forum.gif
mok velotripu?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / mok velotripu?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.06.10 19:54
 citēt
CerambyX:Protams, bez velokrāniņa pastaipīšanas neiztikt :bad_smile:

labak velokranins, neka visu muzu ar kukainiem diskutet...:face-wink:

es tacu neesmu vainigs ka man tads ritenis un ka es vinu pats uzbuveju, ka ari vel kadu kaudziti ar lidzigiem...

varbut tev ari japamegin atistities, vairak ar cilvekiem komunicet nevis ar skudram un tarpiniem:face-grin:

neka personiga, bet ta tikai iedomajos ka tev trukst draugu tapec tev uz to kluso dabu velk?!
Publicēts: 21.06.10 20:00
 citēt
ritikoff:noperc normalo velo

budžets jau arī nav neizsmeļams... :face-crying:
Publicēts: 21.06.10 20:03
 citēt
alvils:

tad paruna ar manim, varbut ieteiksu ka butu labak visu to izdarit pa punktiniem un lai neapgrutin kabatu... :face-wink:

maju tacu ari buvet sak no pamata, tapat var pakepeniski uzbuvet sev braucamo.

ritenis nedaudz vieglak neka fotoaparats, un ir loti lielu aizvietojumu sava starpa detalu saraksts...:face-smile:
Publicēts: 21.06.10 20:04
 citēt
varam par to parunāt pa ceļam vilcienā... :bad_smile:
Publicēts: 21.06.10 20:06
 citēt
Elementari!:face-wink:
Publicēts: 21.06.10 20:37 labots
 citēt
ritikoff:

es tacu neesmu vainigs ka man tads ritenis un ka es vinu pats uzbuveju, ka ari vel kadu kaudziti ar lidzigiem...

bla bla bla bla bla.

Topiks te par riteņbraucienu nevis par kukaiņiem un draugu skaitu (kas ir relatīvs lielums - vienam 100 draugi par maz, citam 10 par daudz). Galvenais, lai nesākās te diskusija, ka bez ričuka, kas lētāks par 500ls Tu esi lūzers un uz ielas ar tādu nedrīkst rādīties - tad jau viss būs ok :)
Publicēts: 21.06.10 20:48
 citēt
CerambyX:
ritikoff:

bla bla bla bla bla.

Topiks te par riteņbraucienu nevis par kukaiņiem un draugu skaitu (kas ir relatīvs lielums - vienam 100 draugi par maz, citam 10 par daudz). Galvenais, lai nesākās te diskusija, ka bez ričuka, kas lētāks par 500ls Tu esi lūzers un uz ielas ar tādu nedrīkst rādīties - tad jau viss būs ok :)

nespried pec sevim tikai...:face-grin:
Publicēts: 21.06.10 20:51 labots
 citēt
neko
Publicēts: 24.06.10 16:07
 citēt
tatad ka tur viss iskatas?
precizs info bus?:face-wink:
Publicēts: 24.06.10 16:18
 citēt
Vot nevaru saprast - vai vispār 60 km var nobraukt, ja ar velli nav braukts kādu gadu? un ja ir šaurais krēsls? vai nebūs tā, ka būs :cry:
Publicēts: 24.06.10 16:50
 citēt
domaju ka pirmam startam 60km butu nedaudz pa traku...

varbut orgiem nedaudz parpalot marsutu uz kadiem 30-40

un ari velos zinat cik bus sossejas un cik granta cela, lai zinat kadas riepas likt :face-wink:
Publicēts: 24.06.10 21:57 labots
 citēt
alvils:

Aizbrauc uz Ogri tur aiz CSDD ir Lietoto bode no Eiropas , vesels cehss piekrauts , tur var no 50 lidz 100Ls izlasīt pat ļoti labi braucamus VELLO :)
Publicēts: 24.06.10 23:32
 citēt
Ritikoff, nu beidz... 30-40km... tas taču vispār nekas nav. Turklāt pa riepām vispār neieteiktu uztraukties pārāk, ja domā caurgājības ziņā. Uzliec kaut kādas lētās un būs ok. Nebūs jau sacensības. PS. Ja būšu,, tad ar MTB
Publicēts: 24.06.10 23:35
 citēt
Varbut Tev 30-40 nav nekas, bet ir damas, ir vismaz viens cilveks ar BMX un viniem varetu but pa daudz...

Es neuztraucos par riepam, es vienkarsi grantu riepas nedeldesu pa asfaltu, vai netaisos ar slikiem vai puslikiem kada smilsu posma uz gurki nolikt...

Tapec vienmer gribas zinat visu precizak...

Es ari busu ar MTB, nezinu tikai ar kuru vel...
:face-grin::face-wink:
Publicēts: 25.06.10 01:16
 citēt
ritikoff:Varbut Tev 30-40 nav nekas, bet ir damas, ir vismaz viens cilveks ar BMX un viniem varetu but pa daudz...

Es neuztraucos par riepam, es vienkarsi grantu riepas nedeldesu pa asfaltu, vai netaisos ar slikiem vai puslikiem kada smilsu posma uz gurki nolikt...

Tapec vienmer gribas zinat visu precizak...

Es ari busu ar MTB, nezinu tikai ar kuru vel...
:face-grin::face-wink:

ņem līdzi vairākus, pa granti viens ričuks pa asvaltu otrs. protams pavadošo mašīnu, rezerves ratu komplektu utt. izklausās ka daži gatavojas sacensībām...
Publicēts: 25.06.10 09:37 labots
 citēt
dazh labs te sarezgjii vienkaarshas lietas :face-grin:
ar bmx var tik taisiit tripu uz tuveejo diikji nopeldeeties :grimace:

a pa ceļiem :) Jelgava- Līvbērze dranķīgs asfalts
No Bērzes līdz šosejai uz Dobeli tāda ne īpaši jauka grantene
Njižniji drazdi -- Ūdeles cik saprotu tur grantene zemes ceļi utt
pārējos ceļus neesmu braucis
Publicēts: 25.06.10 11:35
 citēt
RinaldsV:Vot nevaru saprast - vai vispār 60 km var nobraukt, ja ar velli nav braukts kādu gadu? un ja ir šaurais krēsls? vai nebūs tā, ka būs :cry:

uzreiz 60 pēc gada, ja vien nav aktīvi skriets, varētu būt pagrūti (pēc manas pieredzes - ceļu locītavām). A par krēslu - 60 , manuprāt, būs "cry" ar jebkuru krēslu, ja vien netiek lietoti speclīdzekļi. Protams, jautājums par katra individuālo spēju noturēt bļāvienu sevī...
Publicēts: 25.06.10 13:15
 citēt
nu ko braucam? :D

ja tāds laiks kā šodien, tad labāk ne... kāda jēga pa tādu pelēkumu :(

laiku varētu pārlikt uz 10:30 un trasi saīsināt?.... ja nedragā ātri un stājas pa 5km, tad šito var nobraukt... bet var arī pagriezt ātrāk atpakaļ

varbūt var sarunāt busiņu kas vakarā tos riteņus aizved uz Jelgavu - tad var braukt lielākā zigzagā un finišēt Dobelē :D
Publicēts: 25.06.10 13:49 labots
 citēt
Reku prognozes - www.meteo.lv...
Tātad mākoņi būs, bet, iespējams, nelīs :face-wink:
Vai tagad mainīt laiku būtu jēga? 60 km palielā fotogrāfu kompānijā ar visādiem tur objektiem un izpildīšanos jau tā varētu finišēties ap 21.00. Bez tam, būtu jēga pieskaņoties vilcieniem iz metropoles, kas, noprotu, ir darīts... Faktiski vilcieni pienāk: 9.18 un 10:29
Atpūtu biežums gan jau pieaugs uz beigām... :face-crying:
Publicēts: 25.06.10 14:46
 citēt
tās meteo.lv prognozes ir bleķis

www.yr.no...

sitam var ticēt
Publicēts: 25.06.10 16:25
 citēt
izskatās, ka prognozes rožainas - ta mēs ar blackcode 10.45 gaidam astartes tankā

cik pievienosies, tik pievienosies :D
Publicēts: 25.06.10 16:51 labots
 citēt
Tik kurā Astartes tankā ! Tervetes ielā?
Publicēts: 25.06.10 17:03 labots
 citēt
Kurs brauks no Rigas, cikos?

:face-wink:

Principa var ari PZ uzrakstit!:face-wink:
Publicēts: 25.06.10 17:10 labots
 citēt
Aaaaa ATRADU!! Tas šite Ertā 56°38'29.69"Z 23°41'47.42"A Rūpniecības iela 75 . GPS šite N56 38.531 E23 41.839 Astarte-Nafta, Sia Nos stacijas patālu sanāk 4km ,
Publicēts: 25.06.10 17:13
 citēt
Tad nopietni braucam???? es tiessi domaaju, aj brauc ar vilcienu, tad cikso no riita uz jeglavu kaads vilciens iet???
Publicēts: 25.06.10 17:16 labots
 citēt
Riebiga:Tad nopietni braucam???? es tiessi domaaju, aj brauc ar vilcienu, tad cikso no riita uz jeglavu kaads vilciens iet???

Vispār 9.40 no Rīgas vilciens 10:29 Jelgavā [iepriekšejais 08:29 Rīga un 09:18 Jelgava] , vienīgi tad tos 4Km jānomin 15min laikā lai paspētu uz 10.45 tai tankā , kas ne ar ielas riepām varētu būt ekstrēmi:):) Tiem kas sapsihosies no ātrā miniena varētu būt vienkarši nododami Gintermuižas iestādē kas gandrīz pretī Tankam sanāk pēc Erta :face-grin::face-wink: Oi nē es laikam šoreiz Paaaas , tiko aizminu uz Daugavu nopelst kautkas man rumbā sācis krakšķēt vai gultņi pārvilkti vai sausi , būs jaatliek man šitais tripss.
Publicēts: 25.06.10 17:29
 citēt
Lunis:
Riebiga:Tad nopietni braucam???? es tiessi domaaju, aj brauc ar vilcienu, tad cikso no riita uz jeglavu kaads vilciens iet???

Vispār 9.40 no Rīgas vilciens 10:29 Jelgavā [iepriekšejais 08:29 Rīga un 09:18 Jelgava] , vienīgi tad tos 4Km jānomin 15min laikā lai paspētu uz 10.45 tai tankā , kas ne ar ielas riepām varētu būt ekstrēmi:):) Tiem kas sapsihosies no ātrā miniena varētu būt vienkarši nododami Gintermuižas iestādē kas gandrīz pretī Tankam sanāk pēc Erta :face-grin::face-wink: Oi nē es laikam šoreiz Paaaas , tiko aizminu uz Daugavu nopelst kautkas man rumbā sācis krakšķēt vai gultņi pārvilkti vai sausi , būs jaatliek man šitais tripss.

Varu tev pieskirt smeri :D:face-wink:
Publicēts: 25.06.10 17:36
 citēt
ritikoff:

Rumba jājauc valjā , galīg nav noskaņas ķepāties šovakar tāpat pilna ar darbiem kas jāsūta prom:) Aizsbraukšu nākamnedēļ pie meistara lai atjauc apskatās , tāda asa sitoša skaņa pa brīžām tikai tad kad uzmin no rumbas iekšas.
Publicēts: 25.06.10 17:38
 citēt
Lunis:
ritikoff:

Rumba jājauc valjā , galīg nav noskaņas ķepāties šovakar tāpat pilna ar darbiem kas jāsūta prom:) Aizsbraukšu nākamnedēļ pie meistara lai atjauc apskatās , tāda asa sitoša skaņa pa brīžām tikai tad kad uzmin no rumbas iekšas.

Varu Tev veselu ratu aizdot, ja kas... :)

Tikai man nav paredzets V brejkiem, tikai disku bremzem :):face-wink:
Publicēts: 25.06.10 17:59
 citēt
ritikoff:Varu Tev veselu ratu aizdot, ja kas... :)
:face-wink:

Mmm man nedērēs , manu triatlona jau sen nospēra šitais būtu laulenes "GO sport" tik bez groza , tapēc jau grab ka nesmu to baudijis un braucis , šitāds parasts www.lunaparks.com...
Publicēts: 25.06.10 18:25
 citēt
labi sarakstu studija kurs brauks?!:face-wink:
Publicēts: 25.06.10 19:17
 citēt
Es domājams, ka braukšu, bet varētu Jums visiem piebiedroties pie 4.līnijas... cik sapratu, tad tur garām tiks braukts.
Kā tad Māri palika ar to maršrutu - brauksim sākotnēji iecerēto, vai tomēr būs izmaiņas, vai arī brauksim tā, kā uz vietas izdomāsim?
Jūtu, ka būs kā šurika pievdzīvojomos, ka nākamajā dienā sēdēt negribēsies :haha:
Ok - tad līdz rītam:face-wink:
Publicēts: 25.06.10 19:23
 citēt
Ptfuuuu, paskatījos maršrutu - atpakaļceļš nevis turpceļš paredzēts caur Tušķiem.... skaidrs... tad tiekamies pie benzīntanka :big_smile:
Publicēts: 25.06.10 19:25
 citēt
Lunis:Aaaaa ATRADU!! Tas šite Ertā 56°38'29.69"Z 23°41'47.42"A Rūpniecības iela 75 . GPS šite N56 38.531 E23 41.839 Astarte-Nafta, Sia Nos stacijas patālu sanāk 4km ,

nu nez tur knapi kilometrs - karti iemetu jau agrāk:

content20-foto.inbox.lv...

nezinu - gaitā skatīsimies vai maršrutu mainīsim - var arī mainīt uz īsāku, bet kalns ar jancīgo ceļu un dīvainākā muiža ir tālākajos punktos...
Publicēts: 25.06.10 19:29
 citēt
ta iskatas ka brauks kadi 4-5 cilveki?

Maris
Blackcode
RinaldsV

Kurs vel?

Alvils vel nav neko pateicis, vairak veletaju laikam ta ka nebus?! :D:D:D
Publicēts: 25.06.10 19:37
 citēt
ritikoff:ta iskatas ka brauks kadi 4-5 cilveki?

Maris
Blackcode
RinaldsV

Kurs vel?

Alvils vel nav neko pateicis, vairak veletaju laikam ta ka nebus?! :D:D:D

tur brauks ar felleriem ne proletāriešu pārstāvju kongresu rīkos - ir pilnīgi vienalga cik un kas ieradīsies :bad_smile:
Publicēts: 25.06.10 19:44
 citēt
nu ja, pabraukasana 5 cilvekiem dikti interesanta padarisana...

nezinu, nezinu bet vienam pasam pilit no rigas man tadas lielas intereses ta ka nebutu...:face-wink:

pasakums tomer ir tads nedaudz sabiedrisks, bet ja tas sabiedribas nav tad kam tas vispar vajadzigs? :D:D:D
Publicēts: 25.06.10 20:05
 citēt
Ja godīgi, visinteresantāk ir vienam, maksimums diviem. Tomēr rītdienas pasākums ir iespēja atkal "atrauties ar velo" cerībā, ka Māris to pusi jau izpētījis un zinās dostoprimečāķeļnosķus uzrādīt. Tiesa, jo patreiz mazāka kompānija (5, piemēram), ir liela varbūtība, ka nolasās īstie velo fani, kas, atbilstoši ekipēti, min ne pa jokam. Tas man, ņemot vērā pieejamo felli, var draudēt ar ātru :shame:
Publicēts: 25.06.10 20:09
 citēt
Es plānoju braukt no Rīgas tad jau visdrīzāk ar vilcienu 9:18 :)
Publicēts: 25.06.10 20:27
 citēt
6711 1234567 Elektrovilciens O 08:29 09:18 Rīga pasažieru → Jelgava
6713 1234567 Elektrovilciens O 09:40 10:29 Rīga pasažieru → Jelgava

Es laikam ja brauksu tad brauksu ar to 9.40 no Rigas..:face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >