forum.gif
Latvijā sūkā!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Latvijā sūkā!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.06.10 21:37
 citēt
Lunis:
Lai pēc tam kāda Veinberga @ Ko vēl iepiķstās par "Zviedrijas piemēru" Latvijas presei

Hhm,..būtu jau labā hohma. iedomājies vakar LETA, BNS u.c uzsauktu, ka voooo pa princeses kāzām neziņosim…pēc tam būtu ne viens vien aņuks, ķipa - pieteica karu un padevās:) ar Času un Ķeļēgrafu sākot…Bet nu reālais labums? Es redzu tik vienu – ielikt kloķi saldmēlei stokholmā, lai šī aplaužas ar savu mūža lielāko reportāžu:)))) Bet nu tad jau labāk nosaukumā liec vienkārši – zviedri=cūkas :D
Publicēts: 21.06.10 00:25
 citēt
A nesaprotu, pamāciet: tāpēc, ka daži jefiņi no visādiem roiteriem un asošeitiem tika nolikti pie vietas un viņiem tika pateikts, ka nevarēsiet līst kur gribēsiet, ja kaut kas nepatīk, variet tīties uz visām pusēm- tāpēc visiem pārējiem uz planētas Zeme būs jāklausās viņos ar atplēstām mutēm bez domāšanas? Kaut kas nepatika routeriem? Nu un kas??? Lai tinās! :) Gribiet teikt, ka Latvijas pasākumos nav ierobežojumi un fotogrāfi var līst visur kur iedomājas? Muļķības... Ja kāds stāsta, ka lien un bāžas visur, kur sadomājas, tad lai stāsta... :)
Publicēts: 21.06.10 00:41 labots
 citēt
UldisS:A nesaprotu, pamāciet: tāpēc, ka daži jefiņi no visādiem roiteriem un asošeitiem tika nolikti pie vietas un viņiem tika pateikts, ka nevarēsiet līst kur gribēsiet, ja kaut kas nepatīk, variet tīties uz visām pusēm- tāpēc visiem pārējiem uz planētas Zeme būs jāklausās viņos ar atplēstām mutēm bez domāšanas? Kaut kas nepatika routeriem? Nu un kas??? Lai tinās! :) Gribiet teikt, ka Latvijas pasākumos nav ierobežojumi un fotogrāfi var līst visur kur iedomājas? Muļķības... Ja kāds stāsta, ka lien un bāžas visur, kur sadomājas, tad lai stāsta... :)
Lunis visur ...... juus jau zināt .....................................................................................
.................................................................................................................. OTAA
:haha::haha::haha::grimace::grimace::grimace::amazing::amazing::amazing:
Publicēts: 21.06.10 00:51
 citēt
haralds:
daiga_a:galvenā mūsu kaite - pašapziņas trūkums ...
varbūt jūsu - mana ne! :face-kiss:

es jau ar' neesmu tīrasiņu latviete :bad_smile:
Publicēts: 21.06.10 09:59
 citēt
daiga_a:es jau ar' neesmu tīrasiņu latviete :bad_smile:

tas ar' bij' mājiens, ka es esmu žīds? :big_smile:
Publicēts: 21.06.10 10:47
 citēt
haralds:
daiga_a:es jau ar' neesmu tīrasiņu latviete :bad_smile:

tas ar' bij' mājiens, ka es esmu žīds? :big_smile:

Harald, uzmanies, ka neiemet Jāņu ugunskurā :money: