forum.gif
paldies par uzmanibu !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / paldies par uzmanibu !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.06.10 14:53
 citēt
NilsS:
60uz5komats6:Vismaz kaut kas būtu tomēr jāmaksā,jo tā būtu kaut kāda motivācija praktikantam pabeigt darbu līdz galam,pretējā gadijumā var sanākt,ka praktikantam pirmajā pusstundā tas pasāciens piegriežas un jis vienkārši aiziet mājās,jo nekas jau viņu netur.
Ot,atcerējos vienu žurčiku,kas tikko kā pavēstija fočiem(un neba nu iesācējiem):ja gribi vari mums bildēt,bet piķa nebūs pilnīgi nekāda,pat uz transporta izdevumiem neceri. Latviešu modernās tendences,bļin!

interesanti zināt - kurš žurčiks ?
nav kāds fhm ?

Koo !? FHM arī? :)

Tas nav FHM,tad bija žurčiks,kas specializējies uz ļoti konkrētu ikdienas dzīves sastāvdaļu.
Publicēts: 14.06.10 15:31
 citēt
60uz5komats6:
NilsS:
interesanti zināt - kurš žurčiks ?
nav kāds fhm ?

Koo !? FHM arī? :)

Tas nav FHM,tad bija žurčiks,kas specializējies uz ļoti konkrētu ikdienas dzīves sastāvdaļu.

skaidrs, paldies :)
es neatceros - klubs, vai fhm, bet viens no šiem abiem, pirms laika, izdomāja fotosesiju sadaļu atdot jaunajiem censoņiem. Protams, ka pēdējiem gonorārs ir gandrīz tikpat kaitīgs kā gonoreja, tādēļ to nemaksā....
Publicēts: 14.06.10 15:36 labots
 citēt
Diva: Es redzu, ka jūs esiet liels forumā runātājs, bet kas jūs saista ar profesionālo fotogrāfiju? Jūsu bildes ir redzamas jaunākajos žurnālos? ?Lielos interneta ziņu portālos? Pasaulē? Jeb tikai foruma teksti par "15 asistentēm, kuras gaida"?
Jūsu galerijā nekas neliecina par kaut ko izcilu fotomākslā, ja kļūdos- ceru ka pārējie palabos!?

Jūsu uzskaitījums liecina par "Provinces Dīvas sapni" , I-nets ir mans darbarīks nu ja 15 gadus es vīnā pietiekami veiksmīgi veidoju savus daudzos biznesa virzienus un nespringstu ne par kādiem vietējās publikas "Īpatnībā @ vēlmēm" man šai jomā visu izsaka tik personālā labsajūta un konta atlikums vis pārējas man nešķiet nekas pārāk ievērojams lai tas mani spētu piesaistīt :):) Vismazāk mani satrauc kādi "Interneta portāli" es pats tādus kontentus veidoju gadus 15 , sveši projekti ar minimāliem atvelētiem resursiem kvalitatīvu materiālu iegūšanai mani nesaista , kāpēc pelnīt naudu citiem ja to var izdarīt sev neko daudz par citiem nesapsringstot ?:) Pietiekami skaidri iztaicos ? :D
Publicēts: 21.06.10 17:55
 citēt
Diva:
Lunis:
Foto tā nav pieņemts , tikai uz līgumdarbiem:) Nezinu kā LV bet citur noteikti nē :) Kamēr esi asistnts praktikants nekāda samaksa nepienākās tikai "Honorāri" ja asistents iekļauts tamē , parējā laikā sūkā ķepu un SKATIES MĀCIES:):) Labi meistari gadās uzsauc mācekļiem pusdienas , bet ne vairāk :):) Foto ir pietiekami komplicēts amats ar dārgu tehniku un pricesiem taka TAVS HONIS tas ka vari palūrēt BEZ MAKSAS ķā meistars stradā :):) Man gan ir pāris reizes Vacijā gadijies ka , meistrs saka MAKSĀŠU ALGU ja nāksi pie manis strādāt par asistentu uz gadu , tu gudrāks par mani man tas izdevīgāk ja var aistents uz algas sēdēt. Tad nu nācās atjokot ka MAN NEGRIBĀS gribās viņa fīčas izpētēit , nu tad 3 menešus tā ar rāvu uz vieniem hoņiem :):) Bet tas bij to vērts , dzeks juvelieristrādājumos speciālizējās , TĀDAS FIŠKAS nekur nevar izlasit baaig noderēja vēlak:) Tāpat arī Karausijs nu aliņus kopā dzērām , bet hoņus man redakcija maksāj maistars neko , bet ar tādas fīčas no šamā nolūrēju ka neviens nekad neiemācāis , lieku reiz Ventinjos bliežot reportāžu parliecinājos MUSĒJIE LOHI neko nekur nav macijušies un neko nespj "Prognozēt" ja runa par ATRI /UZMINĒT , tur kautkāds "Čalīts" vietējais pipuks ar D700 slāja ar savu dirsu vsikem pa prieškšu , NORMĀLI Rīgā nerunājot par rietumiem sen ar akmeni pa muguru būtu dabujis:):)

Es redzu, ka jūs esiet liels forumā runātājs, bet kas jūs saista ar profesionālo fotogrāfiju? Jūsu bildes ir redzamas jaunākajos žurnālos? ?Lielos interneta ziņu portālos? Pasaulē? Jeb tikai foruma teksti par "15 asistentēm, kuras gaida"?
Jūsu galerijā nekas neliecina par kaut ko izcilu fotomākslā, ja kļūdos- ceru ka pārējie palabos!?

+++ Lunis ir liels pļūtīzers, nevis fotogrāfs! Viņam pašam tik cik laba kamera un iekāre sapņot par meitēniem! Neņam galvā!:face-wink:
Publicēts: 21.06.10 20:19
 citēt
anonims_:
Lunis:Lassu rēcu , ASISTENTIEM / RAKTIKANTIEM vismaz pirmos 2 gadus neviens neko nemaksā , ja runa nav par gabaldarba "TĀMI" :):) Taka sākumā vēlams APJĒGT ka tas nav "Darba piedavājums" bet gan prakses piedāvājums no spicās foto pasniezdējas Sundew tas tiem kam NEPIELCA :):) Publikas izpratne un līmenis tikpat glups kā ar "Modelēm" CIK TU MAN MAKSĀSI , ja ļoti patiksi varbūt mazāk naudu paņemšu es parasti atbildu:):)

kada jeeega luni kadam pie tevis buutu iet praktizeet?
kjip iemacities bildet kaa tu un pardot sarazotas bildes?
var iet plava un prakstizet viens pats visu dienu, cik tik uziet, kamer apnik!
nezinu kas ir sundew, bet ja vina kaukaada ahuunaa pro tad intrese butu, bet nu nejau kaukadas x race bildet!

oi, jaunieši....
i pie luņa ir ko pamācīties i pie sundew i pie vēl daža laba.... kaut vai paskatīties KO bildē un saņemt atbildi uz KAPĒC.... nu, vai KĀ... un ko pēc tam sundew ar to visu dara...

man jau patīk šī utu republika, kur katrs sev mēnešalgu vienā dienā grib par skaistām acīm un protu-protu...

par naudu i muļķis var pastrādāt, bet kāds no tā labums?
Publicēts: 21.06.10 20:36
 citēt
Portretus bildēt jebšu interesantas fotošopa fīčas pamācīties arī es kādreiz labprāt pie Sundew aizietu, bet to, ka viņai sporta reportiera talanti, gan nezināju...:)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):