forum.gif
Latvijā sūkā!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Latvijā sūkā!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.06.10 22:48 labots
 citēt
Visas lielākās Eiropas un pasaules preses aģentūras BOIKOTĒ Swensonu princeses kāzas , LATVIJA kā parasti nee:):) Boikots saistīts ar "Brīvās preses ciatadeles" Vēlmi ierbežot un cenzēt Video meterālus par princeses kāzām. Tāpēc France Presse, Associated Press un Reuters piemēma lēmumu pilnībā boikotēt jebkādas ziņas par šo notikumu gan Texsta gan Videi gan Foto formāta:) Lai pēc tam kāda Veinberga @ Ko vēl iepiķstās par "Zviedrijas piemēru" Latvijas presei:):)
Publicēts: 19.06.10 22:57
 citēt
Man tas ir pie vienas vietas..... it sevišķi tā rietumu prese
Publicēts: 19.06.10 22:58
 citēt
Luni, tiko pamodies vai ? :)
Cik es zinu, latviešiem Īrijā, Latvija liekas laba esam :D
Publicēts: 19.06.10 22:58
 citēt
:D
Kas par atklājumiem 6dienas vakarā :D:D:D:D:D

P.S. Lasīju tikai virsrakstu "Latvijā sūkā!" :D
Publicēts: 19.06.10 23:02
 citēt
a ko, aģentūras ahereļi, tjip, ar tekstu un foto neesot pietiekami atspoguloshanai? simts gadu pietika un nu nepietiek?
kāzas tomēr ir privāts pasākums savā dziļākajā būtībā. Kā reiz šodien no vienām tādām :)
Publicēts: 19.06.10 23:05
 citēt
Andi,tu liekas nesaprati...
Publicēts: 19.06.10 23:10 labots
 citēt
Lunis:Lai pēc tam kāda Veinberga @ Ko vēl iepiķstās par "Zviedrijas piemēru" Latvijas presei:):)
kaut kāda Sandra Veinberga?:grimace:
Oliss:Man tas ir pie vienas vietas..... it sevišķi tā rietumu prese

man gan austrumu prese vēl vairāk pie vienas vietas....! :big_smile:
Publicēts: 19.06.10 23:12
 citēt
Swensonu karaļnams vēlējās ierobežot un pārraidīt Video no kāzām arpus Zviedrijas ar vairāku stundu nobīdi . Tapēc aģentūras pieņema lēmumu boikotēt šo pasākumu pilnībā:)
Publicēts: 19.06.10 23:15
 citēt
haralds:
Lunis:Lai pēc tam kāda Veinberga @ Ko vēl iepiķstās par "Zviedrijas piemēru" Latvijas presei:):)
kaut kāda Sandra Veinberga?:grimace:

man gan austrumu prese vēl vairāk pie vienas vietas....! :big_smile:

Man nepatīk ka lūzerisko Swensonu karļavalsti kādu muždien mums bāž degunā kā "Demokrātijas un preses brīvības neuzpērkamības " piemēru , esmu pietiekami tur un ar viņiem pastrādājis lai zinātu ka viņi ir gan kārtīgi cenzori gan kārtīgi prot "Iemaksāt" kam vaig :):)
Publicēts: 19.06.10 23:16 labots
 citēt
sūkā jau ne tikai Latvijā, bet visur!:anger:

Lunis:,,, esmu pietiekami tur un ar viņiem pastrādājis lai zinātu ka viņi ir gan kārtīgi cenzori gan kārtīgi prot "Iemaksāt" kam vaig :):)
es gandrīz tikai caurbraucot, bet man a šķliet, ka par to presi čista lumudurācija. :face-smile:
Publicēts: 19.06.10 23:17
 citēt
Lunis:Swensonu karaļnams vēlējās ierobežot un pārraidīt Video no kāzām arpus Zviedrijas ar vairāku stundu nobīdi . Tapēc aģentūras pieņema lēmumu boikotēt šo pasākumu pilnībā:)

Tu kaut ko no tā esi zaudējis :amazing:
Vai tas tiešām ir tik svarīgi :amazing:
Publicēts: 19.06.10 23:31 labots
 citēt
Oliss:
Lunis:Swensonu karaļnams vēlējās ierobežot un pārraidīt Video no kāzām arpus Zviedrijas ar vairāku stundu nobīdi . Tapēc aģentūras pieņema lēmumu boikotēt šo pasākumu pilnībā:)

Tu kaut ko no tā esi zaudējis :amazing:
Vai tas tiešām ir tik svarīgi :amazing:

Man jā man nepatīk ka visādas blondīnes "No Stoholmas" visgudri mums pamāca un diktē "Kā viņu Demokrātijā pieņemts" preses brīvības utt. un Latvijā lūk baigi sūdīgi viss ietekmēts ierobežots utt. Pie viņiem pašiem ierobežo un ietekmē NĪGRĀK nekā Latvijā jebkad kāds ir mēģinajis Bet PAMĀCĪT jau tāpēc nemitēsies:):) Loti labi atceros kā Luzēri no swensonijas Laukiem ko šeit sūtija "Atlaisties" visiem bazūneja "Korupcija korupcija visss pa kukuļiem" viņi gan tā nekad nedarot unpēc tam atceros cik "Viegls" bija "Sainītis" ar kēšu kas jāstiep bij attiecīgiem klerkiem , sexretāre i somelē nejaudāj iestūķet , dabūja maisā vilkt:):)
Publicēts: 19.06.10 23:33
 citēt
Pamācīt citus vienmēr ir vieglāk, nekā pašiem sevi :D
Publicēts: 19.06.10 23:34
 citēt
Baigi interesanti ir šādus tekstus dzirdēt no cilvēka, kurš apgalvo, ka Latvijā neviens neko nemāk.. :D
Publicēts: 19.06.10 23:48
 citēt
Man ar tā Veinberga krīt uz nerviem.Jo vairāk tāpēs,ka mana sieva mācījās ar viņu kopā Universitātē.Un viņas veci arī pietiekoši labi zināju-pa kojām ņēmāmies ar diskiem jaunībā.Tā kā smalki zinu kad un kāpēc abi tika uz Svensoniju un kas viņi bija.
Publicēts: 20.06.10 00:03
 citēt
Oliss:Pamācīt citus vienmēr ir vieglāk, nekā pašiem sevi :D
Oliss:Pamācīt citus vienmēr ir vieglāk, nekā pašiem sevi :D

Ar to sevišķi lielīties varbūt nevajadzētu!
Publicēts: 20.06.10 00:34 labots
 citēt
Par tēmu "Latvija sūkā"un protesta akcijām, man uzreiz nāca prātā šāda svaigi populāra protesta akcija: plucer.livejournal.com...

P.S. Lūkt tā ir jāmāk parādīt kārtīgu fakjū pāridarītājiem. :)
Publicēts: 20.06.10 00:38 labots
 citēt
Vaards:Par tēmu "Latvija sūkā"un protesta akcijām, man uzreiz nāca prātā šāda svaigi populāra protesta akcija: plucer.livejournal.com...

Jeeeeeeeeeee! AR VĒRIENU!! Gandrīz kā airētāju ar medu smērāt un skudras mušas gaidīt):)
Publicēts: 20.06.10 00:45
 citēt
man vairāk gan derdzās šitais gadījums

www.infoski.lv...
Publicēts: 20.06.10 00:49 labots
 citēt
Lachux:man vairāk gan derdzās šitais gadījums

www.infoski.lv...

Starp citu vecais farcis Georgs L. vakar pēkšņi mira , lai šim vieglas smiltis:(
Publicēts: 20.06.10 00:58
 citēt
Lunis:
Vaards:Par tēmu "Latvija sūkā"un protesta akcijām, man uzreiz nāca prātā šāda svaigi populāra protesta akcija: plucer.livejournal.com...

Jeeeeeeeeeee! AR VĒRIENU!! Gandrīz kā airētāju ar medu smērāt un skudras mušas gaidīt):)

Tur tekstus vajag palasīt. Smiekli asaras parauj sev līdzi ;-) Īpaši mīļi izskatās pārītis, kas pie kosmiskā huja par piemiņu bildējas :)
Publicēts: 20.06.10 01:09
 citēt
Рассказывает активистка Ирма, участница и документатор акции:
«Как только Космический Хуй поднялся в небо, все сотрудники санкт-петербругской Федеральной Службы Опасности затаили дыхание и приникли к окнам своего «Большого Дома», выходящим прямо на набережную Невы имени Робеспьера, с наслаждением взирая на упирающийся прямо в небо Космический Хуй, готовый к старту. Я видела по шесть особистов у каждого окна. Я сидела на крыше с фотоаппаратом – а особисты и смершевцы зырили сквозь меня на свой вожделенный Космический Хуй. Снимать под возбужденными взглядами смерша было тяжело, я смущалась».
Publicēts: 20.06.10 01:48
 citēt
man po.
kāds kaut ko nesadalīja, nekas nemainās
Publicēts: 20.06.10 08:32
 citēt
Kāzas kaimiņjankam ir privāts pasākums. Svensoni savu karaļu kāzas, protams gribēja par vispasaules svētkiem iztēlot... Man tie āksti arī pooo, daudz vairāk virsraksta kontekstā satrauc , piemēram, viens no āmurikāņiem nācis žurnaļuga, kurš māca mums pareizi dzīvot, bet divdesmit gados pareizi latviski runāt tā arī nav iemācījies, griež ar āmurikāņu akcentu, ka prieks. Skumjākais, ka mūsu bāleliņi un māsiņas šamo izdzirdot no laimes gandrīz biksēs čurā...:face-grin: kamēr tā līdīsim, jebkurš mūs kā tautu gribēs "imeķ":anger:
Publicēts: 20.06.10 09:46
 citēt
Elmarss:piemēram, viens no āmurikāņiem nācis žurnaļuga, kurš māca mums pareizi dzīvot, bet divdesmit gados pareizi latviski runāt tā arī nav iemācījies, griež ar āmurikāņu akcentu, ka prieks. Skumjākais, ka mūsu bāleliņi un māsiņas šamo izdzirdot no laimes gandrīz biksēs čurā...:face-grin:

