forum.gif
Replace the cf card
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Replace the cf card
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.06.10 13:26
 citēt
Sveiki! Man ir canon eos 400d fočuks , un SanDisk Extreme 4
4.0 GB atmiņas karte
Tagad sāka rādīts problēmas , tur bija viens corupted data , es paņēmu caur fočuku noformatēju karti , man tagad saka - There is a problem with the CF card . Replace the CF card , ko man darīt ?
Publicēts: 10.06.10 13:29
 citēt
laikam jādara, kā liek - jārepleiso cf carda
Publicēts: 10.06.10 13:29
 citēt
Nu nez - noformatē caur datoru, piemēram, un tad skaties.
Pamēģini kādā citā fotoaparātā un paskaties, ko tad saka.

Kgan ļoti iespējams, ka būs atmiņas karte uz miskasti jāsūta - mēdz jau tie štrunti nojāties.
Publicēts: 10.06.10 13:48
 citēt
CerambyX:Nu nez - noformatē caur datoru, piemēram, un tad skaties.

Kgan ļoti iespējams, ka būs atmiņas karte uz miskasti jāsūta - mēdz jau tie štrunti nojāties.

3 gadu intensīvas lietošanas laikā ? Tik vien :O
Publicēts: 10.06.10 13:49
 citēt
vai tad Tavaa fochikaa nebija jaaliek SD kartes????? :D
Publicēts: 10.06.10 13:50
 citēt
man ar bij 1x taada vaina ... noformateeju caur datoru un viss ok! ;)
Publicēts: 10.06.10 13:50
 citēt
Janbo:

3 gadi intensīvas lietošanas jau ir diezgan daudz.. :)
Bet atmiņas taču lētas, nebūs liela bēda, ja arī būs nosprāgusi...
Publicēts: 10.06.10 13:52
 citēt
CerambyX:
Janbo:

3 gadi intensīvas lietošanas jau ir diezgan daudz.. :)
Bet atmiņas taču lētas, nebūs liela bēda, ja arī būs nosprāgusi...

Nu nezinu , šo savlaik par 30 vai 40 ls elkorā pirku. Katrā ziņā viss izdevās tagad , jo ar 7tī to reizi formatējot fočukā rāda , ka karte darbojās un kadrus skaitu arī , bet piemēram , ja būs jābildē kāds svarīgs pasākums , karte var nobrukt ? Značit , labāk šo karti kādam pārdot un pirkt jaunu , tobiš nelietot svarīgos pasākumos ?
Publicēts: 10.06.10 13:53
 citēt
Janbo:
CerambyX:Nu nez - noformatē caur datoru, piemēram, un tad skaties.

nu tik ilgi gan nebuus, liekas ka tas bija pirms diviem un nedaudz meeneshiem kad cepiijies te par taam sd karteem kas jaunajaa fochikaa nelien iekshaa...
Publicēts: 10.06.10 13:55
 citēt
Galvenais nemēģini to gļukojošo karti te fotoblogā pārdot :face-devil-grin:
Publicēts: 10.06.10 14:00
 citēt
Pieliec kronu....
Publicēts: 10.06.10 14:02
 citēt
bļe, gribējās kaut ko indīgu ierakstīt, bet te jau viss ir :D:D:D
Publicēts: 10.06.10 14:06
 citēt
versatile:bļe, gribējās kaut ko indīgu ierakstīt, bet te jau viss ir :D:D:D
vajag araak celties un rasaa acis izskalot.....
Publicēts: 10.06.10 14:10
 citēt
versatile:bļe, gribējās kaut ko indīgu ierakstīt, bet te jau viss ir :D:D:D

Kto ņeuspel, tot apazdal..:D
Publicēts: 10.06.10 15:40
 citēt
Šitādus darbus darīt ir slikti, tas var ļauni beigties...
Iesmērēt nav labi, vari uzskatīt, ka tev vairs nevienu preci šeit nepirks.

Ja vien tu nepierakstīsi, ka bojāta un met kļūdas ārā.

Janbo: Značit , labāk šo karti kādam pārdot un pirkt jaunu , tobiš nelietot svarīgos pasākumos ?
Publicēts: 10.06.10 15:52
 citēt
da viņš arī savu pašsvilināto trigeri tirgo.

tas var beigties ar lauztām kājām pie lielāka pirkuma. Tāpēc visus man zināmos pārdodamās preces defektus parasti uzskaitu.
Publicēts: 10.06.10 16:04 labots
 citēt
Diess un tāvee , nu Origo Datorbodēs tās kas stacijas pusē Kingston CF 8Gb maksā 15Ls :):) 4Gb esmu manijis tur arī pa 5Ls :):)
Publicēts: 10.06.10 16:07
 citēt
nu tur viņš ir atzinies :D
Publicēts: 10.06.10 16:12
 citēt
versatile:da viņš arī savu pašsvilināto trigeri tirgo.

tas var beigties ar lauztām kājām pie lielāka pirkuma. Tāpēc visus man zināmos pārdodamās preces defektus parasti uzskaitu.

Neticeju, gribeju parliecinaties vai tiesam trgo, blaaaa, toc tirgo! WTF?
Publicēts: 10.06.10 16:46
 citēt
Spams.
Piedod, bet nevaru nepamanīt, ka tevi vajā vienas vienīgas ķibeles :what:
Publicēts: 10.06.10 16:52
 citēt
izskataas, ka tev visa tehnika iet ciet, tad trigeri, tad kartes... tu visu pareizi dari ar aparaatu? :face-grin:
Publicēts: 10.06.10 20:23
 citēt
Lunis:Diess un tāvee , nu Origo Datorbodēs tās kas stacijas pusē Kingston CF 8Gb maksā 15Ls :):) 4Gb esmu manijis tur arī pa 5Ls :):)

Nu vismaz "Kingston CF 8Gb Elite pro 133X" neieteiktu pirkt. Es tādu savulaik paņēmu, man ar Nikonu D300, kad tiek vairāk par pusi apjoma paziņo "Replace the cf card" . Ir formatēta, baudīta datorā ar visādiem tūļiem, visas programmas saka ka labāka karte nav redzēta. Varu pa lēto notirgot, moš Canon iet bez problēmām:face-smile:.
Publicēts: 10.06.10 20:35
 citēt
fukss, izklausas tipiski feikajam kartem kura uzlausta fs lai rada lielaku apjomu. lietoju 2gb un 8gb transcendus no capital, palenas, bet ok.
Publicēts: 10.06.10 21:23 labots
 citēt
Nē apjomam nav ne vaina. Vienkārši manā fočikā viņa tā uzvedas. Uz PC varu ierakstīt, nolasīt, bet fotoaparātā korekti neiet. Starp citu pirkta no GNT, tepat Latvijā. Nebiju vienkārši vairāk par 150 kadriem piegājienā knipsējis, kad pieķēru efektu ar garantiju nekas nesanāca. Jo defekts taču nav nofiksējams(testi kā jau teicu rāda ka karte ideāla), a garantijas papīrus veiksmīgi kaut kur esmu iestādījis. Tiesa līdzīgi bija ar Silicon Power 16GB, tikai tur jau tādu efektu varēja iegūt pēc kadriem apm.50. Tagad iztieku ar Apacer steno III 4GB 133X un pq1(nezinu kaut kas kreiss bet iet labi) 4GB 150X. Labāk divas mazas nevis viena liela, kas neiet. Ja kādam interese Kingston pa 5ls var dabūt:face-smile:.
www.salidzini.lv...=
Publicēts: 10.06.10 22:25
 citēt
Cienītie un cienītās , CANON / NIKON un arī citi savos KAMERAS SOFTA apgreidos kā vienu no galvenajiem min "Taga strādā arī xxx un xxxx un xxxx ražotāja tādas un tādas kartes" vienkārši vaig softu biežāk kamerai atjaunot. Ir jaunā modeļa kameras kas nelasa vecām ZEM 1Gb kartes vel viskas , man godīg sakot ir bijusjas desmitiem dazjadu karsju dazjados aparatos PIRMAIS ko daru ieliekot kamera FORMAT un tik tad bildēju un viss vienmer O.K:)
Publicēts: 10.06.10 22:44 labots
 citēt
Nu varbūt kāds zina jaunāku, bet man jau ir 1.10 versija. Nikon suports jaunāku it kā nepiedāvā. Tas bija ar ko es sāku.
Publicēts: 10.06.10 22:50 labots
 citēt
Paldies par ļoti "sakarīgajām" atbildēm :)
Publicēts: 10.06.10 22:58
 citēt
A ko interesanti gribēji dzirdēt? Kad atšaujas HDD, neviens nebrīnās. Kad atmiņas karte, tiek meklēts brīnum utilis kurš uzcels beigtu verķi. Ņem manu karti, nav nekādu paziņojumu, un divreiz lielāks apjoms nekā tavai beigtajai.:face-wink:
Publicēts: 10.06.10 23:00
 citēt
Janbo:Paldies par ļoti "sakarīgajām" atbildēm :)

vienīgā saprātīgā lieta, ko šajā gadījumā ir darīt - izmet karti miskastē un pērc jaunu. protams var mēģināt bildēt ar to pašu veco, ja patīk pats bildēšanas process. tam tā karte netraucēs
Publicēts: 10.06.10 23:01 labots
 citēt
Tas ir vēl labāks ieteikums!
Zvēri ne cilvēki, tikai apceļ:face-crying:.
Publicēts: 10.06.10 23:12
 citēt
njaaa. a pats esi mega sakarigs, apsverot domu iesmeret kadam sudu?
Publicēts: 10.06.10 23:19
 citēt
Nu es savu s..u piedāvāju pa 5ls.
Publicēts: 10.06.10 23:24
 citēt
fukss:Nu es savu s..u piedāvāju pa 5ls.

da ne par tevi runa. chalis nojaaj tehniku un censhas pa fikso nogruust. nosvilina trigeri, nokauj karti... vaaks kaut kaads.
Publicēts: 10.06.10 23:27
 citēt

nu i gan sakars aizgājis...

Vispār - uz jautājumu atbildēts un var to joku aizmirst... Vai tad pats nevarēji izdomāt ko īsti darīt, nevis prasīt, ko darīt ar 5ls vērtu karti... Nesaprotu, vai tiešām nevar loģiski izdomāt, izsecināt. Vāks. Nu pārējie arī uzreiz cepās, trakums ar jums cilvēki...:face-kiss:
Publicēts: 10.06.10 23:28
 citēt
Nav jau problēma, ka nokauj un tirgo, bet spriežot pēc SS.lv grib dārgi un ne īpaši aprakstot defektu. Bet SS jau tāda vieta. Es iegrābos AF35-70/2,8 ar sēni un mehānisku defektu. Saremontēju tagad lietoju, bet principā nepatīkami kad uzmet.
Publicēts: 10.06.10 23:35 labots
 citēt
Man tā karte mētājas, kāds fotomīlis vai cits entuziasts pa lētu naudu var paņemt. Es atkārtoju, neiet manā fočikā (nikon). Varbūt kādan Sapogam ies bez problēmām. Vienkārši to datu nesēju dažāda kalibra ir pietiekami un šī stāv neizmantota.
Labprāt arī uzsāktu kādu diskusiju(patīk palasīt :face-smile:). Bet pašam nav ideju, nākas parazitēt uz citu rēķina :bad_smile:.
Publicēts: 10.06.10 23:44 labots
 citēt
versatile:

da ne par tevi runa. chalis nojaaj tehniku un censhas pa fikso nogruust. nosvilina trigeri, nokauj karti... vaaks kaut kaads.

kas teica , ka trigeris ir nosvilināts ? Haralds man liekas uz šo jautājumu jau bija sniedzis jums atbildi ...
Karti nēpārdošu , bet nopietnākos fotošūtos izmantošu otru karti

Bet vispār cik ir vidēji "noskrējiens" vienai kartei ?
Publicēts: 10.06.10 23:55 labots
 citēt
Vidējais noskrējiens: Esmu pa garantiju mainījis otrā dienā pēc iegādes; vēl tagad atvilktnē mētājas kādus 8 gadus veca CF 64MB...:face-grin:, kura darbojas pie tam 6 bildes var iebliezt...:face-grin:
Publicēts: 11.06.10 00:39 labots
 citēt
Baidos sameloties, bet bija 1miljons ciklu(write, erase). Fotoaparāts teorētiski nekādi nevarētu nodzīt līdz kliņķim. Drīzākā vaina varētu būt statiskā elektrība, jo rūpnīcas brāķis parasti parādās diezgan ātri.
Publicēts: 11.06.10 00:54
 citēt
fukss:Baidos sameloties, bet bija 1miljons ciklu(write, erase). Fotoaparāts teorētiski nekādi nevarētu nodzīt līdz kliņķim. Drīzākā vaina varētu būt statiskā elektrība, jo rūpnīcas brāķis parasti parādās diezgan ātri.

Nu man ar saviem stop motion vien kkur pie 50 k aizgājis ir . Kopā virs 150 k toch. Tā kā brīnos pats , ka slēdzis vēl strādā, bet nu jā , strādāju ar vienu atminjas karti, kas tagad sāk jūgties.:face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):