Kāda daļa mentiem gar Peldkostīmu reklāmu ? Pietam tante bija no modeļu aģentūras A lūk "Kadai" bija licies ka iespējams ka viņai nav istie gadi , nekas cits
Oskarz: Mentiem daļa, tad kad kāds uzraksta iesniegumu/.
Konkrētajā tajā gadījumā neviens neko nerakstīja , kā izrādās kāda skribente bija vākusi materiālu par "Modeļu biznesu" un palūgusi savu čomeni menteni lai ta ar ko pasaka jo toreiz te visādi Itaļjaškas sūdus vārīja, bij iedevusi linku uz WEBu a tur AĢENTŪRAS lapā bija " Musu modeļu darbi" nu un kaut kā "Peldkostīms" šai bija baig jauns izlicies un šī kādam citam pateikusi un finišā "Pasauca parunāties"
Lunis:
Droši , lai nāk un saņem līgumas kopijas Par 25 gadiem esmu labi iemācijies turēt papīrus kārtībā Tas ir no liela EU esksponēta projekta Kā neko nezinošam Foto biznesa un projektu jomā tev paskaidrošu tas saucās "Fragments" un tur ir ieverojamas nianses dokumentācijā Tas ka aiz savas "Nezināšanas" domājat ka nekas slikts jūsu darbībās nav , tā nav ši joma ir gana reglamentēta To ka jaunietis un siekalaini onkuļi spļaudās "Kāpēc tas vajadzīgs un kāpēc mūs ierobežo" varasiestādes jums populāri paskaidros savas domas par šo tēmu JA sagribēsiet ar viņam padiskutēt
Luni, to, ka tu esi gadiem ilgi nodzīvojis R-Eiropā bez autovadītāja tiesībām, mēs jau zinām. Bet esi tik labs, uzraksti to savu pēdējo vārsmu vāciski, cilvēks, kurš tik ilgi nodzīvojis vāczemē taču noteikti māk perfekti lasīt, rakstīt, tulkot savus profesionālos tekstus... Domāju, ka es ne vienīgais tad sāks ticēt taviem stāstiem par veseliem 5 procentiem! P.S. Ar umlautiem nemokies, arī bez tiem sapratīsim P.P.S. Protams, būtu labi tā uzreiz, nevis pēc stundas...
========
varu apbēdināt, esmu Luņa tekstus lasījis vienā vācu fotoportālā, kur arī man tas gods ir bijis ietūcīt pa retai bildei. Kā cilvēkam, kas vāciski spiests runāt ik dienas, nemaz nešķita, ka Rihards nezin vācu valodu.
Tas ir šitais ? 7. Vortāla lietotājiem ir aizliegts izvietot www.fotoblog.lv komercinformāciju . Pārkāpuma gadījumā lietotājs var tikt dzēsts bez brīdinājuma.
varu apbēdināt, esmu Luņa tekstus lasījis vienā vācu fotoportālā, kur arī man tas gods ir bijis ietūcīt pa retai bildei. Kā cilvēkam, kas vāciski spiests runāt ik dienas, nemaz nešķita, ka Rihards nezin vācu valodu.
Man kādreiz kursabiedri saukāja par "Naglo Krieveli" un ņirdza ka vai uz pasaules ir valoda kurā es runāju "Pareizi" , uz to es to es vienmēr atbildēju ka NAV , toties kamēt viņi gramatiski zin 1 un vidēji vēl 1 es perfekti runāju rakstu 2 un +/- varu sazināties vēl kādās 5 , un istenībā viņi to akceptēja Kādreiz ļot veiksmīg pārņemu viena no manu "Skolotāju" praksi kurš dzīvodams vairāk kā 30 gadus Vācijā un Spānijā praktiski nebij spējis normāli iemācīties Vācu valodu par Spāņu nemaz nerunājot Princips viņam bija vienkaršs , pēc tautības viņš normāls "Padomju žīds" bet protams KRIEVS pēc pārliecības kas pāredzēja taktiku JĀ KĀDAM VAIDZĒS no manis kautko gan viņš pratīs sazināties ar māni tād`avalodā kādu es saprotu , JA MAN ko vaidzēs es pats atradīšu kādu kas ar VIŅU sazināsies tā lai viņš saprot Perfekta taktika to izmanto lielās tautas kuras dzelžaini parliecinātas ka VISA PASAULE runā tika viņu valodā Fraņči piemēram nemaz nebrauc arī atpūtā praktiski nekur citur kur nerunā Franciski , cita pasaule viņiem praktiski neeksistē
Saša nav te jau sen , vismaz kādu pus gadu , pat Ironia saderināšanās bildes tik draugos tika manītas. Taka šaka laiks iet cilvēkiem mainās dzīves apstakļi un domas , visam savs laiks. Man ar labi čomie radoši progressejot vairs nespej un negrib dzīvot vienā dārzinā. Cits strauji progresē radošās jomās cits stāv uz vietas un pievēršās lētai komercijijai cits maina stilu un pārējie šo tracina utt. Apmēram tā.
