man te konservi jātaisa un nevaru saprast ar ko labāk samalt gaļu. lietot ar roku griežamo aparātu vai iecelt kādu glaunu phillips elektrisko. ko jūs lietojat? ko iesakat?
No manas piredzes "Alņu" malšanā tās darāms ar kārtīgu rūpniecisko "Kuteri" vai nu ar tādu riktīgu roķeni ar labi uztritiem nažiem Plastmasas grabažās izkūst kā nemetās Piekam Alni jau parasti desās maļ kopā ar cūku lai nav tik sauss
Lunis:No manas piredzes "Alņu" malšanā tās darāms ar kārtīgu rūpniecisko "Kuteri" vai nu ar tādu riktīgu roķeni ar labi uztritiem nažiem Plastmasas grabažās izkūst kā nemetās Piekam Alni jau parasti desās maļ kopā ar cūku lai nav tik sauss
par cūku taisnība. tā tas tiek darīts ne tikai ar desām, arī kotletēm labāk likt klāt speķi.
Pūce Vinnijam Pūkam un Sivēnam atsūta 20 podus ar medu. Pūks baigi priecīgs saka Sivēnam-nu krutums,vecīt!18 podi man un 18 tev. Sivēns rēķina,rēķina un sāk šaubīties-eu,bet vai tad tik daudz sanāk? -A man pofig.Es savus 18 jau izēdu! Un ne attaisīt ne samalt vajadzēja.