forum.gif
Lunis ir diplomēts profs ar 25 gadu pieredzi !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Lunis ir diplomēts profs ar 25 gadu pieredzi !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 10
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.06.10 23:54
 citēt
Friidis:Vot nevaru saprast, ko šamais topiks vairāk atgādina- smilšu kasti, tirgus laukumu? Priekš ringa pamatsastāvs bik pa vāju...::face-grin::face-wink:
Frīdi.Ko bāz galvu zem lodēm?Kur pagrīdes miljonāri,megastāri profi un citi sabiedrībā plaši zināmi ļaudis kārto attiecības,tur mums jābūt zemākiem par zāli.:face-wink:
Publicēts: 26.06.10 00:59
 citēt
viecha:
Friidis:Vot nevaru saprast, ko šamais topiks vairāk atgādina- smilšu kasti, tirgus laukumu? Priekš ringa pamatsastāvs bik pa vāju...::face-grin::face-wink:
Frīdi.Ko bāz galvu zem lodēm?Kur pagrīdes miljonāri,megastāri profi un citi sabiedrībā plaši zināmi ļaudis kārto attiecības,tur mums jābūt zemākiem par zāli.:face-wink:

Ek, es arī bailīgi vēroju. :face-glasses:
Gaidu, kad šie pasūdzēsies papam, (tpu tiesai) un papus (tpu, tiesa) nāks un ieviesīs skaidrību. :face-wink:
Publicēts: 26.06.10 01:04
 citēt
Vaards:Ek, es arī bailīgi vēroju. :face-glasses:
Gaidu, kad šie pasūdzēsies papam, (tpu tiesai) un papus (tpu, tiesa) nāks un ieviesīs skaidrību. :face-wink:

Mēs ar :D :D
Publicēts: 26.06.10 11:31
 citēt
Pa ilgiem laikiem ar vairākiem piegājieniem šamo domapmaiņu izlasīju no A līdz cik nu te tālu tikts.Laba lieta tomēr forums,dzīvē man nekad nav izdevies šāda tipa diskusijas tik tālu aizripināt,ja sākas šāda veida texti,vienmēr sāk niezēt labā roka un tad jau muldēt nav laika. Intrsant,vai virtuālā klope arī noņem spriedzi?
:haha:
Publicēts: 26.06.10 12:14
 citēt
Rolands66:Pa ilgiem laikiem ar vairākiem piegājieniem šamo domapmaiņu izlasīju no A līdz cik nu te tālu tikts.Laba lieta tomēr forums,dzīvē man nekad nav izdevies šāda tipa diskusijas tik tālu aizripināt,ja sākas šāda veida texti,vienmēr sāk niezēt labā roka un tad jau muldēt nav laika. Intrsant,vai virtuālā klope arī noņem spriedzi?
:haha:

:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-crying:
Publicēts: 26.06.10 12:19
 citēt
Piecas lapas ar ūdeņi:face-grin::face-grin::face-crying::face-grin::face-grin::face-grin::grimace:
Publicēts: 26.06.10 13:45
 citēt
interesanti, kā gan izskatās virtuālā klope?? :D :D
Publicēts: 26.06.10 14:34
 citēt
Andreass:interesanti, kā gan izskatās virtuālā klope?? :D :D

Ir takš visādas online spēles, kur var savstarpēji karot dažādos veidos...:)
Publicēts: 26.06.10 14:46
 citēt
nopērciet kaitu un ielaidiet to kokos , nebūs vismaz tāds sūds galvā sakāpis :D
Publicēts: 26.06.10 14:55 labots
 citēt
Kāpēc pirkt, ja var iznomāt...:D:D:D

Vispābā...ir pat rēcīgi - gaidu tiesu procesus, tikai neesat mīkstie neslēdziet mierizlīgumus līdz tiesai!:D Atvokātiem arī jāvārās:D Mums te vairāki juristi, kas varētu pārstāvēt kādu no pusēm...:D:D:D
Publicēts: 26.06.10 19:00
 citēt
Publicēts: 27.06.10 02:14 labots
 citēt
Luni, Benders nebija Tavs prototips kādreiz? - www.youtube.com...
Publicēts: 27.06.10 02:27 labots
 citēt
Oskarz:Luni, Benders nebija Tavs prototips kādreiz? - www.youtube.com...

Velviens kam ambīcijas lielas bet varēšanas švakas , kautkā vieni lūzeri balsi cveļ :):) Man viemmēr rēka ņemusi par cilvēkiem kuri GADIEM mācijušies kautko pilnīgi bezjēdzīgu un tikpat bezjēdzīgi mēģina nu kautko Foto jomā:):) Nu NAV LEMTS es jums saku NAV , ja nevarēj celt ieprekšējo jomu tā ka nav pa malām jāgrābstās arī šo nevarēs , DROŠI zinu :face-grin::face-wink: Redzējo kādas bildes ir no šāmā "Skolootāja" pasākuma ? Modelis super vieta super , beibei "Mocekles feiss" uzlikta kā "Manekēns" bet par feisu meistari kā parasti nav padomājuši "Darbs ar modeli" mācītāji:):) Ne mans bija Minhauzen , es viņa vārda nosauktā miestā kādreiz dzivoju un izmantoju kā parakstu un Telefona kodu, kad dzīviju vienā valstelē:):)" Benders tasija reālu piķi no zila gaisa izmantojot "Mietpilsoņu" stulbumu un bailes no auxtākas varas , vaig bix zināt meterelu ko min kā piemēru:face-wink: Piemēru un precedentu bāzes nezināšana un neizpratne par apskatāmo priekšmetu Latvju "Atro" jusristeļu lielākā problēma , tā man te apgalvoja kads šīs jomas spīdeklis , lieku reiz pārliecinos ka šamam būs taisnība:face-wink:
Publicēts: 27.06.10 02:47
 citēt
Nu par to Benderu jau neko sliktu nedomāju ;) man pašam ļoti patika gan filma, gan tēls.. Viņa spējas kruķīt lietas ir vienkārši apbrīnojamas - visu cieņu..

Enīvei - iepriekšējā komentārā es neizteicu apgalvojumu, bet gan uzdevu jautājumu.
Publicēts: 27.06.10 09:09 labots
 citēt
... lielai daļai Luņa tekstu piekrītu, bet grūti ir ar tekstiem vien iekarot autoritāti, vajag vairāk ar foto. ;) Tā kā arī es neesmu profs un maizi nopelnu arī bez fotoaparāta, tad gan jau arī uz mani attiecas vārds lūzeris :))

Bet Gačam gan jāsaka- kā Tev patiktu, ja ginekologs uz Tavas sievietes apskates rēķina arī gūtu nelielu baudu? :) Un ja Tev kaila modele uzreiz ir kā iekāres objekts, tad Tu ar to nevari strādāt, jo nespēj uz darbu vairs koncentrēties. Ir tāda problēma vīriešu galvās... Pieļauju, ka kāda daļa no tiem kas bildē, tāpēc arī nebildē aktus. Haiduks gan min sievu faktoru, bet uzskatu, ka tas ir tikai sekundāri, bet primāri- cilvēks skaidri apzinās, ka bez uzbudinājuma nespēs uztvert fotografējamo objektu. Tāpēc, bildēsim Gača žvirbuļus vai ainavas, tas mums mazāk kaitēs reputācijai! :D:D:D
Publicēts: 27.06.10 11:34 labots
 citēt
Atzišos:):) Skatos dažiem sāk pielekt kur pasākuma sāls:face-wink::face-grin:

