Ojāa , pareiz man tek Fotonomas šefi želojās ka šiem beidzot nosperts pēdējais "Spogulnieks" vairs neesot neviena nomajama NIKON paliciss visji nosperti KLASISKI "Līgums + PVN + parskaitijums = ar galiem"
Lunis:Ojāa , pareiz man tek Fotonomas šefi želojās ka šiem beidzot nosperts pēdējais "Spogulnieks" vairs neesot neviena nomajama NIKON paliciss visji nosperti KLASISKI "Līgums + PVN + parskaitijums = ar galiem"
tehnikas īre pie mums varētu strādāt tikai gdījumā, ja izīrētājs varētu savākt kredītkartes numuru un nobloķēt izīrējamās preces vērtību uz īres perioda laiku. savādāk bezcers
Lunis:Ojāa , pareiz man tek Fotonomas šefi želojās ka šiem beidzot nosperts pēdējais "Spogulnieks" vairs neesot neviena nomajama NIKON paliciss visji nosperti KLASISKI "Līgums + PVN + parskaitijums = ar galiem"
tehnikas īre pie mums varētu strādāt tikai gdījumā, ja izīrētājs varētu savākt kredītkartes numuru un nobloķēt izīrējamās preces vērtību uz īres perioda laiku. savādāk bezcers
Tur jau gandrīz līdzigi esot boijis laikam cik saprotu garantijas vestule utt. un CĀU Šie uz menteni a tur pasmejās "Zināms kexs" koroče profi
Kad vismaz vienreiz aizej uz tiesu mēģinot kaut ko no kāda piedzīt, garantijas vēstules neliekas vairs aktuālas. Nauda kā drošības depozīts un līgums, kas apraksta kas notiek ja problēmu gadījumā ir vienīgais risinājums. Protams, naudas bloķēšana kredītkartē ir vēl viens, bet daudziem varētu nebūt pietiekamu līdzekļu ko nobloķēt - labi 40D - kādi 900 Ls, bet tāds 5D vai 1D ir daudzu gada alga