Lassu rēcu , ASISTENTIEM / RAKTIKANTIEM vismaz pirmos 2 gadus neviens neko nemaksā , ja runa nav par gabaldarba "TĀMI" Taka sākumā vēlams APJĒGT ka tas nav "Darba piedavājums" bet gan prakses piedāvājums no spicās foto pasniezdējas Sundew tas tiem kam NEPIELCA Publikas izpratne un līmenis tikpat glups kā ar "Modelēm" CIK TU MAN MAKSĀSI , ja ļoti patiksi varbūt mazāk naudu paņemšu es parasti atbildu
Lunis:Lassu rēcu , ASISTENTIEM / RAKTIKANTIEM vismaz pirmos 2 gadus neviens neko nemaksā , ja runa nav par gabaldarba "TĀMI" Taka sākumā vēlams APJĒGT ka tas nav "Darba piedavājums" bet gan prakses piedāvājums no spicās foto pasniezdējas Sundew tas tiem kam NEPIELCA Publikas izpratne un līmenis tikpat glups kā ar "Modelēm" CIK TU MAN MAKSĀSI , ja ļoti patiksi varbūt mazāk naudu paņemšu es parasti atbildu
kada jeeega luni kadam pie tevis buutu iet praktizeet? kjip iemacities bildet kaa tu un pardot sarazotas bildes? var iet plava un prakstizet viens pats visu dienu, cik tik uziet, kamer apnik! nezinu kas ir sundew, bet ja vina kaukaada ahuunaa pro tad intrese butu, bet nu nejau kaukadas x race bildet!
Naudiņu ja visi grib, bet pašam ari jāapjēdz ka klients maksās par sev vajadzīgo rezultātu, bet nevis par to ka kāds teiks es esmu super talantīgs vai arī ka nevaru pārtikt no gaisa.Tādēļ arī ir normāli, 97% tie kuriem ir fotoaparāti neko ar to nepelna.Tāpēc ir OK ja piedāvā praktizēties par to neko nesaņemot.Protams katram jāizvēlas pašam vai viņam tas ir ineresanti.Par mācībām augstskolā arī nevari teikt es tērēju savus resursus, datoru, bikses utt., dažreiz pat ir jāmaksā mācību maksA
Darbs pa velti ir veltīgs darbs. zinu kā notiek tās sacensības; nespēju iedomāties, ko var iemācīties šajā procesā. Lohotroni vienmēr bijuši modē, BET, ja kāds grib mācīties, samaksā attiecīgas naudas un varēsi izteikt pretenzijas par nekvalitatīvu procesu; Ja kādam vajag šerpu, samaksā, un būs, ja nevari tik nopelnīt, stiep pats/pati.Tirgus, ponimajēššš.
A es zinu tādus , kuri nepārtraukti dzer un nekad īsti neesmu sapratis, kur viņi regulāri dabū gadiem ilgi A es zinu tādus, kuri vispār nestrādā un dzīvo A es redzēju VIDEO ar indieti, kurš vispār it kā neko neēd un nedzer utt.
Lunis:Lassu rēcu , ASISTENTIEM / RAKTIKANTIEM vismaz pirmos 2 gadus neviens neko nemaksā , ja runa nav par gabaldarba "TĀMI" Taka sākumā vēlams APJĒGT ka tas nav "Darba piedavājums" bet gan prakses piedāvājums no spicās foto pasniezdējas Sundew tas tiem kam NEPIELCA Publikas izpratne un līmenis tikpat glups kā ar "Modelēm" CIK TU MAN MAKSĀSI , ja ļoti patiksi varbūt mazāk naudu paņemšu es parasti atbildu
Varētu Tev piekrist, tik cienījamā māxliniece meklē ne praktikantu uz laiku, bet vienreizēju kamieli... Un es nesapratu, kāpēc TIK spicai pasniedzējai naf pastāvīgu praktikantu/mācekļu, ka jāmeklē blogā vienreizlietojamie kamieļi...
Elmarss: Varētu Tev piekrist, tik cienījamā māxliniece meklē ne praktikantu uz laiku, bet vienreizēju kamieli... Un es nesapratu, kāpēc TIK spicai pasniedzējai naf pastāvīgu praktikantu/mācekļu, ka jāmeklē blogā vienreizlietojamie kamieļi...
Viņai ir un pat divi gabali , ākurāt vakar par to parunājām Vienkarši viņa pamātā bazējās Ogre -- Rīga un tie ir skolnieki studenti kuriem šobrīd nav laika Test uz Tukumu
anonims_: kada jeeega luni kadam pie tevis buutu iet praktizeet? kjip iemacities bildet kaa tu un pardot sarazotas bildes? var iet plava un prakstizet viens pats visu dienu, cik tik uziet, kamer apnik! nezinu kas ir sundew, bet ja vina kaukaada ahuunaa pro tad intrese butu, bet nu nejau kaukadas x race bildet!
Tādiem kā Tu un Stulbis=Gudris , miller31 , vispār nav jēgas nekur praktizēties , jums nav spēju uz domāšanu tikai atdarināšanu , pietam garlaicīgu vienveidīgu un švakā kvalitātē . Taka domāju jūs ar neesat un nekad nebūsiet Sundew mērķauditorija , tur vaig kā minimums domāt spējīgas smadzenes piekam ātri domāt spējīgas Es ar nepiedāvāju nevienam praktizēties jau gadus 15 , pilnībā pietiek ar vairākiem asistentiem uz kuriem es varu paļauties , VISAS ir jaukas spējīgas un talantīgas meitenes Cik esmu manījis Zavadskis ar sev paņēma meiteni asistenti, Latvijā jaunieši sevišķi čaļi vienkārši vairumā gadījumu nevelk nemotivēti nevienā jomā izņemot "Pīķi" lūzeri kā Tu , Gudris , miller31 un līdzīgi bez fantāzijas tīņi meitblieži , piekam slinki pa roku galam visu darītāji uz kuriem noteikt nevar nopietnos darbos paļauties , tik skuķus paškilt poņķikom jo citādi jau nespēj ar šiem satusēt
Eltons:... nezinu kas ir sundew, bet ja vina kaukaada ahuunaa pro tad intrese butu, bet nu...
Ku tie sīkie lecīgi...
Pamatā tupi šitie , lecīgiem būtu ar ko paspīdēt
Ha! Te vien iztecās - kursi - par naudiņām... Uz priekšu, visas durvis vaļā. Kursi notiek regulāri. E-pasts , mobilā Nr.augšā. sevišķi iesaku tiem kuri vēlas noslīpēt pēcapstrādi, PS iemaņas. Nenožēlosiiet. Ne pavadīto laku, ne izdoto naudiņu. Vistcamāk - būs pavisam cits vērtējums līdz šim padarītajam, un skaidra nākotnē perspektīva.
Voldemorts:Nenožēlosiiet. Ne pavadīto laku, ne izdoto naudiņu. Vistcamāk - būs pavisam cits vērtējums līdz šim padarītajam,
Tev vecmodīga domāšana , sīkie jau tāpat visu zin kopš dzimšanas par visiem labāk , vai ta nevar redzēt redz pat ar vienu blici cik forši tikts galā precīz nogaismots
nesapņojiet,tiek piedāvāta tikai iespēja pafotogrāfēt pasākumu kādam entuziastam.Nestādos priekšā,ko pasākuma laikā kāds kādam var iemācīt,jāmācās jau ir pirms pasākumiem,tad arī savas zināšanas var kādam pārdot.
Piedāvājums nav diez ko loģisks un pamatots, ja asistents bez maksas. Šādu pasākumu praktiski jebkurš gribētājs var sarunāt bildēt, ja interesē patrenēties bildēt ko tādu. Turklāt pieņemu, ka ja pasūtītājs ir rīkotājs, tad vajag daudz garlaicīgu bilžu ar fakta konstatācijām un dalībniekiem. Bet no otras puses - ja Gundegai vajag, tad var pamēģināt. A ja nu kaut kas sanāk un piesakās bezmaksas bildētājs, kas visu pat sabildēs kā vajag. Jo ja nemaksā - kādu kvalitāti var prasīt?
ak34:Piedāvājums nav diez ko loģisks un pamatots, ja asistents bez maksas. Šādu pasākumu praktiski jebkurš gribētājs var sarunāt bildēt, ja interesē patrenēties bildēt ko tādu. Turklāt pieņemu, ka ja pasūtītājs ir rīkotājs, tad vajag daudz garlaicīgu bilžu ar fakta konstatācijām un dalībniekiem. Bet no otras puses - ja Gundegai vajag, tad var pamēģināt. A ja nu kaut kas sanāk un piesakās bezmaksas bildētājs, kas visu pat sabildēs kā vajag. Jo ja nemaksā - kādu kvalitāti var prasīt?
Nedomāju ka šamai maksā par viņu , drīzāk fanam un negrib viena tusssēt
Luni, dažādi jau uz to var paskatīties, bet man tomēr liekas, ja saņem par darbu naudu un ņem palīgus - vajag maksāt. Praktikants vai nē. Visur normālās vietās tā notiek. Kāpēc lai foto šeit būtu izņēmums. Normāla prakse būtu ja Gundega samaksātu minimālo stundas likmi cik pie mums ir noteikts, apmaksātu transportu un iedotu foto tehniku. Tad tas būtu godīgi. Pretējā gadījumā - izskatās pēc vienkārša uzmetiena.
ak34:Luni, dažādi jau uz to var paskatīties, bet man tomēr liekas, ja saņem par darbu naudu un ņem palīgus - vajag maksāt. Praktikants vai nē. Visur normālās vietās tā notiek. Kāpēc lai foto šeit būtu izņēmums. Normāla prakse būtu ja Gundega samaksātu minimālo stundas likmi cik pie mums ir noteikts, apmaksātu transportu un iedotu foto tehniku. Tad tas būtu godīgi. Pretējā gadījumā - izskatās pēc vienkārša uzmetiena.
Foto tā nav pieņemts , tikai uz līgumdarbiem Nezinu kā LV bet citur noteikti nē Kamēr esi asistnts praktikants nekāda samaksa nepienākās tikai "Honorāri" ja asistents iekļauts tamē , parējā laikā sūkā ķepu un SKATIES MĀCIES Labi meistari gadās uzsauc mācekļiem pusdienas , bet ne vairāk Foto ir pietiekami komplicēts amats ar dārgu tehniku un pricesiem taka TAVS HONIS tas ka vari palūrēt BEZ MAKSAS ķā meistars stradā Man gan ir pāris reizes Vacijā gadijies ka , meistrs saka MAKSĀŠU ALGU ja nāksi pie manis strādāt par asistentu uz gadu , tu gudrāks par mani man tas izdevīgāk ja var aistents uz algas sēdēt. Tad nu nācās atjokot ka MAN NEGRIBĀS gribās viņa fīčas izpētēit , nu tad 3 menešus tā ar rāvu uz vieniem hoņiem Bet tas bij to vērts , dzeks juvelieristrādājumos speciālizējās , TĀDAS FIŠKAS nekur nevar izlasit baaig noderēja vēlak Tāpat arī Karausijs nu aliņus kopā dzērām , bet hoņus man redakcija maksāj maistars neko , bet ar tādas fīčas no šamā nolūrēju ka neviens nekad neiemācāis , lieku reiz Ventinjos bliežot reportāžu parliecinājos MUSĒJIE LOHI neko nekur nav macijušies un neko nespj "Prognozēt" ja runa par ATRI /UZMINĒT , tur kautkāds "Čalīts" vietējais pipuks ar D700 slāja ar savu dirsu vsikem pa prieškšu , NORMĀLI Rīgā nerunājot par rietumiem sen ar akmeni pa muguru būtu dabujis
Vismaz kaut kas būtu tomēr jāmaksā,jo tā būtu kaut kāda motivācija praktikantam pabeigt darbu līdz galam,pretējā gadijumā var sanākt,ka praktikantam pirmajā pusstundā tas pasāciens piegriežas un jis vienkārši aiziet mājās,jo nekas jau viņu netur. Ot,atcerējos vienu žurčiku,kas tikko kā pavēstija fočiem(un neba nu iesācējiem):ja gribi vari mums bildēt,bet piķa nebūs pilnīgi nekāda,pat uz transporta izdevumiem neceri. Latviešu modernās tendences,bļin!
60uz5komats6:Vismaz kaut kas būtu tomēr jāmaksā,jo tā būtu kaut kāda motivācija praktikantam pabeigt darbu līdz galam,pretējā gadijumā var sanākt,ka praktikantam pirmajā pusstundā tas pasāciens piegriežas un jis vienkārši aiziet mājās,jo nekas jau viņu netur. Ot,atcerējos vienu žurčiku,kas tikko kā pavēstija fočiem(un neba nu iesācējiem):ja gribi vari mums bildēt,bet piķa nebūs pilnīgi nekāda,pat uz transporta izdevumiem neceri. Latviešu modernās tendences,bļin!