Ja ir "Kilometru griezēji" kam kāre mīt ātrāk kā 10-15km/h nafig tādus , cik saprotu Skaties un fočē nevis "Eju uz rekordu" , parasti orientējos uz vājākajiem tobež meitenes ar kolhozniekiem "Sportisti" var trekā mačoties Biju te atkal ar vienu kompāniju uz Panku ezeru , tur jau atkal bija "Apdolbītie minēji" un pārējie , forši aizminām forši atminām "Minēji" jau pa to laiku bija 4 apļus krustu škērsu pa mežu izminuši NEKO nebij nedz nobildējuši nedz pamanījuši tik MINUŠI
nu es jau labprāt virs 15km/h un valstītos pa pieturvietām, bet parasti jau skatās pēc situācijas - ja ierodas kāds ar bmx vai 30kg ķīnas triālnieku, vai lēdija ar saliekamo, tad miega režīmā
tieši tā.. tāds kā es ar bmx nepavilks vairāk par 20km/h i to pēc 20km vakars pār ezeru.. bet nu ar sieviešiem jau nevar pat 10km/h attīstīt pēc kādiem 15km Tā ka, ja netrāpās sprinteri problēmu nemēdz būt Nu bet ja brauc pa bedzceļu tad par bmx ātrāk tāpat nepabrauks, vienīgi īpaši tehniku daudz paņemt nevar.
tiko nepilnās 3h (ar pieturvietām izpļumpējot 3 vieglos alus) nobraucām nedaudz mazāk par pusi šitā tripa (lai atrastu interesantāku ceļu par Līvbērze-Jelgava) - atradām - secinājums:
visam tripam vajag 10-12 stundas (nu ķip 10.00 sākam) un vēlams ciešamu *kalnu* felleri ar cietām riepām, vai ideāli ja tas kalnenieks hibridizēts uz šosejas riteņa pusi
Būtu neslikti piedalīties (gribētos dikti). Tiesa, nāks tuvāk datums, skatīšos no iespējām. Par ātrumiem un attālumiem - tā kā man nav šosejnieks, patiesībā pretēji, tad baigi ātrumi nesanāk. No pieredzes varu teikt, ka, pa nosacīti līdzenu apvidu, lauku ceļiem ar karti ceļu meklējot, foķi un ēšanas pauzi sanāk ap 10 km/h. Pa asfaltu (tīrs miniens pa zināmu maršrutu, līdzenu reljefu), kam mans velo (īpaši riepas) galīgi nav piemērots, sanāk ap 15 km/h (atkarīgs arī no vēja virziena, spēka un tml.)...
es ieskaitos kategorijā wanna be veļļuks ir nopirkts, bet cik vienreiz izbraucu, saksrējos normālā ātrumā purns pret purnu ar kkādu urlu, salauzu pirkstu un laikam arī nodarīju damage priekšējam ratam... tā šķiet, neesmu gan baigi pēc tam testējis, un toreiz arī promiles bija laikam ne maz... līdz ar to pārgāja apetīte baigi braukāt, bet laikam jau būs kaut kad no jauna jāatjauno un jābraukā!