ja var pamācīt, par ko ne un man pofig par akcentu, kamēr pa nopietnam nesaka "es vakar izskrēju no tējas", savukārt tas, ka anglofōnie vienmēr jauc "projektōrus" un "prožektōrus", man domāt mājiens, ka tās atšķirības nosaukumos jārevidē. bet vietējos apstākļus gan vaig zināt, pirms mācīt dzīvot.
es a vienmēr esmu ironizējis par īpašo klanīšanos ārzemniekiem un par to, ka dakteri, kurš gadu ārzemēs par sanitāru pastrādājis, uzreic ceļ augstā godā.
bet tas žurnaļuga traki labi prot tiešajā ēterī plānprātiņus atšūt. :face-grin:
news.yahoo.com...
zem 17 bildes es rakstītu - pret gaismu tikai ar labu un tīru objektīvu un tikai tiem, kas māk! :exciting:
Publicēts: 20.06.10 09:58
 citēt
Kļūdiņa...
The requested discussion could not be found.
Laciz:kaut kādai cieņai pret savu valsti jābūt
ārkārt maz no tās palicis pāri. un tā valsts сама допригалась, жопа. :grimace:
Publicēts: 20.06.10 09:59 labots
 citēt
neko
Publicēts: 20.06.10 10:12
 citēt
"Latvijā sūkā" - nav gluži tas pats, kas "Latvija sūkā" (kā biji uzrakstījis savā topikā) :what:
Publicēts: 20.06.10 10:13
 citēt
daiga_a:"Latvijā sūkā" - nav gluži tas pats, kas "Latvija sūkā" (kā biji uzrakstījis savā topikā) :what:
labojos. bet Lunja domu gaita jau skaidra.
Publicēts: 20.06.10 10:16
 citēt
es sakaapinaati reagjeeju uz visu kad tiek valkaats vaards Latvija. Lunis vareeja tak rakstiit topika teemaa "mani amata braalji suukaa..." :haha:
Publicēts: 20.06.10 10:19 labots
 citēt
daiga_a: - nav gluži tas pats, :what:
pavisam dažādas lietas. to suck ne tikai sūkā, sūc, atsūkā un izsūc, bet arī sāp tā "smeldzoši" un man domāt to domā, sakot "it sucks". kā krieviski "ноет". :face-grin:
Laciz:Lunis vareeja tak rakstiit topika teemaa "mani amata braalji suukaa..." :haha:
vai "mani amata braalji LATVIJĀ suukaa..." vai "mani LATVIJAS amata braalji suukaa..." ! :grimace:
Publicēts: 20.06.10 10:38
 citēt
karoch Zviedrijā sūkā
Publicēts: 20.06.10 10:40 labots
 citēt
Shadow:karoch Zviedrijā sūkā
(pocjemu eto, vi, jevreji, na voprosi vsegda voprosami otvecjajetje?) karrroče, ir kāda vieta, kur nesūkā? :face-grin:
Publicēts: 20.06.10 10:42
 citēt
korrroče, cukurgailīti sagribējās :haha:
Publicēts: 20.06.10 11:00
 citēt
Tā jau viņš ir, ka Latvijā par ideālismu (kas ir gandrīz jebkura boikota/protesta pamatā) cilvēks tiek dēvēts par muļķi. It īpaši, ja vēl par ideālismu nākas maksāt ar naudu vai atšķiršanos.
Publicēts: 20.06.10 11:08 labots
 citēt
galvenā mūsu kaite - pašapziņas trūkums, tādēļ arī visa tā "klanīšanās" un pievēršanās vairāk negatīvajam, ne pozitīvajam, muļķibas notiek visur, ne tikai Latvijā...
Publicēts: 20.06.10 11:49
 citēt
daiga_a:galvenā mūsu kaite - pašapziņas trūkums, tādēļ arī visa tā "klanīšanās" un pievēršanās vairāk negatīvajam, ne pozitīvajam, muļķibas notiek visur, ne tikai Latvijā...

Skaistā sociālisma ieaudzinātā bērnības trauma: latvietis no viņpus dīķa (ārzemēm) ir latvietis ar kvalitāteszīmi pēc definīcijas. Un 90tajos sabrauca no ārzemēm nedaudzi ideālisti, kuri patiesi labu vēlēja Latvijai; un bariem lūzeru, kuri redzēja brīnišķo iespēju "izsisties virspusē" un kuri redzot aborigēnu ūberlabvēlīgo attieksmi nekautrējās to izmantot savtīgiem mērķiem. Ts turpinās vēljoprojām, jo pašpziņas vairāk nav palicis.:face-sad:
Publicēts: 20.06.10 11:49
 citēt
Ne vellos! Manu pašapziņu neaiztieciet! 08.0. 1945. Pamēģiniet tikt Man līdzi....:face-smile:
Publicēts: 20.06.10 11:55
 citēt
Voldemorts:Ne vellos! Manu pašapziņu neaiztieciet! 08.0. 1945. Pamēģiniet tikt Man līdzi....:face-smile:

Visu cieņu Tev, tik toni šai valstī nosaka puišeļi kam pašcieņa reizēm svešvārds, un visādi komandētāji...:face-sad:
Publicēts: 20.06.10 13:08
 citēt
daiga_a:galvenā mūsu kaite - pašapziņas trūkums ...
varbūt jūsu - mana ne! :face-kiss:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas