kasis:Ja godīgi, visinteresantāk ir vienam, maksimums diviem. Tomēr rītdienas pasākums ir iespēja atkal "atrauties ar velo" cerībā, ka Māris to pusi jau izpētījis un zinās dostoprimečāķeļnosķus uzrādīt. Tiesa, jo patreiz mazāka kompānija (5, piemēram), ir liela varbūtība, ka nolasās īstie velo fani, kas, atbilstoši ekipēti, min ne pa jokam. Tas man, ņemot vērā pieejamo felli, var draudēt ar ātru
nemīs, nemīs kā traki - akcents tiešām uz vizināšanos un slaistīšanos ne sportošanu
Paldies Kasparam - ieteica veveve.balticmaps.ēū - tur var saplānot maršrutu smalki izvelkot līniju pa iecerētiem ceļiem PIRMS braukšanas un, tad lieki 25km neparādās
Paldies Māri par braucienu, tiešām bija forši, pat ja man nedaudz ātrāk sanāca dezertēt! )) Mani tie liekie 25 km arii nedaduz nobiedeeja, tik trenēta neesmu. Bet ar visu to vienalga šodien esmu ka dzīva! ))
Maris:Paldies Kasparam - ieteica veveve.balticmaps.ēū - tur var saplānot maršrutu smalki izvelkot līniju pa iecerētiem ceļiem PIRMS braukšanas un, tad lieki 25km neparādās
Nu ta skaidrs tas lauziena garums! Patreiz jau arī jūtos daudz maz atkopies. Pēc sevis zinu, ka 60km ar man pieejamo velli ir OK, bet rozīnīte vēl beigās bija, kad no Līvbērzes pa asfaltu nācās sprintot nosacīti "gludriepainajiem" pakaļ, kā rezultātā īsi pirms finiša kreisais celis atteica. Kopumā esmu apmierināts - foršs brauciens sanāca, tikai doma par jēdzīgāku riepu maiņu nu ir iecementējusies...