Uggga:Kas būs, ja uzzināsi, ka no visiem 11k ciktur reģsitrētajiem, 463 ir Mac piekritēji?
Nu tas tach bij tikai "prikols" vnk interesē kāda firma ir vadošā starp fotoblogeriem , labāk Ugga uzraksti , kādu portatīvo tu izmanto , šaubos vai te DAUDZI izmanto personālos datorus.
Uggga:Kas būs, ja uzzināsi, ka no visiem 11k ciktur reģsitrētajiem, 463 ir Mac piekritēji?
Nu tas tach bij tikai "prikols" vnk interesē kāda firma ir vadošā starp fotoblogeriem , labāk Ugga uzraksti , kādu portatīvo tu izmanto , šaubos vai te DAUDZI izmanto personālos datorus.
kas liek domāt,ka DAUDZI neizmanti personālos.NEKAD nav patikuši portatīvie(mazi ekrāni un pele ar pirkstu).
es gan nesaprotu priekš kam portatīvajiem ir tas touchpads. pilniigi useless. pamēģiniet piemēram excelī kaut ko ar viņu izdarīt. var taču peli piespraust un nekādu problēmu.
portatīvo bilžu apstrādei vai arī teiksim aizbraukt uz laukiem filmas paskatīt/spēles paspēlēt/netā pasēdēt? Ir tomēr starpība. Bildēm izmantoju normālu datoru ar monitoru, pārējam, kā nu kuru reizi.
Toshiba iet jau 4 gadus ideāli...nez ko ir piedzīvojis. Dell nesen nočakarējās. Vēl nezinu vainu. Ekrāns parāda pāris min. un tad sāk raustīties un bilde pazūd.
zo:es gan nesaprotu priekš kam portatīvajiem ir tas touchpads. pilniigi useless. pamēģiniet piemēram excelī kaut ko ar viņu izdarīt. var taču peli piespraust un nekādu problēmu.
Ja pirkstiņi vietā, tad touchpadam nav ne vainas
ASUS VX2S- iet uz nebēdu
gribi teikt ka tev ir ērti ar touchpadu apstrādāt bildes un lietot exceli? ok neta browsēšanai varbūt ir ok arī touchpads.
Portatīvo sev privātām vajadzībām nekad neesmu pircis, ir gan bijuši lietošanā, bet ne priekš bildēm. Šobrīd nejūtu pēc portatīvā nepieciešamību.
Par "peli" runājot, bija man viens kolēģis, kas ar klitoru (to, kas IBMiem, manuprāt vēl neērtāks pasākums kā touchpads), rīkojās daudz veiklāk kā viens otrs ar pilnvērtīgu peli, tā kā galvenais ir trenniņš
andre:noteikti macs ! fotograafam ideaals ir 15 vai 17 coosu mac book pro ! visi citi ir izmiekls
tiem foto darbiem, kas nav jāveic mājās vai birojā ļoti labi iztieku ar melno 13" MacBook. 15" gandrīz par lielu priekš portatīvā, bet 17" gan ir anekdote - ne īsti portatīvais, ne galda dators. praktiski tikai tiem, kuriem vajag \m/ \m/ parādīt.
dansiga:cilveeks, kas stradaa ar fotograafijaam un lietot TIKAI portatiivo - ir mudaks ;-ppppp
Mļam... man lietošanā ir ne tikai fotogrāfijām, bet arīdzan daudz kam citam TIKAI Dell Latitude D830... kas es esmu?
Nu jau trešo gadu lietoju:
Dell Latitude D830 Intel Core 2 Duo T7500 @ 2.20GHz RAM 2.00 GB Video nVidia Quadro NVS 140M Display 15" 1920x1200
P.S. Itkā MAC ir iecienīti starp datorgrafiķiem (ļoti dažiem) un video "apstrādātājiem", bet es izvēlos PC un tikai PC. Zinu vienu reklāmas kantori, stāv divi mūžigi "guļoši" MAC, bet datorgrafiķi darbojas uz PC.