Manam labam draugam tikko no mājām zaglis aizstiepa fototehniku:
1) fotokamera Canon EOS 5D Body, artikuls (no preču pavadzīmes) 0296B004 2) platleņķa objektīvs Canon EF 17-40mm, F4.0 L USM, artikuls 8806A003 3) statīvs melns trīskāju M055PROB, artikuls M055PROB
Lietas iegādātas 2006.gada jūlijā un var uzskatīt par mazlietotām. Iekšā aparātā bija 2GB karte. Aparāts tiks paņemts no plaukta, kopā ar objektīvu'- bez vāciņiem kamerai un objektīvai skrūvei.
Pieļauju, ka zaglis mēģinās realizēt šīs lietas. Saimnieks sola saprātīgu atlīdzību par šo lietu atgūšanu.
Ja ir ko pateikt, tad zvani pašam saimniekam: Gatis 29450440
Pēc artikula gan būs grūti kaut ko sazīmēt. Ja vien neuzskrien kaut kur tieši tādam komplektam, pa vienai no mantām tad jau var piesieties jebkuram, kuram tāda manta ir.
tā no mentu te nesen stastītā tad šjitadas mantas RĪGĀ var nemeklēt ,loti reti paradas. Tās pamatā tiek pārdotas vai nu no rokas vai Lombardos vietās kur tusē Krievijas turisti tas ir Jūrmala vai Lietuvas Palanga . Galvenie pircēji Krievijas turisti.
Apdrosiniet mantu.... tas neko nemaksa, bet bus vieglak pardzivot, ja bus zadziba ar ielausanos... + skumji... + vajadzetu sodit pec šariata likumiem, maciba butu loooti daudziem...
Apdrosiniet mantu.... tas neko nemaksa, bet bus vieglak pardzivot, ja bus zadziba ar ielausanos... + skumji... + vajadzetu sodit pec šariata likumiem, maciba butu loooti daudziem...
dansiga:ImkaSm, nu nez - man apdroshinot diivokli - pashi piedaavaaja ....
jā, jā Tad viss ir O.K. bet kad jaizmaksā kompensācija, tad sākas visa tā hui...a !!!! Un slēdzot līgumu reti kurš grib labot tos debīlos, vienpusējos līguma nosacījumus....
dansiga:ImkaSm, nu nez - man apdroshinot diivokli - pashi piedaavaaja ....
jā, jā Tad viss ir O.K. bet kad jaizmaksā kompensācija, tad sākas visa tā hui...a !!!! Un slēdzot līgumu reti kurš grib labot tos debīlos, vienpusējos līguma nosacījumus....
tas ir standarts....tu apdrošini mantu kamēr tā tavas klātneesamības laikā atrodas dzīvoklī...par to tiek sastādīts kustamas mantas saraksts un viss ...nekada gemaroja....logiski ka sī apdrošināšana nedarbosies, ja aparātu tev nospers no masīnas vai kur citus, bet kamer dzīvoklī, tikmēr darbojas!
tas ir standarts....tu apdrošini mantu kamēr tā tavas klātneesamības laikā atrodas dzīvoklī...par to tiek sastādīts kustamas mantas saraksts un viss ...nekada gemaroja....logiski ka sī apdrošināšana nedarbosies, ja aparātu tev nospers no masīnas vai kur citus, bet kamer dzīvoklī, tikmēr darbojas!
dansiga:ImkaSm, nu izmaksata neviens nav ar mieru, nepaarbaudot ;_)))
P.S> A-M piezvaniiji?
galīgs bardaks ar darbiem, naudām utt, vēl neko neesmu izlēmis....
Protams var jau naudu glabat tikai monetas jo papirs nav dross, bet lai nebutu problemas to vajag darit normala AAS, sastadis sarakstu ar cekiem Lai ka mantas kuram vertiba mazkas par 700 LVL atseviski nav janorada!!! Un par izmakam - nu lidz 20 LVL man liekas ka ir looti demokratiski. Ta ka skatas pats - ka reiz pazinam iztirija plauktu un sis palika ar pliku body, kas lika aizdomaties... PS. IFa var drosinat ari bez ipasuma....
dansiga:ImkaSM, kaapeec jaaizkaarto? to apdroshinaataaji piedaavaa!
Muļķibas kādas FOTO tehniku pret nosperšanu apdrošina vienīgi UK , un tikai UK teritorijā , tiko tas ir ARPUS UK tā cenas ir nu ļoti neizdevīgas Var apdrošināt Dzivokli un tur esošās mantas bet FOTO tehnikua tsevišķi nesanāks
dansiga:ImkaSM, kaapeec jaaizkaarto? to apdroshinaataaji piedaavaa!
Muļķibas kādas FOTO tehniku pret nosperšanu apdrošina vienīgi UK , un tikai UK teritorijā , tiko tas ir ARPUS UK tā cenas ir nu ļoti neizdevīgas Var apdrošināt Dzivokli un tur esošās mantas bet FOTO tehnikua tsevišķi nesanāks
Nu pag... ja Tu velies apdrosinat 1Ds MK3 pa 5K tad tev paprasis atseviskus glabasanas noteikumus... piem seifu bet te jau runa par vnk mantas apdrosinasanu - un kada atskiriba Tu drosini 5D vai TV... es neredzu! Runa ir par mantas apdrosinasnu dzivokli zadzibas gadijuma. Premija - atkarigs no mantas utt... 8K LVL manta + 10K LVL nomnieka CTA lidz 40 LVL
muljkjiibas. vismaz Vaacijaa atsevishkji var apdroshinaat da jebko... arii fototehniku. cenas svaarstaas ap 5% no veertiibas gadaa. parasti gan drusku mazaak...
UldisS:Nezinātājs statīvu neņems, neizskatās pēc mantas un baigi liels. Tā ka zinātājs...
nez. man nozaga digitālo termometru, bet vadu uz datčiku aiz loga norāva. štrunta 25 Ls statīvu nozaga, bet planciņa bija darbā kamerai pie poakaļas. karroče, varēs pidžammu pakārt.
Diez tie "zinaataaji" neganaas pa fotosaitiem te tak labi redzems kam profilaa ielikts ziepis kam soma ar objektiiviem ta pavandies laiku pa googles tanti i vaards uzvaards darba vieta un ta jau traukos lv cik beerni sievas un cik liels suns dziivoklii a tur jau pasazhieris tik jaasagaida pie darba lai adresi uzinaatu
rixweber:muljkjiibas. vismaz Vaacijaa atsevishkji var apdroshinaat da jebko... arii fototehniku. cenas svaarstaas ap 5% no veertiibas gadaa. parasti gan drusku mazaak...
Lunis, man fototehniku apdroshiinaaja tepat LV .... tas bija apdroshinaashanaa kopaa ar dziivokli!
KOPĀ AR TOSTERI tev apdrošinās DA JEBKO tikai tur būs KAUZDĒM atrunu piemēram ka jaglabā noteiktas kategorijas metāla seifā Parasti nozog NO SKAPJA vai somas vai visnīcas numura TO tev neviens nesedz , jo mantām kas apdrišinātas piemēram kopā ar KAUTKO vertību sedz tikai kautkāda ieribežotā apjomā Tai apšā UK apdrošina TAČU tikai "Problemām" pašā UK teritorijā arpusē kur viņas ar visbiežāk notiek CIPAR ir pilnīgi cits No galvas neatceros , BET SEDZ tikai kautkādus 70% no vērtibas pie iespaidīga iemaksas apjoma
vasis8:
Naivais !!!
KO lej.... apdrošināt mājas stāvošu fototehniku i tas pac kas apdrošināt parastu LCD teļuku, kopmi, veļasmašinu vai jebkuru citu elektronisku ieteisi dzīvoklī, apdrošināšāts tiek dzīvoklis ar tur iekšā esošu mantu, pie līguma slēgsanas tiek sastadīts saraksts un noteikta cena, kas protams pie apzagšanas ar čeku jāpierada, vsjo un nevajag dirst ka to LV nevar izdarīt, pac apdrosināsanā pāris gadu apakaļ strādaju. Šitā apdrošināšana darbojas arī tādā gadījumaja tante Ļuda no augšstāva pārpludina tavu dzīvokli un noslīcina tur esošās elektroierīces. Visi gudri te muld, bet reti kurš ir līdz normalam apdrošināsanas kantorin aizkātojis un uzprasījis. Man ir arī viens stāsts iz dzīves par apdrošinātājiem un zādzībām .... biju ārzemēs, nopirku LV ceļojumu apdrošināšanu, kur iekļauta veselības apdrošināšana, ceļojumu atcelšana, apzagšana, bagāžas nozaudēšana utt utj (10dienas kaukadi 8ls makšaja šita polise)....un tāi reizē kāreiz nepaveicās...aptīrija man īrēto mašīnu, tai skaitā somu ar 2 lēta gala objektīviem, par apmeram 150Ls, tad nu es aizgaju uz ārvalstu policijas iestādi, uzrakstīju iesniegumu, visu pēc formalitatēm sakārtoju tur un tad LV eju ar to iesnieguma kopiju pie apdrosinātajiem un stāstu ka tā nu gadījās un iestāstīju viņiem ka OBJEKTĪVI nav Fototehnika, bet gan vienkšāšš plastmasas un stikliņu veidojums, ko mēdz piekabinat fotoparātam, galu galā saņēmu no apdrošinātajiem savus 200EUR (2 objektīvi + fotosoma)...tā kā mīlīši, vajag mācēt lietas pareizi arī interpretēt
Lunis, es sastaadiiju sarakstu un ekadus tosterus tur nerakstiiju iekshaa ..... ij vispar to dariiju tiaki taapec, ka dziivoklis bija obligaati jadroshina, tad sho arii piekjeru klaat....