forum.gif
La Crosse BC-900 lādējamais
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / La Crosse BC-900 lādējamais
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.06.10 02:39
 citēt
Kuram no jums ir La Crosse BC-900 lādējamais?
www.kenrockwell.com...
Publicēts: 15.06.10 02:42
 citēt
ne man. :face-sad:
Discharge cuts off at 0.9V per cell. - tā glupi. :grimace:
Publicēts: 15.06.10 07:11
 citēt
Janbo, bija taču diskusija par šo. Pameklē, tur cilvēki pieteicās.

P.S. kas tev nesanāk?
Publicēts: 15.06.10 07:24
 citēt
man ir
Publicēts: 15.06.10 08:58
 citēt
Populārākā marka , liekas visiem šams ir :):)
Publicēts: 15.06.10 11:04
 citēt
ir jau daudz klonu viņam kas ir lētāki un labākā komplektācīja dabūjami.
bet jā, baigi populārs kļuvis. Tiesa gan nav nemaz tik ideāls kā reklamē. Mazliet esmu vīlies viņā. Priecājos, ka nebija par Lacrosse cenu jāpērk.
Publicēts: 15.06.10 11:10
 citēt
Andreass:ir jau daudz klonu viņam kas ir lētāki un labākā komplektācīja dabūjami.
bet jā, baigi populārs kļuvis. Tiesa gan nav nemaz tik ideāls kā reklamē. Mazliet esmu vīlies viņā. Priecājos, ka nebija par Lacrosse cenu jāpērk.

kapeec esi viilies ? esmu vairaakus izmeginaajis taa arii labaaku neesmu atradis
Publicēts: 15.06.10 11:15
 citēt
Ar līdzi dotajiem 8 akumaltorim pagaidām viss ir kārtībā. Bet netā lasīju, ka var arī cita ražotāja akumulatorus lādēt un ka lādētājs bez maz vai salabo akumulatoru kas ir nepareizi lādēts.
Bet man ir tāda problēma, ka ir Varta un vēl cita ražotāja akumulatori, kuri uzlādējoties ar šo La Crosse tur daudz mazāk nekā ar ar vienu lētu Trust lādētāju. Iespējams, ka pats kaut ko nepareizi daru, bet būtībā kad pamanīju šo problēmu, sāku pētīt un seko insturkcijai - nepalīdz.

andre:

kapeec esi viilies ? esmu vairaakus izmeginaajis taa arii labaaku neesmu atradis
Publicēts: 18.06.10 16:07
 citēt
tā primārā f-ja ir uzlādēt. vau nu (=)-strāva vai impulsi. itin kā aķiem labāk tīkot impulsi. I=c. var būt šalteris I=c1/I=c2. ar uzrakstu quick / normal. lāde 2 vai 4. katru atsevišķi vai pa 2 virknē. vsjo.
izlādes iespēja un gudrība zināt, kad pilns jau labierīcība, bet laba labierīcība, kaut apšaubāma.
vot vienīgais kā dēļ gribētu - tā iespēja nomērīt patieso ietilpību. neies jau taisīt strāvas stabilizātōru un blenzt uz štrumentu ik pa 1/2 h.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):