forum.gif
mok velotripu?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / mok velotripu?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.06.10 20:42
 citēt
Diemžēl es šoreiz laižu garām - savervēja mani uz vienu citu svarīgāku pasākumu. Cerams, ka kādreiz vēl kāds velotrips būs :)
Publicēts: 25.06.10 22:22
 citēt
mans arī atkrīt.... Izsaukums uz darbu :(
Publicēts: 25.06.10 22:27
 citēt
es tomer laikam ari nebrauksu...

rit labs laicins un jauka kompanija viziinasies pa rigu, lidz ar to tomer paliksu pie parbauditam vertibam...:face-wink:
Publicēts: 25.06.10 22:47
 citēt
kasis:Ja godīgi, visinteresantāk ir vienam, maksimums diviem. Tomēr rītdienas pasākums ir iespēja atkal "atrauties ar velo" cerībā, ka Māris to pusi jau izpētījis un zinās dostoprimečāķeļnosķus uzrādīt. Tiesa, jo patreiz mazāka kompānija (5, piemēram), ir liela varbūtība, ka nolasās īstie velo fani, kas, atbilstoši ekipēti, min ne pa jokam. Tas man, ņemot vērā pieejamo felli, var draudēt ar ātru :shame:

nemīs, nemīs kā traki - akcents tiešām uz vizināšanos un slaistīšanos ne sportošanu
Publicēts: 25.06.10 22:58
 citēt
KAs tad paliek??? Bet es arii labpraat pievienotos, tikai nesapratu - tad cikos tie vilcieni iet un pie kura tad benziintanka jatiekas.... :)))
Publicēts: 25.06.10 22:58
 citēt
Domāts - tad ir vilciens 9:18, vai tikai tie divi iepriekss minētie??
Publicēts: 25.06.10 23:01
 citēt
Riebīgā, AFS arī brauc - ja nekļūdos ar to pašu vilcienu 9.18! Un Māris ir ielicis karti, kā no stacijas līdz benzīntankam nokļūt!
Tad tiekamies rīt!:face-kiss:
Publicēts: 25.06.10 23:08
 citēt
Es kļūdījos. Vilciens ir 9:40 no Rīgas ar to tad arī braukšu.
Es zinu, kur ir benzīntanks :) Mierīgi aizmīsimies :D
Publicēts: 25.06.10 23:11
 citēt
Afs:Es kļūdījos. Vilciens ir 9:40 no Rīgas ar to tad arī braukšu.
Es zinu, kur ir benzīntanks :) Mierīgi aizmīsimies :D

Wow, super, tas token labais! TAd pieskaitiet mani! :))
Publicēts: 25.06.10 23:13
 citēt
ritikoff:Es laikam ja brauksu tad brauksu ar to 9.40 no Rigas..:face-wink:

Ja izdodosies pamosties, es arī. :)
Publicēts: 26.06.10 21:48
 citēt
khm... paldies visiem atsaucīgajiem - uz ceļa mūsu *septiņnieks* izskatījās labi :)

pāris ķezas bija - kilometriem pieauga astīte un atpakaļceļā, veselības grupas formātā iezagās fizkultūriskas notis, bet tā viss oki :)
Publicēts: 26.06.10 21:58
 citēt
viss bija čiki piki - paldies Māri!
Publicēts: 26.06.10 22:00
 citēt
Nu re ta jau izdzīvojāt:):) Ceru nakamrez pievienoties ka laicih sakartosju felli tadam minienem:)
Publicēts: 26.06.10 22:21
 citēt
Šādam foršam braucienam, nevar velo sagatavot, jo var notikt jebkas, tāpēc vienkārši ir jāpiedalās :)
Paldies Māri!
Publicēts: 26.06.10 22:28
 citēt
Ja buus laiks, toch naakamreiz vareetu pievienoties.. :)
Publicēts: 27.06.10 15:53
 citēt
Paldies Kasparam - ieteica veveve.balticmaps.ēū - tur var saplānot maršrutu smalki izvelkot līniju pa iecerētiem ceļiem PIRMS braukšanas un, tad lieki 25km neparādās :D

izvilku nobraukto maršrutu:

content20-foto.inbox.lv...
Publicēts: 27.06.10 16:05
 citēt
Paldies Māri par braucienu, tiešām bija forši, pat ja man nedaudz ātrāk sanāca dezertēt! :)))
Mani tie liekie 25 km arii nedaduz nobiedeeja, tik trenēta neesmu. Bet ar visu to vienalga šodien esmu ka dzīva! :)))
Publicēts: 27.06.10 18:26 labots
 citēt
Maris:Paldies Kasparam - ieteica veveve.balticmaps.ēū - tur var saplānot maršrutu smalki izvelkot līniju pa iecerētiem ceļiem PIRMS braukšanas un, tad lieki 25km neparādās :D

:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Nu ta skaidrs tas lauziena garums! Patreiz jau arī jūtos daudz maz atkopies. Pēc sevis zinu, ka 60km ar man pieejamo velli ir OK, bet rozīnīte vēl beigās bija, kad no Līvbērzes pa asfaltu nācās sprintot nosacīti "gludriepainajiem" pakaļ, kā rezultātā īsi pirms finiša kreisais celis atteica. Kopumā esmu apmierināts - foršs brauciens sanāca, tikai doma par jēdzīgāku riepu maiņu nu ir iecementējusies... :shame:
Publicēts: 27.06.10 20:21
 citēt
šodien juta kājas - izgāju no situācijas vēl 2h paminoties, lai iekustās - iekustējās kurta liksies

nu kur reporti? :face-smile:
Publicēts: 27.06.10 20:30
 citēt
vakar nesanāca, izbraucu šodien +/- to maršrutu. smuki tur :)
Publicēts: 27.06.10 20:44
 citēt
kaa - kur ir bildes/reportaazhas/apraksti?!!??!?!?! es jau esmu piekususi chekojot ;-((((
Publicēts: 27.06.10 20:57
 citēt
dansiga:kaa - kur ir bildes/reportaazhas/apraksti?!!??!?!?! es jau esmu piekususi chekojot ;-((((

reku:

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 27.06.10 23:08
 citēt
tik vien!??!?!?!?!?! da bilde ari itaada ...... KHm ........ mani kaa skatiitaaju neaizrauj ....
Publicēts: 28.06.10 11:05
 citēt
dansiga:tik vien!??!?!?!?!?! da bilde ari itaada ...... KHm ........ mani kaa skatiitaaju neaizrauj ....

kastad nu par vainu? nevar pielāgot fundamentālo *smuki*? :D
Publicēts: 28.06.10 13:19
 citēt
..kāpēc nevar? Var: smuki!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info: