forum.gif
Portatīvie
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Portatīvie
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.06.10 07:26
 citēt
dansiga:nu - bet - par to tachu shaubu nav, kas es miilja/balta/puukaina uttt;-))))))

kaut kā ar papelēm saistīts?
Publicēts: 17.06.10 07:41
 citēt
TWIN:
dansiga:nu - bet - par to tachu shaubu nav, kas es miilja/balta/puukaina uttt;-))))))

kaut kā ar papelēm saistīts?
un kaitiiga. vismas sievishkjaas papeles vajag kirdik
Publicēts: 17.06.10 08:24
 citēt
Gabiz.... A es zinu tieši pretēju kantori, kur izmanto tikai MAC un PC pat netiek ieslegts!

Pats lietoju Imac 20" un mazo mello macbook 13". :face-glasses:
Publicēts: 17.06.10 08:43
 citēt
un vispār, kur ir tā globālā atšķirība starp PC un MAC?
un kāda atšķirība ir portatīvajam LCD no LCD monitoriem?

p.s. man domāt ka mana portatīvā monitors ir labāks par lielāko daļu LCD kas stāv pie stacionārajiem :big_smile:
Publicēts: 17.06.10 08:46
 citēt
dansiga:Gabiz, ja tu portatiivo tomeer lieto fotograafiju apstradei/skatiishanai - znach ari mudaks;-ppp;-))))

Piekrītu- es arī esmu mudaks, un to bieži nākās lasīt komentos, ka krāsas klibo. Ir bijuši daudz dažādi portatīvie. 17" ekrāni. HP diviem salūza eņģes, aceram izbira klaviatūra, tagad ar asus F7S. Bet krāsas galīgi garām. Un pēc dzirdētā, saprotu, ka naf jēga kalibrēt to, kas tam nepakļaujās :)
... paliku par pusmudaku , jo nopirku ārējo ekrānu... bet ceļojot tomēr tikai mudaks.
Paldies Dansiga :):):)
Publicēts: 17.06.10 09:19
 citēt
Lasu par portatīvajiem - dažam pat 4kg monstrs, kuru normālā somā nevar ielikt, skaitās portatīvais dators :D 15" "portatīvais jau ir uz robežas. īpši ja sver pie 3kg.

un ja runā par portatīvo monitoru kalibgēšanu - tas, protams, ir jādara, lai ir daudz maz ok un nerāda pavisam griezi, bet tam ir diezgan stipri ierobežojumi. turklāt modernos LCD arī stacionārajiem bieži vien ir neispējami nokalibrēt dēļ pārlieku lielā spilgtuma. Nokalibrēts LCD ir tik tumšs, ka ikdienā to lietot ir neerti, jo lielākā daļa savas bildes piedzen pie gaišajiem LCD un tad uz tā viss izskatās pārāk melns
Publicēts: 17.06.10 09:41
 citēt
+ak34 bieži vien uz sava datora uzmeistaroju bildi kas uz cita monitora izskatās tumšāka nekā gribētos.

Par izmēriem un portatīvajiem kā tādiem, biju, esmu un droši vien būšu pretinieks darbam uz portatīvā, bet vietas trūkuma dēļ (vienkārši dzīvoklī nav vietas datorgaldam) un retas mobilitātes nepieciešamības dēļ iegādājos portatīvo. Divu+ gadu laikā tā arī īsti neesmu apradis ar tā lietošanu. Ar lielāko prieku iegādātos stacionāro, bet labam datoram pašlaik nav naudas un vietas datorgaldm jopojām nav. Tādēļ man un, domājams, daudziem citiem portatīvais ir sava veida kompromiss starp iespējām un vēlmēm, bet dažam \m/.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):