
Andreass:Vai arī ūdenskritums Latvijā, zem kura var pilnā augumā apstāties (mazos nepiedāvāt)?
Nu šitādi pdlc.x10hosting.com... Latvijā nebūs

Ir pie šitā bildēts... tīri feina vieta... :)
Modeles gan apakšā nav ieteicams likt (nekas pāri no viņām nepaliks).
Publicēts: 07.07.10 11:51
 citēt
alvils:varētu būt, ka šī reportāža www.fotoblog.lv... nav gluži no 1995. vai 2000. gadiem...
Es savukārt domāju foreles,ne forelītes! :grimace:
Publicēts: 07.07.10 13:38
 citēt
forelljjanka:
alvils:varētu būt, ka šī reportāža www.fotoblog.lv... nav gluži no 1995. vai 2000. gadiem...
Es savukārt domāju foreles,ne forelītes! :grimace:

Pēdējoreiz Foreli noķeru 3 gadus atpakaļ, Liepājas rajons, daži grami zem kilograma...;)
Publicēts: 07.07.10 14:08 labots
 citēt
imgfoto:Pēdējoreiz Foreli noķeru 3 gadus atpakaļ, Liepājas rajons, daži grami zem kilograma...;)
Magoņu lauks... daži grami zem kilograma...
Publicēts: 07.07.10 14:10
 citēt
magonēm jau ir dažādi pielietojumi iespējami... :bad_smile:
Publicēts: 07.07.10 14:10 labots
 citēt
Džeks zvana pa telefonu:
Labdien!... Celiņu varētu pasūtīt?... Kā - cik gramu?... Ā... Tā nav boulinga zāle?...
Publicēts: 07.07.10 14:38
 citēt
gribētos kaut ko tādu heavenawaits.files.wordpress.com...

bet pamēģināšu saprast par ko Jānis un imgfoto runā :D Gan jau kartē sazīmēšu tās adreses.

Īvandē ir būts, tur tiešām ir augstums labs, kaut kā bija piemirsies. Bet nu par to ūdens daudzumu arī fakts.
Publicēts: 07.07.10 14:49
 citēt
Magoņu lauks... viens vienīgs magoņu lauks... www.youtube.com...
Publicēts: 07.07.10 14:54
 citēt
smartins:Magoņu lauks... viens vienīgs magoņu lauks... www.youtube.com...

Tur jau ne zemeņu, ne magoņu lauks... Tur tik tizlais rapsis un viss...
Publicēts: 07.07.10 14:58 labots
 citēt
alvils:
smartins:Magoņu lauks... viens vienīgs magoņu lauks... www.youtube.com...

Tur jau ne zemeņu, ne magoņu lauks... Tur tik tizlais rapsis un viss...
Kad salietojas, vairs nav svarīgi, kas konkrētajā laukā un laikā aug
Publicēts: 07.07.10 16:57
 citēt
Andreass:gribētos kaut ko tādu heavenawaits.files.wordpress.com...

bet pamēģināšu saprast par ko Jānis un imgfoto runā :D Gan jau kartē sazīmēšu tās adreses.

Īvandē ir būts, tur tiešām ir augstums labs, kaut kā bija piemirsies. Bet nu par to ūdens daudzumu arī fakts.
Andža tik nesaputrojies,ir apdzīvota vieta Īvande kur ir dzirnavu aizsprosta ūdenskritums(pa ceļam no Kuldīgas uz Ēdoli)un upe Īvande,kas ietek Abavā pie Rendas ciema! ;) Plikbilžiem ieteiktu pameklēt kādu vientuļāku(Veldzes,Riežupes,Valgales)citādi Rendā vietējie zevakas -nafteri tur pie kritumiem parasti divlitrīgos tukšo! :D
Publicēts: 07.07.10 17:01
 citēt
imgfoto:
forelljjanka:Es savukārt domāju foreles,ne forelītes! :grimace:

Pēdējoreiz Foreli noķeru 3 gadus atpakaļ, Liepājas rajons, daži grami zem kilograma...;)
Pa kādai jau vēl gadās,es šogad biju 2 x,vienā copē nekas īpašs,otrā 2-as lielākās+/- kilo.Varbūt tāpēc tagad bildēju putnus,foreļcopē Latvijā ir bezcerīgi uz ko tiekties,nopietnu foreļu ap 2 un uz augšu vienkārši nav! :face-sad: Lieki piebilst ka viss šigada loms turpina peldēt savā stihijā...
Publicēts: 07.07.10 17:28
 citēt
Tajā upē ir vēl citi kritumi izņemot tos kas tur pie veikala (nezinu kas par apdzīvotu vietu)? Es par tiem tikai zinu, tur viens lielāks un pāris maziņo. Alus dzērāji jā bija manīti, bet tie pie veikala, gar upi nevazājās vismaz tad.

forelljjanka: Andža tik nesaputrojies,ir apdzīvota vieta Īvande kur ir dzirnavu aizsprosta ūdenskritums(pa ceļam no Kuldīgas uz Ēdoli)un upe Īvande,kas ietek Abavā pie Rendas ciema! ;) Plikbilžiem ieteiktu pameklēt kādu vientuļāku(Veldzes,Riežupes,Valgales)citādi Rendā vietējie zevakas -nafteri tur pie kritumiem parasti divlitrīgos tukšo! :D
Publicēts: 10.07.10 20:31
 citēt
Trāpīju aiz Irlavas, magones un rapši! Tikko šodien abi kopā!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):