forum.gif
varbūt kāds zin ieteikt(fotokursus- meistar klases)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / varbūt kāds zin ieteikt(fotokursus- meistar klases)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.06.10 12:11 labots
 citēt
Kādus īsos foto kursus 1-3 dienas ,man palūdza tādus sameklēt , bet mana sadarbība ar googli nevainagojās panākumiem.
Cilvēkam kurš nav profesināls fotogrāfs, bet jau kādus gadus vairākus daudz fotogrāfe prieka pēc- pārsvara cilvēkus?
Cena līdz 100ls.Grūtākais ka pats personīgi šo cilvēku nezinu ,tā ka man derētu info par tādu universālu variantu.
Publicēts: 11.06.10 12:27
 citēt
Es vinju pazistu, tapec ari iesaku!
Bet tikai krievu valodaa!
www.ss.lv...
Publicēts: 11.06.10 12:33
 citēt
OK paldies Tev pieņemu zināšanai.
Publicēts: 11.06.10 13:24
 citēt
mmax:Es vinju pazistu, tapec ari iesaku!
[url=http://www.ss.lv/msg/ru/electronics/photo-optics/other/ahjlk.html

tas]http://www.ss.lv/msg/ru/electronics/photo-optics/other/ahjlk.html

tas[/url] viss par 15 ls?!!??!
Publicēts: 11.06.10 13:26
 citēt
dansiga:

tas[/url] viss par 15 ls?!!??! vot man arī tāds pats jautājums.
Publicēts: 11.06.10 13:27
 citēt
Pieļauju, ka za raz...
Publicēts: 11.06.10 13:28
 citēt
par sotaku es varu visu ko iemācīt... :bad_smile:
Publicēts: 11.06.10 13:30
 citēt
alvils:par sotaku es varu visu ko iemācīt... :bad_smile:
vai ar sotaku? :face-grin:
Publicēts: 11.06.10 13:32
 citēt
par sotaku varētu iepirkt daudz sotaku... :face-devil-grin:
Publicēts: 11.06.10 13:43
 citēt
a cik ir "raz"|?!??! stunda, triis, astonjas, 24?;-p;-)))
Publicēts: 11.06.10 13:50 labots
 citēt
www.ss.lv...

Prieks, ka Latvijā ierodas fotospeciālisti no citām valstīm, kuri ir gatavi vietējiem censoņiem palīdzēt apgūt dažādas foto lietas!
Publicēts: 11.06.10 14:09
 citēt
visu ko iemācīt nevar neviens :D
Publicēts: 11.06.10 14:17
 citēt
smartins:
visu ko iemācīt nevar neviens :D

par sotaku. es varu.
Publicēts: 11.06.10 14:26 labots
 citēt
Fotoblogs:www.arkhipov-studio.com...

photodom.com...

Mēs te nesen labi pasēdējām pie galda un paanalizējām KĀPĒC no Arhipova skolniekiem neviens izņemot Meitenes neko prātīgu nav varējis iemācīties , ATKLĀJĀM un aprēcāmies , tie kas izgājuši sīki smalki apstāstīja KĀ un tad arī sapratām fīču KĀPĒC:):) Mūsu durakiem vienkārši ievērojamas mentālas problēmas šai sakarā lai kautko no tāda stila un līmeņa meistara paņemtu , a skuķiem tādu problēmu nav jo Meistars viņas piespiež izdarīt to ko viņas pašas nejēdz negrib darīt , un FĪČA rokā:):)
Publicēts: 11.06.10 16:08
 citēt
jeekabs:Kādus īsos foto kursus 1-3 dienas ,man palūdza tādus sameklēt , bet mana sadarbība ar googli nevainagojās panākumiem.
Cilvēkam kurš nav profesināls fotogrāfs, bet jau kādus gadus vairākus daudz fotogrāfe prieka pēc- pārsvara cilvēkus?
Cena līdz 100ls.Grūtākais ka pats personīgi šo cilvēku nezinu ,tā ka man derētu info par tādu universālu variantu.

vai ir zināms, ko tas cilvēks vēlas iemācīties? t.i. dažādi jau var būt varianti - parastās tehniskās lietas vai gaismošanu vai kompozīciju vai ko. varbūt, ka viņš prieka pēc cilvēkus fotografē ar mobilo telefonu - arī sava specifika...
(?)
Publicēts: 11.06.10 16:11
 citēt
PrioRita:vai ir zināms, ko tas cilvēks vēlas iemācīties? t.i. dažādi jau var būt varianti - parastās tehniskās lietas vai gaismošanu vai kompozīciju vai ko.
Moš grib iemācīties fočuku ieslēgt un izslēgt?
Publicēts: 11.06.10 16:59
 citēt
PrioRita:vai ir zināms, ko tas cilvēks vēlas iemācīties? t.i. dažādi jau var būt varianti - parastās tehniskās lietas vai gaismošanu vai kompozīciju vai ko.
TIE KURSI VIŅAM BŪS KĀ DĀVANA -DĀVINĀTAM ZIRGAM ZOBOS NESKATĀS ,LAI MĀCĀS KO LIEK :)
Publicēts: 11.06.10 17:07 labots
 citēt
PrioRita:
jeekabs:Kādus īsos foto kursus 1-3 dienas ,man palūdza tādus sameklēt , bet mana sadarbība ar googli nevainagojās panākumiem.