O.k tātad pēc būtibas , pasakuma merķis PIESPIEST vismaz kādu no visa inerto MUĻĶU bara PADOMĀT ko dara. Cilvēkus kuriem nav smadzeņu bet tik maziņš kraniņš kurš spiež "Akivizēties" i nedomāju kustināt vai piespiest , viņu vada instinkti , izmaiņām cerību nekādu:) Pagajušas ~10dienas citā sabiedrība liksies NETICAMI bet rezultāts pat par nožēlojamu nav saucams tas ir GRAUJOŠI KATASTROFĀLS. Ok pēc kārtas , PIRMAIS , tika mēģināts piespiest cilvēku pašaudīties par savām spējam 90% nešaubās ne mirkli , kas raksturīgs stulbiem pašpietiekamiem eksemplāriem. OTRAIS , notestēta iespēja vai cilvēks vēlās apgūt kautko ko lidz šim nav pietiekami apguvis ,vēlās kādas zinības uzlabot , PILNĪGA KATASTROFĀLA IZGĀŠANĀS , 99,97% neko nevēlas ne par ko neintresējās . TREŠAIS tikai notestēta spējam iegūt informāciju "Priekšrokas" , VIENĪGAIS bija visnotaļ veiksmīgi :) Kopumā tika notestēti ~280 personu no kuriem varēj identificēt 65% . intresanti tests parādija to kas jau sen zināms ,daudzi "Izbanotie" vai "Nepiedalās" tepat vien ir par to liecināja "Ceļs" kā viņu nonākuši "Info ievākšanas vietā" no Fotoblog diskusījām www.fotoblog.lv... un www.fotoblog.lv... diezgan smieklīgi cilvēkiem kuri ar "Tiem nav neka kopēja vai tādiem nav pa ceļam tapēc nepiedalos" :):) Ziņkarīgākā blogera tituls pieder "Gabis" , visu cieņu izpēta pilnīgi visu pieejamo informāciju , ZINĀTKĀRĀKĀ par kaunu visiem pārējiem pieder "Andrez" , jaa Zavadskis ir pats zinatkārākais , par ko likumsakarīgi liecina arī viņa darbi , tā teikt NEŠAUBIES NE MIRKLI gribēs daudz zināt daudz arī mācēsi. Vēl man prieks par mūsu meitenēm , glupās diskusijās nepiedalās bet visu izlasa nopēta un MIERĪGI lidzsvaroto izjusti. Tas viss tika iegūts saliekot kopā apskatāmo bilžu daudzumu tēmatiku un pie katras pavadīto laiku un secību kādā tas darīts un veidā kā darīts. Arī daudzas citas uzskaitāmas darbības. Piemēram no kuras bildes vai vietas sāka skatīties pie kuras pārtauc kur devā talāk. Par meitenēm var teikt Mierīgi apskatošas , tad dzeki mums ir samērā "Virspusēji" , tas gan tāpēc ka daži ekesmplāri parādija vienkarši "Graujošus" rezultātus , kas varētu robežoties ar "Maniaks psihopāts" , piemēra "Darbības" 13 minušu laikā tiek apskatītas 63bildes 4 lapās , no tām ~15 tiek apskatītas Lielākas , tikai tās uz kurām ir kailas sievietes vai vienkarši meitenes , tam visāma 100% tiek samočiti 1 nieki , iziet , pēc 7min atgriežās vēlreiz sāk skatīties , bet paņiemns unikāls PĒC KATRAS bildes vuietne tiek pamesta BET , tiek ienākts atkārtoti lai atkal atvērtu KĀRTĒJO bildi ar "Pupiem" un mēģinātu likt tai vieniniekus :):) Tas tiek darīts nevis "Paliekot" vai ejot tālāk vai turpinot bet Izejot--Ienekot par jaunu , liecina ka eksemplārs ir ar pilnīgi aizkritušu širmi vai "Blondīne" ja vien nebūtu dzeks , histēriska tikai un vienīgi "Pupbilžu" apaskate un jebkādu citu pilnīga ignozrēšana liecina par "Ļoti šaurām intresēm :D " visas pārējās darbības vai nu par galēju sieviešu nišānu vai histērisku reākciju saistībā ar konkrētu dzimumu. Šadi izpaudušies ~5 feisi no kuriem 2 varēj arī indentificēt :):) Intresanti kā skatās bildes cilvēki no arzemēm ar prezentativu darbavietam , ienāk skirsta pie visām pilnigi vienads laiks , bildes ar skuķiem valjā pilnizmērā never BET skatas tikpat ilgu laiku kā citas. Tas liecina brivaja laika paradusji apmeklet kadas galerijas kur "Pieklājība" prasa Piegāji paskatijies ,Piegāji paskatijies . Daļa publikas šancē visa prestīžās vietās atvalstīs , visu cieņu. Visādas bankas prestīžu firmu galvenie ofissi :):) Rezultāts PĒC BŪTĪBAS neatškirās no tā ko es jau zināju , vienīgi detālās varen intresants. Taga zinu ka "Eksemplāru ar īpatnībam" mums vairāk nekā sākumā man likās ,tie "Krutākie" nemaz nav tie skaļakie. Tāpat perfekti parādās tas kas sen zināms KĀPĒC mums maz cererību jebkad pāspēt musu kaimiņus Igauņus Leišus , mums vienkarši nospiedošai publikaas daļai nav spēju "Augt" sistemātiski nopietni sevi pilnveidot izvelētā virzienā labākā gadijumā "Emocionāls mirkļa vājums , ātru panākumu ilūzija , nesanāca i nevaig" :) Visbeidzot jautrībai , analziējot kopējo infu procesus ir pamats domāt ka atsevišķi eksemplāri ja arī kādreiz tiks apdraudēti vai kādu apdraud , tad "Pa purnu" diez vai kādreiz kāds dabūs bet liela varbūtīta ka kārtīgus nagus ģīmī gan varētu kādreiz sagaidīt :):) Visiem bučas:):)
Publicēts: 27.06.10 11:45 labots
 citēt
Schnircks:Hm, vajadzētu kādam studentiņam uzdot darbu- sagatavot Luņ-a-forismu apkopojumu:)
Varētu būt interesanta lasāmviela:)

Tas arī ir "Studentiem" un studenti , tiesa ar pakāpi kā tautā saka "Kapitanka" :face-wink::face-grin:
Publicēts: 27.06.10 12:10
 citēt
Ja MAN jāsalīdzina Luņa bildes (tostarp arī plikmeiteņbildes) ar citu autoru darbiem, kurus viņš tik ļoti noliek, tad Luņa bildes bieži vien ir nesalīdzināmi vājākas. Tīri tā subjektīvais viedoklis.
Publicēts: 27.06.10 12:17
 citēt
Luni, saprotu, ka apmeklējumus no šīm diskusijām vari saskaitīt. arī atsevišķas IP adreses identificēt. Bet praktiski nav veida, vismaz vienkārša kā sasaistīt IP adresi apmeklētājam ar niku. Ja nu vienīgi Tev nav bijis slinkums apskatīt bilžu un reportāžu komentārus un savilkt DB ar nikiem un IP adrsēm.

Bet pat tas ir gana bezjēdzīgs pētījums - ne visiem ir laiks Tavas bildes pētīt. Vēl jo vairāk, ka daudzas ir redzētas
Publicēts: 27.06.10 12:23
 citēt
Lunis:Atzišos:):) ...Ziņkarīgākā blogera tituls pieder "Gabis" , visu cieņu izpēta pilnīgi visu pieejamo informāciju...

O, bā, tas laikam ir par mani... Interesanti, kā es esmu izpelnījies godu tikt pieminētam "šajā" diskusijā?
Jautājums, kur ir robeža starp ziņkāri un zinātkāri.
Es drīzāk sevi identificētu kā sliņķi ar nepārvaramu tieksmi visu moralizēt un ar, varbūt pat slimīgu, vēlmi izprast cēloņus nevis novērtēt iznākumu, varbūt tādēļ "ziņkārīgs"...
Publicēts: 27.06.10 12:28 labots
 citēt
ak34:Luni, saprotu, ka apmeklējumus no šīm diskusijām vari saskaitīt. arī atsevišķas IP adreses identificēt. Bet praktiski nav veida, vismaz vienkārša kā sasaistīt IP adresi apmeklētājam ar niku. Ja nu vienīgi Tev nav bijis slinkums apskatīt bilžu un reportāžu komentārus un savilkt DB ar nikiem un IP adrsēm.

Bet pat tas ir gana bezjēdzīgs pētījums - ne visiem ir laiks Tavas bildes pētīt. Vēl jo vairāk, ka daudzas ir redzētas

Piemērs : sistēma ko mēs mani datoriķi izmanto :) Piemērs cerams neprotestēs " 27 Jun, Sun, 02:38:12 xx.246.138.xxx ---> [url=www.fotoblog.lv/forum/discussion/11615/3/lunis-ir-diplomets-profs-ar]www.fotoblog.lv/forum/discussion/11615/3/lunis-ir-diplomets-profs-ar[/url] Serrch = www.fotoblog.lv...

Identificējās ~65% apmeklētāju konkrēti pēc FOTOBLOG LV nikiem:):) Nekā Kreisa 4 informācijas un meklēšanas sitemu "Hibrīds" :):) Mes to izmantojam savam "Marketingam" lai tā teikt "Piespēlētu" konkrētam klientam konkrēti tās tēmas un stila bildes kuraš viņs MEKLĒ :face-wink: Redaktors skatās kādus cilvēks izmanto atslēgas vārdus un cik laika pavada pie kādas tēmas bildēm , visn operatīvi iadara korekcijas un "Pamet" klientam mamajās lapās TIEŠI tāda stila bildes kādas viņs visvairāk skatās iepriekšējās lapās:face-wink:
Publicēts: 27.06.10 12:28 labots
 citēt
ak34:Luni, saprotu, ka apmeklējumus no šīm diskusijām vari saskaitīt. arī atsevišķas IP adreses identificēt. Bet praktiski nav veida, vismaz vienkārša kā sasaistīt IP adresi apmeklētājam ar niku. Ja nu vienīgi Tev nav bijis slinkums apskatīt bilžu un reportāžu komentārus un savilkt DB ar nikiem un IP adrsēm.

Man domāt šis pasākums iekš FB darbojas by default (kliku statistika). Ieej FB, izveidojas sesija.. tālāk viss easy, click->insert into... click->insert... vēlāk no DB izselektē sesijas ar vajadzīgo IP, Niku vai whatever..
Vēl ir iespēja uzkodēt weba analīzes skriptu.. ir zināmi reāli strādājoši pasākumi, piemēram, sludinājumu lapās, vieni fenderē sludekļus no citiem..
Publicēts: 27.06.10 12:35 labots
 citēt
Gabiz:
Vēl ir iespēja uzkodēt weba analīzes skriptu.. ir zināmi reāli strādājoši pasākumi, piemēram, sludinājumu lapās, vieni fenderē sludekļus no citiem..

Nav nekas traks , vienkarši sajūgts Google Analitika kopā ar vēl divām sistēmām + Google robots , 2 vāc infu par DARBĪBĀM viena apkopo viena "Salidzina" tās pasjas IP darbibu "Citur" tā atpazistās tie kas nav Blogā atrodami bet piemēram Krievu saitos figurē zem NIKIEM vai ar zināmām bildēm:face-wink:
Publicēts: 27.06.10 12:41
 citēt
ar "weba analīzes skriptu" es arī domāju robotu...
Es tik domāju ka Lunim informācijas par "mums" ir nedaudz vairāk nekā dažs labs vēlētos =]
Publicēts: 27.06.10 12:42
 citēt
Gabiz, tas ja webserveris var uzzināt refferer (lapu no kuras nāk) - nekā pārsteidzoša. Grūtāk ir savilkt kopā ip un niku - Lunis lapā neizmanto īpašus skriptu, līdz ar to vienīgais veids ir skatīties fb bilžu un galeriju niku ip un kaut kā tās db saglabāt. Bet tas ir dīvaini
Publicēts: 27.06.10 12:42
 citēt
Gabiz:ar "weba analīzes skriptu" es arī domāju robotu...
Es tik domāju ka Lunim informācijas par "mums" ir nedaudz vairāk nekā dažs labs vēlētos =]

Nu ja mēs tak TIRGOJAM konkrētam klientam TIEŠI TO ko viņš visvairāk vēlās un savās darbībās "Izpauž" :face-grin::face-wink:
Publicēts: 27.06.10 12:47
 citēt
ak34:Bet tas ir dīvaini

Nav dīvaini , es tev vienmēr esmu teocis KATRAM KLIENTAM ir sava vajazdiba un KATRAM darbam savs klients , mes lielā mērā zinam un redzam KO TIEŠI viņš velās atrast jo ILGĀK skatās , varbūt stāsta vienu bet ISTNĪBA rādās pavisma kas citss:):) Tāpēc jau smejos VARBŪT tas ko mēs tirgojam nav tas "Krutākais" bet tieši tas ko KLIENTS VĒLĀS un viss pārējais kā saproti muss nerausta:):) Zini kā cilvāki "Stāsta" ka viņiem vaig tur Voou un Ouuuuu , bet ISTENĪBĀ kad neviens viņam nedod bet viņs ņem taps viņš MEKLĒ / SKATĀS / PĒRK pavisma ko citu un mes to REDZAM :):)
Publicēts: 27.06.10 12:54 labots
 citēt
Piemēram tīrā vaidā kā issktās konkrāti viena IP darbība vienā konkrēta vietnē pa sekundām ,papildus Analstiks komplektā ar šiem rezultātiem dod statistikas korelācijas + robots kas vāc infu kādi IP pieder konkrētam Nix utt:)

1. 06-26 01:37:54
www.fotoklubsogre.lv...
2. 06-26 01:37:50
www.fotoklubsogre.lv...
3. 06-26 01:37:37
www.fotoklubsogre.lv...
4. 06-26 01:37:30
www.fotoklubsogre.lv...
5. 06-26 01:37:26
www.fotoklubsogre.lv...
6. 06-26 01:37:05
www.fotoklubsogre.lv...
7. 06-26 01:37:00
www.fotoklubsogre.lv...
8. 06-26 01:36:48
www.fotoklubsogre.lv...
9. 06-26 01:36:41
www.fotoklubsogre.lv...
10. 06-26 01:36:33
www.fotoklubsogre.lv...
11. 06-26 01:36:22
www.fotoklubsogre.lv...
12. 06-26 01:36:18
www.fotoklubsogre.lv...
13. 06-26 01:36:04
www.fotoklubsogre.lv...
14. 06-26 01:35:58
www.fotoklubsogre.lv...
15. 06-26 01:35:52
www.fotoklubsogre.lv...
16. 06-26 01:35:46
www.fotoklubsogre.lv...
17. 06-26 01:35:40
www.fotoklubsogre.lv...
18. 06-26 01:35:33
www.fotoklubsogre.lv...
19. 06-26 01:35:17
www.fotoklubsogre.lv...
20. 06-26 01:35:09
www.fotoklubsogre.lv...
21. 06-26 01:35:05
www.fotoklubsogre.lv...
22. 06-26 01:34:57
www.fotoklubsogre.lv......
23. 06-26 01:34:30
www.fotoklubsogre.lv...
Publicēts: 27.06.10 12:55
 citēt
ak34:Gabiz, tas ja webserveris var uzzināt refferer (lapu no kuras nāk) - nekā pārsteidzoša. Grūtāk ir savilkt kopā ip un niku - Lunis lapā neizmanto īpašus skriptu, līdz ar to vienīgais veids ir skatīties fb bilžu un galeriju niku ip un kaut kā tās db saglabāt. Bet tas ir dīvaini

