forum.gif
VIETA FOTOPLENĒRAM
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / VIETA FOTOPLENĒRAM
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.06.10 10:33
 citēt
Sveiki cienijamie kolēģi!
Meklēju vietu fotoplenēram (apmēram 15 dalībnieki) ar gulēšanu, ēdināšanu un visām ērtībām.
Esam bijuši Zvārtavas pilī, Jūrkalnē utt., bet ir vēlēšanās apzināt arī citas vietas.
Esam gatavi maksāt naudiņu, bet ne pārāk dārgi, kur numuriņš maksā piem, 50 Ls vai par konfereņču telpas izmantošanu jāmaksā piem. 10 Ls stundā utt.
Jauku dienu
Publicēts: 11.06.10 10:37
 citēt
iebaksti ar pirkstu kartē kur vēlies doties un guglē atrodi tur viesu namus, kuriem piezvanīt.
Publicēts: 11.06.10 10:52
 citēt
mosh vel modeles un tehniku ari vajdzes?
aizvest mosh veel? :D
tiesham ir ta ka kads atraksta un pasaka: "Jaaa...tajsiet planeru tur un tur...viss sarunats..maksas tik un tik...vares bildet to un un shitoo"

NETICU! :D
Publicēts: 11.06.10 10:52
 citēt
It kā jā, bet dažreiz pēc reklāmas info, grūti pateikt, kā patiesībā ir(ēdināšana, saimnieki), arī cenām ir liela nozīmē. Kāpēc nepajautāt kolēģiem, kuri diezgan bieži veido šadus pasākumus un var ieteikt savas labās vietas :) Es piemēram visiem varu ieteikt Zvārtavas pili- skaisti, tajā pašā laikā diezgan lēti (diennakts+ super ēdināšana 4X, pils telpas nodarbībām fotografēšanai varēja izmantot par velti) viss kopā maksāja, cik atceros, apmēram 25 Ls no cilvēka.
Protams tie, kas pirka atsevišķus luksus bija jāpiemaksā.
Publicēts: 11.06.10 10:55 labots
 citēt
es domaju ka drizak jadara viss no otra gala!
izdoma rajonu kuru velies apskatit,..
tad atrodi transportu, tad atrodi taja rajona kur gulet un est, izdoma marsrutu, sazvanies visu saruna visos spotos un brauc..
liela dala inprovizacijas ari jaiegulda...

cik esmu braucis par gulesanu un esanu vismazak vaidzetu uztraukties..
galvenais lai rajons intresants un skaists
Publicēts: 11.06.10 10:57
 citēt
PS Man liekas ir arī jauki ka kādam īpašniekam šajos grūtajos laikos kādu klientu "pieripina"
Pozitīva sadarbība nekad nav traucējusi, vismaz man :)
Publicēts: 11.06.10 11:01
 citēt
Shēmu kā viss notiek es pats zinu, esmu to darijis diezgan bieži :)
Jautājums bija varbūt kāds var ieteikt kādu konkrētu vietu:)
Un man tieši ir ļoti svarīgi ērtības, gulēšana gultās un ēdināšana.
Gulēšana teltīs, iešana gar jūru vai nakts pasēdēšana pie ugunskura šoreiz nederēs, lai arī gana jauki ir arī šadi pasākumi :)
Publicēts: 11.06.10 11:21
 citēt
www.celotajs.lv...

ir grūti ieteikt, jo ļoti liela izvēle. Ko gribat- vai Latgalē, vai pie jūras utml.

+ Andreass
Publicēts: 11.06.10 11:30
 citēt
ATF, varu ieteikt labu viesu namu Vaidavā. Ēdināšana jānodrošina pašiem.

Vēl par ļoti labām cenām viesu nams/pirts/dīķitis uz Ragana Limbaži ceļa apmēram 15km pirms Limbažiem. Ēdināšana arī pašiem.

Labas atsauksmes par Lielo kompleksu Siguldā. Nav ne vainas ,cenas gan nav draudzīgas.

Maz viesu namos ir būts, kur saimnieki paši klāj galdus, parasti jāņem firmas, vai jādomā organizatoriem par sagādi.

Kā ari lielākoties tika rīkots, skolās, kur ir ēdnīcas un tās tad arī veica savus pienākumus, vai arī viesu namos tur pat netālu un ēdināšanai devāmies uz skolām.

nav nevienam paziņam visu nama, tāpēc piespēlēt nevarēšu, bet tā caur paziņām varu parunāt par Vaidavas viesu namu. Ja nolem uz to pusi tad dod ziņu. Veisu nams nav liels, bet ir zāle paliela un guļvietas. Tīri laba pirts un atrodas tieši ezera krastā, ir laipa ezerā, pirms pēc pirts tieši tas kas vajadzīgs.
Publicēts: 11.06.10 11:39
 citēt
Paldies par atsaucību :)
Galvenais nosacijums ir dzīvošanas apstākļi+ simpātiska cena.Protams, ja ir super daba apkārt tas tikai nāk par labu.Gribētos jau tuvāk Rīgai, bet varam arī aizbraukt uz Latgali
Publicēts: 11.06.10 11:42 labots
 citēt
ATF:Paldies par atsaucību :)
Galvenais nosacijums ir dzīvošanas apstākļi+ simpātiska cena.Protams, ja ir super daba apkārt tas tikai nāk par labu.Gribētos jau tuvāk Rīgai, bet varam arī aizbraukt uz Latgali

moš maskačkas bordelis kāds ?
i serviss, i tuvu, i modeles..
Publicēts: 11.06.10 11:48
 citēt
NilsS, par ko Tu runā?

Atsaucot atmiņā KL 163.1 pantu, lūdzu precīzāku info (adresi, kontaktinformāciju, mož reklāmas bukletiņu (virtuālu) vai kaut ko tamlīdzīgu)! :)
Publicēts: 11.06.10 12:02
 citēt
ATF:It kā jā, bet dažreiz pēc reklāmas info, grūti pateikt, kā patiesībā ir(ēdināšana, saimnieki), arī cenām ir liela nozīmē. Kāpēc nepajautāt kolēģiem, kuri diezgan bieži veido šadus pasākumus un var ieteikt savas labās vietas :) Es piemēram visiem varu ieteikt Zvārtavas pili- skaisti, tajā pašā laikā diezgan lēti (diennakts+ super ēdināšana 4X, pils telpas nodarbībām fotografēšanai varēja izmantot par velti) viss kopā maksāja, cik atceros, apmēram 25 Ls no cilvēka.
Protams tie, kas pirka atsevišķus luksus bija jāpiemaksā.

25Ls no cilvēka? Lai Dies nogrābstās...
Publicēts: 11.06.10 12:12
 citēt
šo noteikti vajadzēja notikumu sadaļā.. :face-sad:
Publicēts: 11.06.10 12:20
 citēt
:face-glasses:Nesapratu,A kur tad vajadzēja, varbūt pērk/pārdod???:face-sad:
Publicēts: 11.06.10 12:25
 citēt
Ja vajag modeles, studijas gaismošanas aprīkojumu viesu nāmā un noorganizēt, kur apmesties raxti pm ;) (Liepājas rajons)
Publicēts: 11.06.10 12:28
 citēt
Varēja vel, protams, ielikt sadaļā diskusijas, bet šodien kaut kā negribas pārak diskustēt un skaidrot kāpēc tieši tā un ne savādāk. Šeit tāpat jau pietiek daudz gudru izteikumu :):):)
Publicēts: 11.06.10 12:33
 citēt
Tad vajag vai nē?
Publicēts: 11.06.10 12:33
 citēt
imgfoto:Ja vajag modeles, studijas gaismošanas aprīkojumu viesu nāmā un noorganizēt, kur apmesties raxti pm ;) (Liepājas rajons)

Studijas aprīkojums nav vajadzīgs ( labāk patīk strādat ar savu)bet ja ir vieta vari man atsūtīt info uz aivarstip@inbox.lv , lai varam sazināties :)
Publicēts: 11.06.10 12:39
 citēt
Tā kā no plikas vietas neko netaisos nopelnīt, tad dodies uz > viss.lv :)
Ja vajag noorganizēt pasākumu, tad pm man budžets un vēlmju saraksts...:)
Publicēts: 11.06.10 12:46
 citēt
Paldies par ieteikumiem, kur man doties, bet šoreiz padomi un palīdzība darba organizēšanā nav vajadzīgi :)
Publicēts: 11.06.10 13:27
 citēt
ATF::face-glasses:Nesapratu,A kur tad vajadzēja, varbūt pērk/pārdod???:face-sad:

drīzāk "burziņš" vai sliktākā gadījumā "diskusijas"... ;)
Publicēts: 11.06.10 13:30
 citēt
Dažreiz ZB diskutēt:face-smile:vajadzēja konkrētu info.
Arī tagad tik daudz tekstu un padomu, bet īpaši jēgas nekādas.
Publicēts: 11.06.10 13:31 labots
 citēt
Bet kas tad tev bija vajadzīgs?:D