vai ir zināms, ko tas cilvēks vēlas iemācīties? t.i. dažādi jau var būt varianti - parastās tehniskās lietas vai gaismošanu vai kompozīciju vai ko. varbūt, ka viņš prieka pēc cilvēkus fotografē ar mobilo telefonu - arī sava specifika...
(?)

kas ir - parastās tehniskās lietas ?:)
izstāstīsi ?
Publicēts: 11.06.10 17:11
 citēt
jeekabs:PrioRita:vai ir zināms, ko tas cilvēks vēlas iemācīties? t.i. dažādi jau var būt varianti - parastās tehniskās lietas vai gaismošanu vai kompozīciju vai ko.
TIE KURSI VIŅAM BŪS KĀ DĀVANA -DĀVINĀTAM ZIRGAM ZOBOS NESKATĀS ,LAI MĀCĀS KO LIEK :)
Uzdāvināsi kursiņus par tēmu, kuru apdāvinātais pārzin labāk, kā savu kabatu. Ko tad?
Publicēts: 11.06.10 17:31
 citēt
Atkārtošana zināšanu māte :)
Publicēts: 11.06.10 18:54
 citēt
dansiga:

tas[/url] viss par 15 ls?!!??!
Lutums:
dansiga:
tas viss par 15 ls?!!??!
vot man arī tāds pats jautājums.
imgfoto:Pieļauju, ka za raz...

Ta ir cena par vienu stundu ! :face-smile:
Nodarbibas laiks normali no 4 lidz 6 stundam , ja kas. Vairak neiesaku. Un tas sanak 60-90 lati par vienu nodarbibu.
Publicēts: 11.06.10 19:28
 citēt
NilsS:

izstāstīsi ?

...parasti parastās tehniskās lietas ir šādas - kas ir (ko ar to dara, ko tas ziemā ēd) ISO, diafragma, laiks, ekspozīcija, ekspozīcijas korekcija, asuma dziļums, plats/ šaurs leņķis, baltā balanss, failu formāti un taml.
tomēr gan jau ir varianti... :)
Publicēts: 12.06.10 09:04
 citēt
PrioRita:
NilsS:

izstāstīsi ?

...parasti parastās tehniskās lietas ir šādas - kas ir (ko ar to dara, ko tas ziemā ēd) ISO, diafragma, laiks, ekspozīcija, ekspozīcijas korekcija, asuma dziļums, plats/ šaurs leņķis, baltā balanss, failu formāti un taml.

ja tās lietas būtu parastas, tad blogs mudžētu kaut vai no tehniski kvalitatīvām bildēm.
tā kā tā nav, atliek izdarīt secinājumus....
Publicēts: 12.06.10 10:30
 citēt
Nickart@inbox.lv
26846336
Nikolajs Trifanovs -Bogdanovs.
Rīga, centrs.
20,00 Ls mēnesī.
Fotokursi (var individuāli).
Pazvani, visu Tev interesājošo uzzināsi.:face-smile:
Publicēts: 12.06.10 10:42
 citēt
PrioRita:
NilsS:

izstāstīsi ?

Tad no kaa vispar sastav fotografeshana, ja tas tik parastaas lietas?! :face-smile:

Fotografijaa ir viena parasta lieta- gaisma . Un vis parejais ir pilniga fignja!
Publicēts: 12.06.10 13:49
 citēt
Uldis Muzikants - vienkārši, ātri, sparotami un pats galvenais jūtams uzlabojums bildē jau pēc pirmās nodarbības
Publicēts: 13.06.10 10:31
 citēt
Paldies visiem :)
Publicēts: 13.06.10 14:23 labots
 citēt
Voldemorts:Nickart@inbox.lv
26846336
Nikolajs Trifanovs -Bogdanovs.
Rīga, centrs.
20,00 Ls mēnesī.
Fotokursi (var individuāli).
Pazvani, visu Tev interesājošo uzzināsi.:face-smile:

Nikolaju pazīstu gadus 25 vismaz ,viņš tāds ļoti izteikts "Tehnofans" onka iemāca DOMĀT / BILDĒT + teicams psihologs , kas svarīgi neskatoties uz saviem gadiem nepārtrāukti pats mācās [Tāpat kā es] cilvji kas pie viņa iet drīzāk iet kā uz psihoterapijas seansiem pie reizes iemācas fočēt:):) Taka pie viņa iesaku doties tiem kam parasti nekas NEPIELEC un narvozām kundzītēm , iemācis uz garantiju:) Jā kas labi viņš māca lietas VIENKARŠIEM cilvēkiem kam patīk tasit VIENKARŠAS intresantas lietas. Nekādi vienveidīgiem ģļamuri un pastulbi pašmērķīgi ARTi nav viņa stilā:) Reku WEBs ja kas fotonikolajs.lv...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):