forum.gif
Airogrāfs uz autiņiem:)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Airogrāfs uz autiņiem:)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.06.10 16:23
 citēt
Es ir mēmss LABAIS apskats !!
auto.lenta.ru...
Publicēts: 22.06.10 16:34
 citēt
jau pirms padsmit gadiem čaļi šitās lietas LV sāka bīdīt.
nekā jauna
Publicēts: 22.06.10 17:28
 citēt
Tikai mums te tas ir zemaa liimenii. Ir dazhi dzheki, kas var ko tadu uzziimeet, tachu nav kam ziimeet, jo autoiipashnieki nevar to sev atljauties.
Publicēts: 22.06.10 17:35
 citēt
alchsh:Tikai mums te tas ir zemaa liimenii. Ir dazhi dzheki, kas var ko tadu uzziimeet, tachu nav kam ziimeet, jo autoiipashnieki nevar to sev atljauties.

PRECIZSS formulejums:):) VAR bet naaafix kadam vaig , a tie tur laizj pa lielo:):) Isteniba jau musejais Dartss praktiski uz Krieviju vien sancee.
Publicēts: 22.06.10 18:49
 citēt
priecājos, ka Latvijā gaume nav tā sabojāta ar kosmopolītiskiem mēsliem
Publicēts: 22.06.10 19:10
 citēt
Kā tad ka vajag!Ja es tādu uzmālētu,manējā ne par ko nekāptu iekšā.Bet pats pa ģevkām.Un vēl speciālo mumura zīmi-viecha idiots.
Publicēts: 23.06.10 21:31
 citēt
viecha:Un vēl speciālo mumura zīmi - viecha idiots
Neviens nedos tev tādu numuru, simbolu par daudz.
Publicēts: 24.06.10 09:39
 citēt
TWIN:priecājos, ka Latvijā gaume nav tā sabojāta ar kosmopolītiskiem mēsliem

Jā, to sauc par US subkultūras atraugām
Publicēts: 24.06.10 09:59
 citēt
jā, jo nabagāka būs tauta, jo mazāk šī "subkultūra" būs šeit redzama... Lai dzīvo nabadzība!
Publicēts: 24.06.10 11:09
 citēt
Kādreiz redzēju dok. filmu, kur Ozijs (Osbourns) bija pasūtījis savam dēlam uz dzimeni, lai apkrāso milzīgu džipu, rādija visu procesu kā tas notiek un kā puiku apsveic. Nu darbiņš ne pajokam uzkrāsoja uz kapota un priekšējiem spārniem stilizētu ģimenīti ar visādiem galvaskausiem, Ozija stilā.:face-grin: Pie mums jau pat labajos laikos pietika ar līmplēvēm.:face-sad:
Publicēts: 24.06.10 12:23
 citēt
80-jos, kad nodarbojos ar aerogrāfiju plakātmākslā, man arī bija sapnis autiņus apkrāsot (bet nu kur tev, tais laikos)... vēl tagad nodrebu, kaut kādos Discowery redzot aerogrāfijas meistarklases...
Publicēts: 24.06.10 13:50
 citēt
oms:jā, jo nabagāka būs tauta, jo mazāk šī "subkultūra" būs šeit redzama... Lai dzīvo nabadzība!

aha, tad tik jākar kaklā puspuda zelta ķēdi ar krustu un ģimnastu, ja esi pietiekoši bagāts :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):