Par dīvainu uzskati viena indivīda sakāpināto interesi par citiem??? Nekas sevišķs ir arī bīstamākas mānijas...:face-grin: Un katram kas darbojas ineta vidē, sen skaidrs cik pamanāms šis ir.:face-smile:
Publicēts: 27.06.10 13:02 labots
 citēt
Mes to vienkaŗsi ikdienā izmantojam tīri komarciālām, vajadzībā TIEŠI TO ko klients vēlas mes viņam ar "Iebarojam" :face-wink::face-grin:
Publicēts: 27.06.10 13:09
 citēt
Lunis:Mes to vienkaŗsi ikdienā izmantojam tīri komarciālām, vajadzībā TIEŠI TO ko klients vēlas mes viņam ar "Iebarojam" :face-wink::face-grin:

OK, pasaki, man spogulīt, ko es vēlos....:face-grin: Teikšu kā ir, pats nezinu, BET ja kāds pateiks būšu teikt paldies.:face-grin:
Publicēts: 27.06.10 13:16
 citēt
Gabiz: O, bā, tas laikam ir par mani...

Cerams ka neiebilsti , vari apskatīties:) Tas vies VIENĀ piegājienā:) www.lunaparks.com...
Publicēts: 27.06.10 13:16
 citēt
Luni, ceru, ka zini, ka lietotāja identifikācijai ip adreses īsti neder, jo tās mainās. Turklāt vairākiem apmeklētājiem tā var būt viena.
Publicēts: 27.06.10 13:21 labots
 citēt
ak34:Luni, ceru, ka zini, ka lietotāja identifikācijai ip adreses īsti neder, jo tās mainās. Turklāt vairākiem apmeklētājiem tā var būt viena.

Tāpēc saku ~65% izdodās KONKRĒTI identificēt tās ir fiskētas vai pastāvīgas :face-grin::face-wink:
Publicēts: 27.06.10 13:35
 citēt
Tas neko nenozīmē. Piemēram man tipiskā darba dienā ip adrese var mainīties 5-10 reizes. Daļa būs dinamiskās, daļa fiksētās. Turklāt katru konkrēto ip adresi var lietot hvz cik cilvēku neatkarīgi no tās veida. Vienīgais veids, kas daudz maz strādā ir sīkdatņu datubāze, kur vienam cilvēkam var piekātot vairāk par vienu sīkdatni.
Publicēts: 27.06.10 13:52 labots
 citēt
Oskarz:Ja MAN jāsalīdzina Luņa bildes (tostarp arī plikmeiteņbildes) ar citu autoru darbiem, kurus viņš tik ļoti noliek, tad Luņa bildes bieži vien ir nesalīdzināmi vājākas. Tīri tā subjektīvais viedoklis.

Katram tiesības uz savu subjēktīvo viedokli , tas visnoatļ respektējams katra konkrēta indivīda subjektīva vieddokļa ietvaros. Eksistē ļoti normāls viedoklis "Patīk / Nepatīk" šai ziņa viss o.k es pēc tādiem principiem arī vairumu vērtēju Patīk / Necepī . Taču ir jomas kur cilvēki mēģina pretendēt UZ KAUTKO , neu navar pretendēt uz KAUTKO ja piemēram ņemot OBJEKTĪVI neprot strādāt ar cilvēkiem , nespēj pasniegt Galveno un neizcelt otršķirīgo , nejēdz nogaismot kautko tā lai būtu "Prece" neviss kautkas , izmanto texstus kuri apriori nav lasāmi acīm redzami nav spējis nomērīt ekspizīciju utt:):) Tā vairs nav kategorija PATĪK / NEPATĪK bet vienkārši VĀJI NOSTRĀDĀTS lai kas tas būtu:):) Pirmkārt tas attiecās uz cilvēkiem kuri te piedāvā "Komerciju" , kā zināms MĀKSLA tas var būd tad JEBKAS , bet ja tā ir REKLĀMA / KOMERCIJA un bilde ir atvainojis TEHNIKS / STILISTISKS brāķis tad piedod NEJĒGA arī ir NEJĀGA lai cik ar kurts viņam aparāts un "Reputācija" , tas par "Līmeņiem" runājot :):) Nu nevar cilvēks LABI bildēt MODES / REKLĀMAS ja viņš elementāri neprot nomērit ekspozīciju un neprot gaismas salit kai neizdeg faktūra , nevar taistit kautko pārdošanai ja NEPROT / NESAPROT ko un kas drīks aizsegt un kas BILDĒ ir galvenais SKUĶIS / LUPATA / FEISS / motors / zābaki :):) MODEĻA uzdevums nav "Feisu paspīdināt" bet gan LUPATU / PRIEKŠMETU pārdot caur ko "Skuķfoto" nav tas pats kas "Mode / Reklāma" bet samērā garlaicīgs tehniks darbs kur VISS JĀZIN jāredz un jaņem vērā . "Sievišķis kleitā" nav tas pats ka "Kleita uz sievišķa" to elementāri zin jebkurš kuram ir elementāras zināšanas savā ārodā nevis piemēram kāds V-10 Oktavians Reinis Ziemelis , Arhitekts kurš lien pa paldies "Skuķus šķilt" bet kautkā piemirst ka viņa uzdevums ir TĒRPU / KLEITU uzbildēt normāli prezentējoši nevis "Skuķa feisu" škilt , vis kārtībā "Datorists" piekoriģē gaismas pārliek akcentus bildē uz na haļavu der arī meitblieža nesakarīgā māksla "Reklāmai" :):) Ja bildē Tehniku močus mašinas AR MEIČĀM , jā meiča jābūt SEXSY bet tāpat ir visas mašinas efektīgās detaļas un rakursi JĀREDZ / JĀIZGAISMO , skuķis ir tikai "Izdaiļosānai" uzmanības pieveršanai galvenais ir MAŠINA! Atceries savus "Močus" , meiat smuka bija tik DZELŽI jaussvēr jānoreklamē NE MAITA kas kadrā ir tika "Uzmanības pieveršanai" Tapat ar produktiem , saber visādu drazu sakrauj meslus PRODUKTS issktātās KADRĀ ka "3 dienu vecss sudss"
Publicēts: 27.06.10 13:53
 citēt
Tēmu izdevās novirzīt citā gultnē,gudrs tomēr tas Gudris.
Publicēts: 27.06.10 14:00
 citēt
ekoists:Tēmu izdevās novirzīt citā gultnē,gudrs tomēr tas Gudris.

Bez stressa viss "Jokainais" tiek fiksets un anizēts:):)
Publicēts: 27.06.10 14:49 labots
 citēt
Lunis:
Gabiz: O, bā, tas laikam ir par mani...

Cerams ka neiebilsti , vari apskatīties:) Tas vies VIENĀ piegājienā:) [url=http://www.lunaparks.com/braucam/gabis_stat_25_06.txt

šausmas.]http://www.lunaparks.com/braucam/gabis_stat_25_06.txt

šausmas.[/url] šitādu interesi gan vēl ne pie viena nebiju redzējis. būs jāsāk izmantot īpaši rīki skatoties fotogrāfu lapas :D
Publicēts: 27.06.10 15:27
 citēt
...labprat uzzinatu ko man vajag....:D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6