Kādu jūd ieteiktu fotokameru līdz ~200ls ar kuru varētu fotogrāfēt ainavas, cilvēkus un iespējams kādā tusiņā ielīst ar viņu + vēl statīvs tāds piemērots priekš iesācēja. Paldies jau iepriekš!
Ja nauda būtu man uz rokas un būtu jāpērk tagad, tad ņemtu Canon A530 (vai A540 vai A550). Vai labs? Nezinu. Kad nopirkšu, pastāstīšu sīkāk.
Ir gana labs Protams, ir brīži, kad tomēr šis tas neapmierina, bet kopumā foršs aparāts, itīpaši priekš savas cenas. (man tāds ir, ja kas var apskatīt bildes :lol
Ja mekle kameru lidz 200Ls, vari pirkt no manis mazlietotu 5 menesus. Panasonic Lumix FZ7 + 1GB SD. PArdodu par 300€, ja pirksi ar LVL iedosu 10€ diskauntu.
labaak panjem PENTAX K100D + DA 18-55 KIT - 382Ls varu pidaavaat nenozheelosi, nav ko ar tiem ziepjutraukiem njemties... bet ja tomeer izdomaaji njemt ziepiiti, tad tie arii man ir, tik saki kuru vajg, man te saraksts arii meetaajaas, varu pat atlaidi iedot ja sanaaks... foto.times.lv...
shitais 124 Yaščiks ir peec rolleja taisiits un visnotalj sakariigu stiklu - ar shvaku skanneri viegli no 6x6 nonjemt 25Mpix ar labu 45Mpix teoreetiski protams vairaak, bet es par to ko nav gruuti sasniegt
200 lashu ciparu kameru veerts njemt tikai ja taa ir telefonaa - par ainavaam gan naaksies aizmirst
nja cēsiniekiem tā tradicionāli filmas laikam jāpērk tajās reizēs kad Rīgā sanāk viesoties.
aizej uz [url=www.fuji.lv]www.fuji.lv[/url] un caur kontaktiem saraksties/sazvanies ar shamiem - Cēsīs noteikti ir mazumtirgotāji kas ņem Fuji produkciju - vot i atsūtīs pa freiju uz kādu Cēsu fotobodi visu ko prasīsi.
lētāk gan sanāk pirkt vācu i-bodēs un iet pakalj uz tuvāko pasta māju, bet tas ir ņemot 50 filmiņu pakas
lai to zveera kvalitaati dabuutu uz papiira gan naaksies sadraudzeeties ar kaadu kam labs skanneris vai kopeet mb bildes ar palielinaataaju