Nu par vēlu pa vēlu pēdas slēpt un dzēst , ieinteresētās puses sen skrinšotus no tavas biznesa "Daiļrades" noņēma
"Darbs ar modeli" 19. un 20. jūnijs
Ieraksts Autors : Fotoblogs Publicēts: 14.06.10 19:32 citēt praktiskā nodarbība "Darbs ar modeli" 19. jūnijā foto studijā 6h 20. jūnijā pie dabas 6h Dalības maksa 25 lvl viena diena pieteikšanās un jautājumi uz e-pastu: bravostudio@inbox.lv
Gudrim niks jāmaina atpakaļ (tik piemērots un pierasts bija- bez smaida nemaz nevar uztvert)! Citādi nezinātājiem var likties, ka šos "darbus" rīko pats fotoblog.lv Piedāvāju iemaksāt tos Fl 50,- šim pasākumam.
alora:Fotoblogs ir Gudris???? No kuriem laikiem. Es jau domāju, ka sen Gudris nav dzirdēts
Kamēr "Atkopa" no nepateicīgo blondo modeļu nodarītās traumas taga atkar kajeles roķeles klausa cerams normāli , vienīgi tāds vajiņš esot paliciss stress dara savu Tapēc jau piedāvāju mož pērnos karfelišus aizsūtīt lai uzēd vaigus atjauno nervu šūnas
Meitene atnākusi pie fotogrāfa Gudŗa. Tas viņai uzreiz saka: - Lūdzu, nāciet iekšā, ģērbieties nost! - Atvainojiet, bet kāpēc man jāģērbjas nost? - Nu, es esmu erotiskais fotogrāfs Gudŗis. - Bet man bildīti vajag tikai pasei! - Tiešām? Nu, tas nekas - drēbes es pēc tam fotošopā piezīmēšu...
Eltons:Meitene atnākusi pie fotogrāfa Gudŗa. Tas viņai uzreiz saka: - Lūdzu, nāciet iekšā, ģērbieties nost! - Atvainojiet, bet kāpēc man jāģērbjas nost? - Nu, es esmu erotiskais fotogrāfs Gudŗis. - Bet man bildīti vajag tikai pasei! - Tiešām? Nu, tas nekas - drēbes es pēc tam fotošopā piezīmēšu...
Luni - kartupeljos nav praktiski uzturveertiibu. kartupelji ir huinja. vot es gan vareetu gudrim paaris jaunaas kaapostgalvas ar kurjeru aizsuutiit, tikai nezinu adresi...
Laciz:Luni - kartupeljos nav praktiski uzturveertiibu. kartupelji ir huinja. vot es gan vareetu gudrim paaris jaunaas kaapostgalvas ar kurjeru aizsuutiit, tikai nezinu adresi...
Fotoblogs:praktiskā nodarbība "Darbs ar modeli" 19. jūnijā foto studijā 6h 20. jūnijā pie dabas 6h Dalības maksa 25 lvl viena diena pieteikšanās un jautājumi uz e-pastu: bravostudio@inbox.lv
Ja patstāvīgiem Fotoblog foruma apmeklētājiem piedāvātu 10% atlaidi, tad būtu cita runa! ;-)
Laciz:Luni - kartupeljos nav praktiski uzturveertiibu. kartupelji ir huinja. vot es gan vareetu gudrim paaris jaunaas kaapostgalvas ar kurjeru aizsuutiit, tikai nezinu adresi...
+ par kartupeljiem
tad jau labāk šašliku, karbonādīti ar tiem pašiem kāpostiem, varbūt gurinētiem marķīšiem (c) uljens
+ par kartupeljiem
tad jau labāk šašliku, karbonādīti ar tiem pašiem kāpostiem, varbūt gurinētiem marķīšiem (c) uljens
Nekāds Copyright uz "gurinētiem marķīšiem"!!! Gurinēti marķīši, puntes tidelītes, mežģes mēlīšanās utml. hohmas manā leksikā jau bija 60-to gadu beigās. Bet varētu arī Gudŗim samesties priekš Red-Bull bundžiņām vai, kas vēl labāk, noīrēt tās abas čikses ar to RedBull reklāmas vabolīti, lai aizbrauc un aplaimo nabadziņu.
Nekāds Copyright uz "gurinētiem marķīšiem"!!! Gurinēti marķīši, puntes tidelītes, mežģes mēlīšanās utml. hohmas manā leksikā jau bija 60-to gadu beigās. Bet varētu arī Gudŗim samesties priekš Red-Bull bundžiņām vai, kas vēl labāk, noīrēt tās abas čikses ar to RedBull reklāmas vabolīti, lai aizbrauc un aplaimo nabadziņu.
Onkul ļoti NESMUKI IZSAKIES!!! Citam darbs rakt bedri stroikā, a citam promotēt preci.
Kam tiešām gribas iemācīties kaut ko noderīgu šai jomā nevis klausīties lūzera iesācēja murgus var to pat WEBā izdarīt lot vienkārši un saprotamā manierē vairāku dienu garumā creativelive.com...
mjā, man domāt pie dabas šitā frukta izpratnē ir "rakom u duba"- neko citu neesmu redzējis
klau, nu ja kāds piesviedīs kādu kapeiku- pieteikšos uz to pajoliņa plenēru. mērķis- norakt ar jautājumiem un vainagu uzlikt par nezināšanu nebūs, patiešām nebūs žēl tā laika. moš vel pa purnu būs iemesls iedot.
ja akurāt neviens negrib līdzfinansēt, atliks bišku pakrāt, nenopirkt meitenei šokolādi un tad... nu, pie rudens, lai depresīvāk...
Lunis:Kam tiešām gribas iemācīties kaut ko noderīgu šai jomā nevis klausīties lūzera iesācēja murgus var to pat WEBā izdarīt lot vienkārši un saprotamā manierē vairāku dienu garumā [url=http://creativelive.com/courses/zack_arias/
]http://creativelive.com/courses/zack_arias/[/url] Ja kādam interesē varu katru no filmām pa kādiem 20 Ls notirgot Tiešām ir ko pamācīties
Nuuu es kādreiz cītīgi pēc kursiem pirku ierakstus ,viss galvenokart lielie DVD , tad vēl čomiem mainījos kopā kādi 2-3 TB . Pamatā gan Vācu valodā protams. Kačāt nezinu nebūs prātīgi friiči nav skopi viņiem VIENS kurss seminārs vidēji 7-8Gb DVD Modernie "Digiotiem" domātie nuuu tas tā interesantāki tīri no darba viedokļa ir "Vecie" , piemēram ir tāda USA fotogrāfe Mary DuPrie speciālzējās Cilvēkos un Modeļu portfolio viņai ir kārtīgi kursi Foto modeļiem Mary DuPrie - Photographing Models 3 gabali DVD sīk smalki kas kā kapēc , kā gultā gulēt lai pēc govs neskatās kā sēdēt lai pakaļa nebūtu plakana utt Diezgan daudz gan pirku gan mainiju visādu spicu autoru Foto pēcapstrādes kursus nesen piemēram dabūju dzekus kuri taissa Moču un Produktu reklāmas bildē vienkarši samērā un pēcapstrāde, sīk smalki pa soļiem kā bildē mašinas un močus un vēlāk pecapstrādā lidz gatavam produktam , kautkādas 9h DVD liekas
Laikam tāds noderīgākais ko diezgan regulāri pārskatu ir
Video2Brain - Real-Life Photoshop Workflows Video2Brain - Photoshop Compositing Video2Brain - Licht und Schatten. Mit Licht gute Bilder gestalten Praxistraining Fotografie: Blitzlicht Bilder, die einschlagen Kādreiz paskatos DVD High End Industry Photoshop Retouching Techniques Series One and Two , Runtime: 3 hours + Runtime: 11.5 hours , paskaties 15h lai pats tā nekad nedarītu
Un vēl desmitiem citu , ties visi ir DVD katrs uz 5-6-7h sīk smalki kā jau Fričiem Ja kāds kurs iepatīkās tad aizbraucu arī "Klātienē" uz tādiem , sevišķi ka dzivoju Vacijā Beļģijā tad bezmaz vai katru nedēļas nogali kādos treniņos patusēju Tapēc varu droši teikt PIE MULĶIEM -- "Gudriem" vai kā viņš taga pārsaucies "Fotoblogs" var tik sačakaŗet smadzenes un izmest piķi NEKO NODERĪGU izņemot "Nekād tā vairs nedarīt" no tādiem nevar iegūt
Lunis:Nuuu es kādreiz cītīgi pēc kursiem pirku ierakstus ,viss galvenokart lielie DVD , tad vēl čomiem mainījos kopā kādi 2-3 TB . Pamatā gan Vācu valodā protams. Kačāt nezinu nebūs prātīgi friiči nav skopi viņiem VIENS kurss seminārs vidēji 7-8Gb DVD Modernie "Digiotiem" domātie nuuu tas tā interesantāki tīri no darba viedokļa ir "Vecie" , piemēram ir tāda USA fotogrāfe Mary DuPrie speciālzējās Cilvēkos un Modeļu portfolio viņai ir kārtīgi kursi Foto modeļiem Mary DuPrie - Photographing Models 3 gabali DVD sīk smalki kas kā kapēc , kā gultā gulēt lai pēc govs neskatās kā sēdēt lai pakaļa nebūtu plakana utt Diezgan daudz gan pirku gan mainiju visādu spicu autoru Foto pēcapstrādes kursus nesen piemēram dabūju dzekus kuri taissa Moču un Produktu reklāmas bildē vienkarši samērā un pēcapstrāde, sīk smalki pa soļiem kā bildē mašinas un močus un vēlāk pecapstrādā lidz gatavam produktam , kautkādas 9h DVD liekas
Laikam tāds noderīgākais ko diezgan regulāri pārskatu ir
Video2Brain - Real-Life Photoshop Workflows Video2Brain - Photoshop Compositing Video2Brain - Licht und Schatten. Mit Licht gute Bilder gestalten Praxistraining Fotografie: Blitzlicht Bilder, die einschlagen Kādreiz paskatos DVD High End Industry Photoshop Retouching Techniques Series One and Two , Runtime: 3 hours + Runtime: 11.5 hours , paskaties 15h lai pats tā nekad nedarītu
Un vēl desmitiem citu , ties visi ir DVD katrs uz 5-6-7h sīk smalki kā jau Fričiem Ja kāds kurs iepatīkās tad aizbraucu arī "Klātienē" uz tādiem , sevišķi ka dzivoju Vacijā Beļģijā tad bezmaz vai katru nedēļas nogali kādos treniņos patusēju Tapēc varu droši teikt PIE MULĶIEM -- "Gudriem" vai kā viņš taga pārsaucies "Fotoblogs" var tik sačakaŗet smadzenes un izmest piķi NEKO NODERĪGU izņemot "Nekād tā vairs nedarīt" no tādiem nevar iegūt
Labi, kā var kādu mazumiņu no visa šitā dabūt un apskatīties? (Es pat brīnos kā tu tos visus nosaukumus atceries - gadu laikā esmu piekrājis n-gigabaitu kaudzi ar grāmatām, labi ja divas atceros)
Vaards: Labi, kā var kādu mazumiņu no visa šitā dabūt un apskatīties? (Es pat brīnos kā tu tos visus nosaukumus atceries - gadu laikā esmu piekrājis n-gigabaitu kaudzi ar grāmatām, labi ja divas atceros)
Ja kāda tēma gluži interesē varu noklonet ripuli Pamatā šie visi kursi ir PC+DVD kas ir domāti gan Kompim gan DVD spēlētājam , par cik TV praktiski neskatos tad parasti nokopēju cietajā un PASKATOS kad vaig ko atkārtot ,Video2Brain laba sistēma viņiem ir iespēja "Iezīmēt" ko tieši vēlies skatīties , iezīmē PASKATIES un dari līdz piemēram Nu par cik daudzās jomās nešancēju regulāri tad pirms ko darīt tā teikt "Paskatos" atsvaidzinu atmiņā , Pamatā tas attiecas uz Photoshop , kuru lietoju reti BET kādreiz nākas pašam , tad papētu kā precīzi to vai citu darīja tehnoloģiski pareizi , pāris reizes noskatos konkrēto paņēmienu, JA jau uzreiz neataust atmiņā piemirstās iemānās , tad atkārtojos daru pats Kas attiecas uz Studiju tad tās darbus gan vienkārši skatos kā strādā citiem paņēmieniem kā ES to daru , par cik šancēju šai jomā nu jau 25 gadus man pašam ir savi "Automātā" iestrādāti paņēmieni citus skatos tīri no intereses viedokļa KĀ to vēl var izdarīt , katram labam pieredzējušam specam ir kādi savi interesanti noderīgi sīkumi ko var izmantot ja nepieciešams Mūsdienās piemēram daudzi jaunie spicie daudzas lietas dara stipri vienkārši un lētāk , tad mēdzu pārņemt šādas metodes kas ievērojami ieekonomē budžetus , piemēram no Zavadska esmu gana daudz fiškas pārņemsi kas man ir vietām ieekonomējis līdz pat 50% budžeta uz konkrētam fiškām Foto apstrādē kā tehnoloģiskā procesā bieži būtiski ievērot tehnoloģisko secību , ja nešancē ikdienā ar konkrēto paņēmienu bieži piemirstās sīkumi kas nereti ietekmē gala iznākumu Tu tak zini es parasi neko tādu kas ir "Sarakti" neturu galvā , man vienkarši ir kompī mapītes ar nosaukuiem kurus visbiežāk skatos saucas "Grāmatas" , tas gan attiecas uz DVD pamtā Jā tie kas taga metās "Meklēt" varu pabrīdināt ka MUMS kas nelieto piemēram VĀCU ādaptētos Photoshop viņu smalkie kursi ja labi nezin valodu nebūs diez ko noderīgi jo tur visas apstrādēs progas gan Photoshop gan Lightroom piemēram ir 100% adaptēts vācu valodā interfeiss
Mīļās meitenes ar kādu domu jūs piesakāties uz kādu pasākumu un tad pēdējā brīdī pārdomājat un neliekaties ne ziņas tā kā būtu nomirušas ?
P.S. tas attiecas tieši uz latvietēm....slāvu tautības meitenes ir apzinīgas un ar viņām man tādu problēmu nav ! šodien 17:24
Gothards Detrins šodien 18:11 Anete Tu arī mēdz pieteikties uz kādu pasākumu un stundu pirms pasākuma izslēgt telefonu un nelikties ne zinis ? Man tā nav pirmā reize kad "modele" uzmet bet līdz šim tie bijuši individuālie projekti kur nekas daudz nav ieguldīts un var arī pārdzīvot ja uzmet...bet šoreiz tika uzmesti četri fotogrāfi un vizāžiste !
Uggga:arī pārdzīvot ja uzmet...bet šoreiz tika uzmesti četri fotogrāfi un vizāžiste ! Kaut kā tā
Uzmeta VIZAŽISTI un 4 lūriķus ar Stulbi priekšgalā Nav manīts ka no šitiem regulāri nobirstošiem pasākumiem kass "Fotogrāfisks" būtu ieraugams Kuro reiz otro pēc kārtas šamo uzmet skuķi ? Tas jau kļust par sistemu vai "Pasākuma stilu"
Man jā! Pie cilvēkiem pie kuriem IR VĒRTS un ar kuriem nav nekādu "Problēmu" skuķi nāk paši un rindās gaida UZMEST nemēdz , vismaz nav dzirdēts Pasākumi lūriķiem tā arī jāsauc nevis jāmaldina "Skuķi @ pārējie" tad viss viss O.k