Diva:Hmmm...tur ir bildes, sākot ar 2009 gadu! Jūs tagad mani āzējat? Nē, tiešām, nopietni, to 90to gadu fotogrāfijas, par kurām rakstījāt, tās interesē! Tās, ar kurām kļuvāt slavens kā fotogrāfs!
Šīs bildes, kuras aplūkoju ogres fotokluba mājaslapā, jau ir tās pašas, kas fotobloga galerijā, vai tad ar tādām kļūst slavens!? Nu, neāzējiet, rādiet īsto portfolio!
Laikam Lauku dīva esi.......
Šī ir tā vieta, kur Portretjuris izāzēja Luni... Bet visā citā ziņā Jāpiekrīt Frīdim. P.S. svētki tuvojas beigām- kāds solīja Lunim un Pētersonam pavēstes izdalīt...
Šī ir tā vieta, kur Portretjuris izāzēja Luni... Bet visā citā ziņā Jāpiekrīt Frīdim. P.S. svētki tuvojas beigām- kāds solīja Lunim un Pētersonam pavēstes izdalīt...
Beidz , Juris sen zin manu CV no galvas labāk par mani
Kadreiz atceros Belokoņs ka nildējām šim bankai gada parskatu smiedamies stāstija ka ja kas kabinetā pazūdot šis zvanot "Drošibniekiem" kas atrodas šim pāri pretējā mājā un redz šā kabinetu kā uz delna , tad šis zvanot un prasot "Kurā atvilknē ieliku" un šie visu atgādinot Tads bija šim jumors Man tāpat ar Juri @ Ko , ja ko savā CV piemirstu tā var Portretam @ Ko jautāt
Lai tev Traukos sakoļīto un pa pliko sabildēto tīnīšu seņču šantažētais V-10 atgādina Savādi domāju ka Stulbis lielākais korķis no visas kompānijas izrādās ka Reinītis
Luni, Luni, kādi meli? Manai sievietei ir 25 gadi, meitenes es nebildēju un Tu neesi Chanel fotogrāfs, ko var dirst! Un es to varu apgalvot, jo esmu tajā bisnesā iekšā! Tavi darbi pat nevelk līdz "Pastaigas" biznesam, kā Valtam! Tu esi totāls neveiksmes auglis, kas caurām dienām piedirš fotoblogu un nekam citam Tev nav laika!
Un Liels aktieris arīdzan. Šie "Dīvas" teksti pēc visām pazīmēm ir pazīstami. Apskaties teikumu uzbūvi www.fotoblog.lv... Tas cilvēks taču bez bloga nevar tik vienkārši izdzīvot, gan jau caur kādiem prokšiem un kādas klientes kompi laiž.
Lunis:
Lai tev Traukos sakoļīto un pa pliko sabildēto tīnīšu seņču šantažētais V-10 atgādina Savādi domāju ka Stulbis lielākais korķis no visas kompānijas izrādās ka Reinītis
Luni, Luni, kādi meli? Manai sievietei ir 25 gadi, meitenes es nebildēju un Tu neesi Chanel fotogrāfs, ko var dirst! Un es to varu apgalvot, jo esmu tajā bisnesā iekšā! Tavi darbi pat nevelk līdz "Pastaigas" biznesam, kā Valtam! Tu esi totāls neveiksmes auglis, kas caurām dienām piedirš fotoblogu un nekam citam Tev nav laika!
Arprāts , tik tups pat Gača nav Mož "Sausmīgās pāri darītājas" vārdu uzrakstīt , ja taga samīzies un roķeles trīc varu Līgai apliecināt ka drāzt tu viņu točno nedrāzi ,tikai sabildēji un šās senči tevi šantažēj par kaitējumu meitas psihei , tāpēc tu pie Līgas ar tik strauji atgriezies , līzdīgi ķā Gudris piesedzās ar "Kursiņiem" tu mums piesedz savas "Ipatnības" ar 25 gadus veco Redaktori , joprojām nesaprotu nafig viņa šitāds memļaks Es jau Pusotru gadu nesu Chanel fotogrāfs pirms tam gandrīz 10 gadus biju, manliekas pietiekami plaši izreklamēju ka pametu LV biznesu pilnībā jo man tam vairs nav laika, tas bija vēl pirms Krīzes
Un Liels aktieris arīdzan. Šie "Dīvas" teksti pēc visām pazīmēm ir pazīstami. Apskaties teikumu uzbūvi www.fotoblog.lv... Tas cilvēks taču bez bloga nevar tik vienkārši izdzīvot, gan jau caur kādiem prokšiem un kādas klientes kompi laiž.
Es jau tikai priecātos jau Jurka būtu atpakaļ , vismaz nebūtu jakaškējās ar konkrētiem memļakiem un idiotiem
V-10:
Arprāts , tik tups pat Gača nav Mož "Sausmīgās pāri darītājas" vārdu uzrakstīt , ja taga samīzies un roķeles trīc varu Līgai apliecināt ka drāzt tu viņu točno nedrāzi ,tikai sabildēji un šās senči tevi šantažēj par kaitējumu meitas psihei , tāpēc tu pie Līgas ar tik strauji atgriezies , līzdīgi ķā Gudris piesedzās ar "Kursiņiem" tu mums piesedz savas "Ipatnības" ar 25 gadus veco Redaktori , joprojām nesaprotu nafig viņa šitāds memļaks Es jau Pusotru gadu nesu Chanel fotogrāfs pirms tam gandrīz 10 gadus biju, manliekas pietiekami plaši izreklamēju ka pametu LV biznesu pilnībā jo man tam vairs nav laika, tas bija vēl pirms Krīzes
Nekad neaizskar manu sievieti, tas Tev slikti beigsies gan kā cilvēkam, gan kā fotogrāfam jau! Nu jau kā fotogrāfam Tava reputācija ir sabojāta! Pacenties vismaz palikt cilvēks, savādāk nāksies kādā zolīdā pasākumā Tev iekraut par apvainojumiem, galīgi nebūs smuki un negribas!
Eu mož vēl trešajam "Koļītājam" ir ko teikt skatos pēc IP ka uzmanīgi lasa "Batālijas" Ir ir gudrākais , divi cirvji jau izraklamēja savas "Vājībiņas" uz skuķīšiem vāverītēm un koļolīšanu viens tik lassa
V-10: Nekad neaizskar manu sievieti, tas Tev slikti beigsies gan kā cilvēkam, gan kā fotogrāfam jau! Nu jau kā fotogrāfam Tava reputācija ir sabojāta! Pacenties vismaz palikt cilvēks, savādāk nāksies kādā zolīdā pasākumā Tev iekraut par apvainojumiem, galīgi nebūs smuki un negribas!
Kuru neaizskart , Līgu vai "To maziņo" ? Līgu gudra meitene pati var secinājumus izdarīt priekš kam man viņu aizskart , ar tevi gan negribētos "Aisskarties" ar mēsliem nekramējos , vienmēr aiz skuķu mugurām slēpies un ar vinām aizbildinies Mana reputācija ir mana paša darīšana un klientu izvēle par nevienu no kuriem ne tev ne Ko nav ne jausmas Kā gribu tā atpūšos
Tu smelies neta info un ne velna nezini kas notiek, savu filosofiju paturi? Jā, es pat esmu ietusējis ar Chanel vadību, bet nekad mana sieviete nav strādājusi pie viņiem un Tu nekad neesi tur bijis. Tavas izdomas un cilvēku maldināšana man nav pieņemama. Kā arī es meitenes bildēju tikai uz [url=www.creativelatvia.com]www.creativelatvia.com[/url] pasūtījuma tērpu dizainam. Tur nav nekāda sakara ar Tavām sabildētām pežām un vecu veceņu pupuriepām! Apvaldies un nebojā cilvēku tēlus, labāks no tā nekļūsi! Tavs noriets sen jau ir bijis, ļauji izpausties tiem, kas to var, nevis nodirs no vienas vietas, ja pats vairs nespēj!
Lunis:Ko tu gribi ieraudzīt ? Kadu gēometriski pareizu konservbundzju vai liela priekšnieka portretu ? Kādu interjēru vai Ainavu ?
Nu, jebko, kas liecinātu, ka esiet Latvijā pazīstams kā 90-to fotogrāfs. Barikādes, neatkarība...ieiešana eiropā, slaveni cilvēki, aktrises, mākslinieki...Smiļģa portrets, Pāvula... Ne jau no malas, bet pozējot Rihardam Puriņam!
Tai laikā kruti gan skaitijās Partijas Darbinieki un Neatkarības aktīvisti Man kautkur ir Alfrēds Rubiks ar Borisu Pugo pie sakranā karoga MAN abi pozēja pasniedzot kautkādu karogu ! Oi barikādes ar ir un Brīvības piemineklis ar Ziedoni Čeveru 23 agustā 1988 gadā Oi kādas atmiņas uzjundija , blin būs kādreiz jāpameklē kādos arhivos pašam palika intresanti
V-10:Tu smelies neta info un ne velna nezini kas notiek, savu filosofiju paturi? Jā, es pat esmu ietusējis ar Chanel vadību, bet nekad mana sieviete nav strādājusi pie viņiem un Tu nekad neesi tur bijis. Tavas izdomas un cilvēku maldināšana man nav pieņemama. Kā arī es meitenes bildēju tikai uz [url=www.creativelatvia.com]www.creativelatvia.com[/url] pasūtījuma tērpu dizainam. Tur nav nekāda sakara ar Tavām sabildētām pežām un vecu veceņu pupuriepām! Apvaldies un nebojā cilvēku tēlus, labāks no tā nekļūsi! Tavs noriets sen jau ir bijis, ļauji izpausties tiem, kas to var, nevis nodirs no vienas vietas, ja pats vairs nespēj!
Nu vsjo puika gatavs Pasveicini Everitu no manis ka nākamreiz ietusēsi , vai tu doma ka Inese tur priekšniece ? Vinās abas foršas meitenes , tikai nekādi nevarēja vienoties kuras vēlmes galvēnākas , man tas apnika ar laiku
V-10:Tu smelies neta info un ne velna nezini kas notiek, savu filosofiju paturi? Jā, es pat esmu ietusējis ar Chanel vadību, bet nekad mana sieviete nav strādājusi pie viņiem un Tu nekad neesi tur bijis. Tavas izdomas un cilvēku maldināšana man nav pieņemama. Kā arī es meitenes bildēju tikai uz [url=www.creativelatvia.com]www.creativelatvia.com[/url] pasūtījuma tērpu dizainam. Tur nav nekāda sakara ar Tavām sabildētām pežām un vecu veceņu pupuriepām! Apvaldies un nebojā cilvēku tēlus, labāks no tā nekļūsi! Tavs noriets sen jau ir bijis, ļauji izpausties tiem, kas to var, nevis nodirs no vienas vietas, ja pats vairs nespēj!
Nu vsjo puika gatavs Pasveicini Everitu no manis ka nākamreiz ietusēsi , vai tu doma ka Inese tur priekšniece ? Vinās abas foršas meitenes , tikai nekādi nevarēja vienoties kuras vēlmes galvēnākas , man tas apnika ar laiku
Furita bija vienīgā no Chanel, kas atbraukusi uz LV ar savu palīgu
V-10:Kas ir Everita un Inese, cik es runāju, tad itāliski!?
MUĶIS Tie kas Runā Itāliski tiem nav nekāda skara ar LATVIJU un visju pārējie CC ir USA kompānija ar neskaitāmiem vizrzieniem un neatkarīgām "Meitām" visā pasaulē Itaļju CC ar Latviju nekāda sakara un Fraņču tāpat Viņai arī ar Sabiedriski Havaju biznesu nodarbojās EIROPĀ Vienam ar otriem NEKĀDA sakar Taka loxsss vecīt , tu zini gan vieu meiču no LV CC bet laikam pat nezini kuru , tad arī paliec neziņā pietiek ka es zinu
V-10: Aha, toreiz galīgi nebiju gatavs savu reputāciju bojāt
Tu tak teici ka "Meitene baidījās" un tu viņas reputāciju negribēji bojāt un dzlžu bij žel
Nē, man bija fototehnika un netālu Dace Vaivare, modes redaktore, es nekautos viņas priekšā ar kaut kādu kerievu Ritikoffu, ja man viņa lūdz bildes taisīt! Ritikoffs ir zems cilvēks, bet es neesmu tā audzināts, Tu Luni esi vismaz audzināts, nenolaidies līdz viņam.
V-10:Kas ir Everita un Inese, cik es runāju, tad itāliski!?
MUĶIS Tie kas Runā Itāliski tiem nav nekāda skara ar LATVIJU un visju pārējie CC ir USA kompānija ar neskaitāmiem vizrzieniem un neatkarīgām "Meitām" visā pasaulē Itaļju CC ar Latviju nekāda sakara un Fraņču tāpat Viņai arī ar Sabiedriski Havaju biznesu nodarbojās EIROPĀ Vienam ar otriem NEKĀDA sakar Taka loxsss vecīt , tu zini gan vieu meiču no LV CC bet laikam pat nezini kuru , tad arī paliec neziņā pietiek ka es zinu
Lunis:
Tu tak teici ka "Meitene baidījās" un tu viņas reputāciju negribēji bojāt un dzlžu bij žel
Nē, man bija fototehnika un netālu Dace Vaivare, modes redaktore, es nekautos viņas priekšā ar kaut kādu kerievu Ritikoffu, ja man viņa lūdz bildes taisīt! Ritikoffs ir zems cilvēks, bet es neesmu tā audzināts, Tu Luni esi vismaz audzināts, nenolaidies līdz viņam.
Savu tehniku vareji iedot savai draudzenei, un ka dzeks sadot tadam nepareizam krievam ka es pa muti.
Bet diemzel tu staveji un vibreji ka jorksirterjers kas ieraudzija zibeni...
Un tad ka es tev paludzu atvainoties tad tu atri pameti pasakumu un atbraucot majas visas malas sarakstiji ka es tads slikts un plesu tavas drebes un gandriz sadauziju tavu tehniku.
Bet diemzel tikai tads mizejs ka tu tikai raksta un raksta, bet tads ka es var ari uz ielas nokert un pietadit tevpilnu rtekinu par tavu dailrunasanu!
ritikoff:Saki precizak ka biji nedaudz samizies ka es tik brivi tev noradiju tavu vietu un man nebija iziens ka tev palugt tevi atbildet par savu muldesanu...
Un es tev tiesam sirdsnigi iesaku beidz katra sava posta pieminet manu uzvardu, saprati mani REIZIS ZIEMELIS?!
Dzivi savu dziviti, tikai mani ludzu savas psakas nepiemini.
Ha ha , taga gan jau Gača laimīgs un rēc par šo visi aizmirsa , kā parasti Reinis iekrita uz mazajiem skuķīšiem un smilkst pēc žēlastības Oi ku jautri pēcjāņi , rēcu kā kutināts Ne dienu bez jautrības vane
V-10:
Savu tehniku vareji iedot savai draudzenei, un ka dzeks sadot tadam nepareizam krievam ka es pa muti.
Bet diemzel tu staveji un vibreji ka jorksirterjers kas ieraudzija zibeni...
Un tad ka es tev paludzu atvainoties tad tu atri pameti pasakumu un atbraucot majas visas malas sarakstiji ka es tads slikts un plesu tavas drebes un gandriz sadauziju tavu tehniku.
Bet diemzel tikai tads mizejs ka tu tikai raksta un raksta, bet tads ka es var ari uz ielas nokert un pietadit tevpilnu rtekinu par tavu dailrunasanu!
Reini, aizver vienreiz muti, es tev iesaku!
Fjodor, man ar tevi nekas nav dalāms un nebūs dalāms! No Tevis es galīgi nebaidos, izmet šos sapņus, bet man ir prieks par Tavu pēdējo bildi. Beidzot labi noeksponēta, interesants rakurs meitenei... Vispār sāc labi bildēt un man prieks, ka nestāvi uz vietas!
ritikoff:Bet diemzel tikai tads mizejs ka tu tikai raksta un raksta, bet tads ka es var ari uz ielas nokert un pietadit tevpilnu rtekinu par tavu dailrunasanu!