nu, ir tie kas stiklus tirgo. kvadro un aktors. bet tos varetu neaiztikt, piedavajumi labi un shejienieshiem interesanti. ka ari spama juura tur krietni mazaka panesas.
versatile:nu, ir tie kas stiklus tirgo. kvadro un aktors. bet tos varetu neaiztikt, piedavajumi labi un shejienieshiem interesanti. ka ari spama juura tur krietni mazaka panesas.
A tas ir atlauts , prieksj tam pat sadalja "Perk pardod" te ir , ja grib padiskutet par sjo temu katra tehnikas pardeveja darizjana Stulbja aktivitātēs varētu salidzināt ar apriori "Pircēju maldināšanu" regulāri komerciālos nolūkos piedāvājot apšaubāmas izcelsmes mantu kuras viņa rīcībā vēl nemaz nemaz nav , piekam bez čekiem un garantijām )
smartins:A kāpēc Gurdis ir izdzēsts kopā ar visiem saviem ierakstiem diskusijās?
Tā acīm redzot notiek ja nevis bano bet dzēš pavisam , par tāda veida pārkāpumu kā noteikumu 7 pants nav "Bans" bet lietotājs kā minēts noteikumos tiek dzestrs pavisam ar visu kas uz viņu attiecās , komercija ir komercija nopietnas sankcijas un panti A mož tas tikai iegansts un ne tikai man zvanīja un interesējās par "Aktīvistu" kam likumi un normas Px un dar ko grib Domā šeit administrācija sajūsmā ja no malas interesējās par šādiem aktīviem un skaļiem likuma normu un noteikumu "Pārkāpējiem" un saista to tais skaitā ar aktivitātēm konkrētā projektā , nafix šiem tāda uzmanība un personāžs.
Gabiz:Ka tik netiek celta prasība ne tikai pret Luni, bet arī pret FB.. gan jau izdzēšot tika aizskarts gan gods, gan pašcieņa.
P.S. Cirks ir palicis bez klauna.. ko nu?
Dzīvos' tik tālāk. Šis klauns ar intelektu nebija apgrūtināts, sāka jau neērti palikt par degradēto vidi no tādiem klauniem. Portretjuris gan bija lielisks spameris un, kā saka, "pa ģēlu", tagad kā reti parādošai Dīvai vairs nav tas asums...
Ai nu bez stressa kā saņemu šodien pārmetumos kā "Vieglprātīgais un neiejūtīgais cūka" kurš negrib ļaut vecām čomenēm noplenit uz "Istu storiju" beigās šamās gan atmaiga un prognozēja NEKAS šitais esot izlicies izcili "Apdāvināts" eksemplārs kam hroniski nepielecot kur problēma , gan jau ja te apštopējā biznessu tad citur tāpat savārīšot kaut ko "Karstu" par sevi atgādināšot , tad es viņām nesačakarēšot MATERIĀLU Vismaz tagad šis esot zināms , no viņu pieredzes tādi agri vai vēlu izpaužoties atkal Bix garlaicīgi jau būs , bet es labāk Juri gribu atpakaļ , ar šo vismaz bija interesanti tīri tehniskās lietās , stulbis tomēr bij vienkarši neapdāvināts trulīts kas izklaidēja publiku ar savu aprobežotību, Juris tomēr tehnisks dzeks daudz intresantas fiškas dzelžos rubija.