forum.gif
Mana mājaslapa
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Mana mājaslapa
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.06.10 12:52
 citēt
Nu beidzot ir palaista mana mājaslapa. Paldies visiem, kas palīdzēja ar padomu un manai meitai, kas taisīja. Tā ir viņas pirmā. Mājas lapa gan nav domāta fotogrāfiem, bet gan pārsvarā daiļajām dārzniecēm. Tāpēc arī dizains tāds nefotogrāfisks. Varbūt atrodas kāds vārds kritikai?
www.daugmaleslilijas.lv
Publicēts: 10.06.10 13:02
 citēt
vot kur Ķurmrags ziemā, dažas traki līdzīgas bildes vblakus. citādi visādi man patīk.
Publicēts: 10.06.10 13:05
 citēt
es:
1. nomainiitu fontu uz draudziigaaku aciim.
2. nomainiitu to virsrakstu ar jociigo eeninju
3. kreisajaa malaa paartaisiitu to lilliju kas iepeistota zaljajaa kubikaa
Publicēts: 10.06.10 13:06 labots
 citēt
Līlijas smukas , tās es tev vēl no šauto dipu laikiem ar prieku atceros:)

Pareiz Lācis , jabauda ir ziedi nevis uzkrītoši fonadizaina elementi:) Ziediem laikam vislabāk kass neitrāls:) Ieteikums NO MANIS izmanto labāk kādu STANDARTA risinājumu TXT + FOTO nezinu kautkādu WordPress + NextGEN Gallery viņiem ir MILJONS pa brīvu iezliekam DIZAINU kas idēli piedzīti "Skaistuma" apskatei un texstu lasisjanai. Ja nepatik vara ri pa naudu DAŽIEM Ls nopirkt pavisma ideeālus. Ka sen zinam fruktam reku NEIZSMAĻMAS dizaina atradenes PRAKTISKI loti erti ikdiena lietojamai sitemai www.wordpressthemes2.com... principā jāraksta Googli šitais " WordPress themes Flora
Publicēts: 10.06.10 13:33
 citēt
Ar mājas lapas dizainu un funkcionalitāti ir tā - vai nu paņem gatavu sistēmu tipa wordpress vai kas līdz'ogs ar kādu no modernām tēmām, vai maksā dizainerim un (vai) programmētājam. Šī dizainiski un tehnoloģiski varētu būt ok kādus 10-15 gadus atpakaļ:
- fonutu un krāsu izvēle
- jālieto div un css nevis tabulas
- url nosaukumus vajadzētu taisīt sakarīgākus: draudzīgākus meklētājiem
- attēlu funkcionalitāte ir realizēta neerti - izlecošie logi nav labs stils un ērti
Publicēts: 10.06.10 13:35
 citēt
1. Fontu - Arial, Tahoma vai Myriad
2. Dizains ir riktiigs oldschool ...
www.smashingmagazine.com...
webdesignledger.com...
www.smashingmagazine.com...
Publicēts: 10.06.10 14:12
 citēt
...GG jau sāk nožēlot, ka pajautāja kritiku... :)
Publicēts: 10.06.10 14:17
 citēt
Te vēl labi, kritika tiek pasniegta draudzīgi, ar ieteikumiem. Ja tiktu jautāts citā vietā, tiktu apēsts dzīvs, tā arī nesaprotot par ko īsti :)
Publicēts: 10.06.10 14:19
 citēt
Pie dienziežu apraksta vai nu vajag fonu blāvāku vai vispār bez redzama fona (tā kā ir pie liliju apraksta), jo savādāk grūti lasās.
Publicēts: 10.06.10 15:24 labots
 citēt
hmzz.. VITAs IP... GG, kur lapa hostējas? kādas fīčas ir pieejamas (php, [my]sql)?

P.S. ak34, tab vs div, cik liels ieguvums? tabulas visi brauzeri parāda +/- vienādi, bet ar div katrs kā grib...
Publicēts: 10.06.10 16:03
 citēt
Gabiz:hmzz.. VITAs IP... GG, kur lapa hostējas? kādas fīčas ir pieejamas (php, [my]sql)?

P.S. ak34, tab vs div, cik liels ieguvums? tabulas visi brauzeri parāda +/- vienādi, bet ar div katrs kā grib...

loģiskāk un saprotamāk. arī vieglāk uzturēt. ar tabulām ir daudz problēmu. daudz kur lietojam dinamisku koda ģenerēšanu saturam, kam jābūt redzamam tikai no pārlūka - to ar tabulām praktiski nevar. vai organizēt asinhronu lapas ielādi - arī problēmas. tabu;ās lapa sanāk viens liels grūti uzturams klucis.

tajās savās lielajās lapās, kur vēl ar vien tiek lietotas tabulas ir dažādas attīstības problēmas, jo grūti izveikt izmaiņas
Publicēts: 10.06.10 16:11
 citēt
Hostājas uz Tunt par vislētāko, par Ls3 ar HTML un PHP atbalstu.
Paldies visiem! Kaut kas man te labi noderēs, bet gluži visu nespēšu paņemt, jo tad būtu jātaisa jauna mājaslapa.
Publicēts: 10.06.10 16:16
 citēt
es hostejos uz terehost.lv, 2iitis par 3 gigam menesi. pagaidam izskatas ok, esmu tikai 3. menesi tur.
Publicēts: 10.06.10 16:17
 citēt
versatile:es hostejos uz terehost.lv, 2iitis par 3 gigam menesi. pagaidam izskatas ok, esmu tikai 3. menesi tur.
es ar pusgadu jau uz teres, arii nav bijis probleemas.
Publicēts: 10.06.10 16:34
 citēt
versatile, tīri intereses pēc: cik daudz trafika dod par tiem 3gb un kāds ir ātrums? man gan šobrīd kopā ir 17GB bilžu lapai un 6GB blogam ar neierobežotu izejošo un ienākošo trafiku. Par bilžu lapu maksāju 130 usd gadā, bet privātais blogs stāv uz savējā mazo klientu servera DEACā.
Publicēts: 10.06.10 16:57 labots
 citēt
ok, paarpratu.
trafiks tjip neierobezhots.
pa dienu atrums ok, pa naktim medz zust ftp konekcijas, noverots variakas reizes, un kopeja servera noslodze ari leilaka, laikam backupo.
Publicēts: 10.06.10 18:22
 citēt
man viss ir neierobezhots maksaaju 2,5Ls meenesii. fastdomain.com
Publicēts: 10.06.10 18:28
 citēt
lokala profila bizlhu lapam arzehmju hostings der tikai zviedrijaa no telias.
Publicēts: 10.06.10 18:36 labots
 citēt
GG:Hostājas uz Tunt par vislētāko, par Ls3 ar HTML un PHP atbalstu.
Paldies visiem! Kaut kas man te labi noderēs, bet gluži visu nespēšu paņemt, jo tad būtu jātaisa jauna mājaslapa.

tunt piedāvājums kaka, iesaku pāriet uz serveris.lv, 0.50Ls lētāk, diska vieta 2x vairāk un būs mysql datubāze.
www.serveris.lv...

hmzz, tere vēl labāks...
Publicēts: 10.06.10 18:44
 citēt
tik pa 2.49Lv serveris.lv piedaavaa 0.6 GB diska vietu .... !!!!
Publicēts: 10.06.10 19:42
 citēt
dansiga:tik pa 2.49Lv serveris.lv piedaavaa 0.6 GB diska vietu .... !!!!

cik ilgā laika posmaaa?
Publicēts: 10.06.10 19:52
 citēt
varētu kādreiz iemest aci, tajā liliju dārzā ......
Publicēts: 10.06.10 19:56
 citēt
nedari tā GG...

pilnīgs rosolis kā lauku kāzu plakātā

1. fontam (šriftam) jābūt VIENAM (max 2 ja viens no tiem ir logo) - tev ir 5... vienā lapā ja skaita boldus
2. atšķir grāmatnīcā sējumu par krāsu salikumiem, nosper vienu (pārfočē ar telefona macro) un NEVIENU citu toni iekšā nelaid
3. izsvied visu kas traucē ar pirmo sekundi uztvert lapas galveno informāciju
4. to kas paliek pāri mēģini harmoniski iekomponēt ekrāna proporcijās
Publicēts: 10.06.10 20:13
 citēt
lapa taa so so

bet eremūri gan labie

www.daugmaleslilijas.lv...

man ar dārzā 2 gab tādi
Publicēts: 10.06.10 20:18
 citēt
par krāsu salikumiem runājot, es skolas projektiem, taisot dizainu lapām, bieži vien lietoju [url=www.kuler.adobe.com.]www.kuler.adobe.com.[/url] Var gan meklēt jau gatavas tēmas, gan arī creat new tūlis ir tīri labs :)
Publicēts: 10.06.10 20:19
 citēt
negatīvs, droši, visa kontaktinformācija tur ir pieejama. Āzija lilijas ziedēs jūlija pašā sākumā. vēlāk visu laikam paņems pelēkā puve, Šogad pēc tiem skābajiem vulkānlietiem baigi iet vaļā. Jūlija beigās zem plēves apm 300 m2 platībā būs smaržīgās trompetlilijas un uz lauka dienziedes. Vispār jau man bija tāda ideja, ja kādu tas varētu interesēt, ziedēšanas laikā uztaisīt tādu kā miniplenēru ar ziedu fočēšanu.
Publicēts: 10.06.10 20:44 labots
 citēt
GG:negatīvs, droši, visa kontaktinformācija tur ir pieejama. Āzija lilijas ziedēs jūlija pašā sākumā. vēlāk visu laikam paņems pelēkā puve, Šogad pēc tiem skābajiem vulkānlietiem baigi iet vaļā. Jūlija beigās zem plēves apm 300 m2 platībā būs smaržīgās trompetlilijas un uz lauka dienziedes. Vispār jau man bija tāda ideja, ja kādu tas varētu interesēt, ziedēšanas laikā uztaisīt tādu kā miniplenēru ar ziedu fočēšanu.

kad sākšu braukāt cauri Daugmalei [ braucu 2 reizes nedēļā ], normālā laikā, sazināsimies, iebraukšu. te no mana dārza www.fotoblog.lv... ...
Publicēts: 10.06.10 21:23
 citēt
negatīvs, gaidīšu
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):