Oi Feģa , mēs tev iedāvināsim krekliņu "Ļaunais Krievs" un ieliksim kādā modes skatē pulā blakus Reinim , diez šim kāds kadrs asumā būs vai visji no "Drosmes" šeikingā Tik nesāciet tur pie mēles beigās kost uz "Bruderšaft" reputācijas saglabāšanai dažiem
ritikoff:Bet diemzel tikai tads mizejs ka tu tikai raksta un raksta, bet tads ka es var ari uz ielas nokert un pietadit tevpilnu rtekinu par tavu dailrunasanu!
Oi Feģa , mēs tev iedāvināsim krekliņu "Ļaunais Krievs" un ieliksim kādā modes skatē pulā blakus Reinim , diez šim kāds kadrs asumā būs vai visji no "Drosmes" šeikingā Tik nesāciet tur pie mēles beigās kost uz "Bruderšaft" reputācijas saglabāšanai dažiem
Reini, kā tik nesmuki vārdi no tevis nāk. Tu tak esi pasaules miera cilvēks, nekaujies un aizstāvi visus. Varbūt arī vārdus izvēlies pieklājīgākus. Jācer, ka neviens šo nepateiks bildēs redzamajiem tēliem, citādi tu vari arī ...., bet nu tu saprati.
Un ko tu vari ar visiem lekties??? Vai esi iedomājies, ka varbūt vaina nav citos......
V-10:....... Tur nav nekāda sakara ar Tavām sabildētām pežām un vecu veceņu pupuriepām! ......
Andreass:Reini, kā tik nesmuki vārdi no tevis nāk. Tu tak esi pasaules miera cilvēks, nekaujies un aizstāvi visus. Varbūt arī vārdus izvēlies pieklājīgākus. Jācer, ka neviens šo nepateiks bildēs redzamajiem tēliem, citādi tu vari arī ...., bet nu tu saprati.
Un ko tu vari ar visiem lekties??? Vai esi iedomājies, ka varbūt vaina nav citos......
V-10:....... Tur nav nekāda sakara ar Tavām sabildētām pežām un vecu veceņu pupuriepām! ......
Viņš mums ir "Jauniņas gaļiņās" cienītājs fainšmekers, par to jau šite tā jautribe un kopējais Topihs ar "Stulbja " tēmu
Andreass:Reini, kā tik nesmuki vārdi no tevis nāk. Tu tak esi pasaules miera cilvēks, nekaujies un aizstāvi visus. Varbūt arī vārdus izvēlies pieklājīgākus. Jācer, ka neviens šo nepateiks bildēs redzamajiem tēliem, citādi tu vari arī ...., bet nu tu saprati.
Ok, es beidzu, pietiks! Bet atzīsti Andreass, ka šie abi tomēr brauc man augumā uz pilnu klapi!?
+ Friidis, par smilškasti. Lai piedod visi iesaistītie, bet lasu un brīvos, pieauguši cilvēki, bet plūcas kā mazi bērni, vai vēl trakāk- kārtīgas tirgus tantes.
Tiesa retais ir gatavs publiski savus vārdus aizstāvēt, tāda negodīga diskusija, jo forumos visi protam cirvi vicināt.
/quote] Ok, es beidzu, pietiks! Bet atzīsti Andreass, ka šie abi tomēr brauc man augumā uz pilnu klapi!?
/quote] Ok, es beidzu, pietiks! Bet atzīsti Andreass, ka šie abi tomēr brauc man augumā uz pilnu klapi!?
Parstaj mulat manu uzvardu, un stastit pasakas
Un tad varbut beidzot saks dzivot mierigi!
Paskaties pats, ne jau es tavu uzvardu te pirmais atskaneju, bet tu!
Un uz kadu rekciju tu cereji?
Velreiz atkartosi, es paklusesu. Bet bus tev par to tas pats ko tu uzrikoji man, atmaksau ar tadu pasu gajenu!
Friidis:Vot nevaru saprast, ko šamais topiks vairāk atgādina- smilšu kasti, tirgus laukumu? Priekš ringa pamatsastāvs bik pa vāju...:
Lunis izklaidējās , caurkritušajam arhitektam Reinim vēl šmiga no alus korķīša paostīšanas pirms 2 dienām , Ritikoff ar rēc pec svētkiem gatavojās Vellotūrei Visji laimīgi bauda vakaru