Jebkura brīvā laika padarīšanu, ko tu veic ārpus sava darba laika ir domāta, lai citi varētu uz tā pelnīt...tā strādā ekonomika...:D:D:D

PDC....:D

Nu ieskaiti man 25 Ls un apsolos Tev sameklēt viesu namu atbilstoši budžetam...:D
Publicēts: 11.06.10 13:45
 citēt
Cik viltīgi ir teksti- Nu ieskaiti man 25 Ls un apsolos Tev sameklēt viesu namu atbilstoši budžetam>
Nu nē zinam šitos gadijumus.
Dzirdēju pa SWH ka šajās dienās Kuldīgas apkārtnē staigā viens vīriņs padilušos džinsos uzdodoties par mākslinieku, bet īstenībā zogot un izkrāpjoot naudu.
It kā viņu policija jau meklē :anger:
Publicēts: 11.06.10 13:46
 citēt
ATF:viens vīriņs padilušos džinsos uzdodoties par mākslinieku, bet īstenībā zogot un izkrāpjoot naudu.

oi, šitādu pilns, uz katra stūra, arī blogā! :anger:
Publicēts: 11.06.10 13:47 labots
 citēt
ATF, pedeejais mans apmekleetais - viesu nams Naaras Nauksheenos. Taa kaa tur ir ari baars - tad nekaadu probeelmu ar eeshanu - var eest katrs atsevishkji un var pasuutiit saimniecei lai uzklaaj galdu .... cilveekmuzejs ar skaistu parku, brauciens ar plostu pa Ruujas upi, kur var kjert kadrus, briezhu darzs (uz to netikaam, jo saimnieks bija aizbraucis) ..... nuu - vipaar jau atkariigs no kolektiiva veelmeem
Publicēts: 11.06.10 13:57
 citēt
Rancho Randevu, atpūtas bāze
Pērses, Kokneses novads
Tuvu ūdeņi- Daugava, Pērse, pilsdrupas

ļoti tuvu Rīgai- www.turbas.lv...
Publicēts: 11.06.10 13:59 labots
 citēt
alvils:NilsS, par ko Tu runā?

Atsaucot atmiņā KL 163.1 pantu, lūdzu precīzāku info (adresi, kontaktinformāciju, mož reklāmas bukletiņu (virtuālu) vai kaut ko tamlīdzīgu)! :)

es, saproti, zinu no galvas visus 666 KK pantus, bet šo kā pa neražu piemirsu :face-crying:
atgādināsi, par ko stāsts
abet par pļeneru runāju !
franču mākslinieki vesela kaudze bordeļos bija bieži viesi, dažs tur pat dzīvoja.
No kā var secināt - vieta iraid laba mākslai, dažādu projektu bīdīšanai un radošai darbībai :face-wink:
Publicēts: 11.06.10 14:01
 citēt
NilsS:

par bordeļiem... bet pie viena varu atgādināt arī par 315.p. (neziņošana par noziegumu)! ;)
Publicēts: 11.06.10 14:02 labots
 citēt
prostitūcija mūsu valstī gan nebūs noziegums, nejaukt ar sutenerismu.
proti - Alvils sevi var pārdot kam tik grib, problēmas rodas tad, ja NilsS mēģina nopārdot Alvilu....vai kaut kā tā:face-kiss:
Publicēts: 11.06.10 14:02
 citēt
dansiga:ATF, pedeejais mans apmekleetais - viesu nams Naaras Nauksheenos. Taa kaa tur ir ari baars - tad nekaadu probeelmu ar eeshanu - var eest katrs atsevishkji un var pasuutiit saimniecei lai uzklaaj galdu .... cilveekmuzejs ar skaistu parku, brauciens ar plostu pa Ruujas upi, kur var kjert kadrus, briezhu darzs (uz to netikaam, jo saimnieks bija aizbraucis) ..... nuu - vipaar jau atkariigs no kolektiiva veelmeem
aitinaa:Rancho Randevu, atpūtas bāze
Pērses, Kokneses novads
Tuvu ūdeņi- Daugava, Pērse, pilsdrupas

ļoti tuvu Rīgai- [url=http://www.turbas.lv/?pg=cenas_games&lang=lv

Paldies]http://www.turbas.lv/?pg=cenas_games&lang=lv
Paldies[/url] par info :face-smile:
Publicēts: 11.06.10 14:03 labots
 citēt
NilsS:
es, saproti, zinu no galvas visus 666 KK pantus, bet šo kā pa neražu piemirsu :face-crying:

es arī zinu visus pantus no galvas, šis arī vēl nav piemirsies :bad_smile:

163.1 pants. Bordeļa izveidošana, uzturēšana, vadīšana un finansēšana
Par bordeļa (neatļauta prostitūcijas pakalpojumu organizēšanas un sniegšanas vieta) izveidošanu, uzturēšanu, vadīšanu vai finansēšanu — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt minimālajām mēnešalgām.
Publicēts: 11.06.10 14:05
 citēt
optimists:
NilsS:

es arī zinu visus pantus no galvas, šis arī vēl nav piemirsies :bad_smile:

163.1 pants. Bordeļa izveidošana, uzturēšana, vadīšana un finansēšana
Par bordeļa (neatļauta prostitūcijas pakalpojumu organizēšanas un sniegšanas vieta) izveidošanu, uzturēšanu, vadīšanu vai finansēšanu — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt minimālajām mēnešalgām.

klau, abet apmeklēt tak brīv !
un ta jau viss štokos...
Publicēts: 11.06.10 14:12 labots
 citēt
NilsS:prostitūcija mūsu valstī gan nebūs noziegums, nejaukt ar sutenerismu.
proti - Alvils sevi var pārdot kam tik grib, problēmas rodas tad, ja NilsS mēģina nopārdot Alvilu....vai kaut kā tā:face-kiss:

prostitūciju (un/vai sutenerismu) nejaukt ar bordeļa izveidi, uzturēšanu utt, kas ir vēl kaut kas pavisam cits un par ko pienākas kriminālatbildība līdzīgi kā par sutenerismu! ;)

un tas, ko Tu savā komentārā piedāvāji, uz ko es reaģēju ar atgādinājumu par KL pantu, bija tieši BORDELIS.
Publicēts: 11.06.10 14:13
 citēt
ATF- cenas un par ēšanu gan katrā vietās jāskatās individuāli, jo mainās pat par mēnešiem un par daudz ko var vienoties.
faktiski atrast var viss kaut ko- ja zin ko grib un cik tālu no Rīgas
Publicēts: 11.06.10 14:14
 citēt
alvils:
NilsS:prostitūcija mūsu valstī gan nebūs noziegums, nejaukt ar sutenerismu.

prostitūciju (un/vai sutenerismu) nejaukt ar bordeļa izveidi, uzturēšanu utt, kas ir vēl kaut kas pavisam cits un par ko pienākas kriminālatbildība līdzīgi kā par sutenerismu! ;)

un tas, ko Tu savā komentārā piedāvāji, uz ko es reaģēju ar atgādinājumu par KL pantu, bija tieši BORDELIS.

tev paģiras, vai vienkārši šodien ne ar to kāju sāki dienu ?:face-sad:
Publicēts: 11.06.10 14:15
 citēt
NilsS:
klau, abet apmeklēt tak brīv !
un ta jau viss štokos...

ja apmeklē un pēc tam brīvpārtīgi aizčāpo uz menteni un par to visos sīkumos izstāsti atbildīgajām amatpersonām, tad jā. a ja nē, tad draud 315.pants! ;)
Publicēts: 11.06.10 14:16
 citēt
NilsS:
tev paģiras, vai vienkārši šodien ne ar to kāju sāki dienu ?:face-sad:

ai da neko. es vnk, kad strādāju IEM, piedalījos konkrētā panta (par bordeļiem) izstrādē. ;)
Publicēts: 11.06.10 17:36
 citēt
Turbās forši tik nenormāli dārgi un noslogoti ar:):) BET pats izmantoju diezgan regulāri turku pirti un burbuļvannas:)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):