Kad būs?... ļoti gribētos zināt...!!! Gribu piedalīties, bet zinu - ja tas nebūs tuvākajā laikā, tad es diez vai varēšu piedalīties... no tak hočetsa...
augusta vidū uz 3 gadiem... nafig no šejienes... bet blogā, protams, es būšu arī no tās vietas, kur aizbraukšu... bet līdz tam vēl daudz kas jāizdara... ui ku daudz... un tāpēc es rēķinu, ka jau jūnija vidū būšu pilnīgi out of coverage
Vieta... galvenais vieta... nu transports, paika, maksa un pārējie sīkumi ir derīgi, lai saprastu, ar ko rēķināties... bet nu tas tā...
Nevar jau zināt, ko tie admini būs apsprieduši... moš būs pilns serivss... noliec 25 - 50 Ls un tevi aizved, piedzirda, paēdina, nomazgā, noslauka no zoda ēdiena paliekas, noliek gulēt, no rīta pamodina tev tīkama presona (pirms pasākuma jāpiesaka), brokastis gultā, rīta sekss... utt... vienīgais, kas jādara ir jāspiež podziņa, vēlāk jāparāda citiem un tad gudri jābāž citiem garās fraņču maizes ausīs...
A, moš pa prostomu... vilciens 5:43 uz Rēzekni, ņemiet līdz karotes un Tūristu brokastis, jāsamet pa 0,76 santīmi izdales materiāliem un 6:27 nāks teritorijas sargs Vasīlijs, kas izslavēts ar kūlas dedzināšanu un prasmi visai veikli pamodināt cilvēku pat no komas līdzīga stāvokļa, un dzīs ārā no teltīm...
neoficiala informacija (otrais dublis, pie pirmaa nokaaraas fakinais eksploreris, pirmaa beta galu galaa, viss pa kaaju, drukaashu pa jaunam)
kas? fotOkross + afterparty Kaa jau jus varbut nojaushat, mes citigi stradajam pie fotOkrosa izveides. Kas tas ir, par to nedaudz veelaak, bet tiem, kas apmeram nojaush, varam pateikt, ka kopeejo, pirmo pasakumu gribetu izveidot divaas daljaas - kross un pec tam pleneera tipa afterpartijs. aktiivajiem un slinkajiem
kad? 20.maijs Gribejam jau kaa aatraak, bet diemzhel nesanaca (sho sestdien nepaspeejaam, nakoshaa sestdienaa triis admini ir out of reach, paliek maija ieprieksh-peedeejaa sestdiena)
kur? Riiga + kaut kur aarpusee Pirmais kross notiks riigaa, tas izlemts, bet after partiju gan gribetos sataisiit kaut kur feini pie dabas. Njemot vera, ka kross bus max 4 stundas garsh, tad jau kaut kur 4 pecpusdienaa varetu meginat kusteet uz kadu tusinja vietu. Sheit gan gaidam ieteikumus, jo pashlaik idejas ir tikai idejas, nekaa konkreeta. Arii labprat pienemtu palidzibu no aktiviem blogeriem, kas gribrtu palidzet after party sariikot. Kross uz mums - afterparty - kopejiem spekiem, taa es domaju
nu luuuk, taadnu nu neoficiala info, kas ir pilniba subject to change.
atbilde ir - nav plānots ja sarosīsimies, kāds ieteiks kādu pirti, kur var pa nakti palikt un savāksies tauta, tad uz nakti, ja nē, tad kaut vai raiņa parkā pīles pafočēt ar katamarāniem pabraukt un vēlāk krogā iesēdēt līdz pēdējam vilcienam... šis tāds spontānais, kā jau teicu, plānotais pasākums atkal pārceļas uz 2 nedēļām, bet tad jau TOCH būs!!
aha.. klau - varbuut ar aptauju pirmajaa lappaa var noskaidrot bloga iemiitnieku gjeograafisko atrashanos - tad vareetu izsecinaat, kurp doties aarpus riigas (ja aarpus), lai maksimaali sapulcinaatu lajuzhus?
Jā, jā... labi, labi... ir cilvēciņi, kas iebāzīs kabatā savu super mazo mikro ultra uber kruto telefonu ar 2 Mpix kameru uzleks uz sava divriteņa (tik par kruta) un aida... prom uz liepāju... bet es domāju, ka ir pietiekami daudzi, kuriem fotoaprīkojums svērs vismaz kādi kilo 5... ko tad... man liekas, ka tas varētu beigties ar pleneri pie liepājas šosejas, kur visi bildēs ceļa zīmi Liepāja 215... labāk kaut kur tuvāk, kur var vilcieniņu aizbraukt, vai sadalīties pa kariem un fiksiņām aizšaut...