Pirms pāris dienām izlasiju ka 20 jūnija mirusi viena no slavenākajām 2 pasaules kara bilžu varonēm , medmāsa Edīte Šeina no Alfred Eisenstaedt bildes "The Kiss" New York 1945 , upload.wikimedia.org... Pats slavenais 30-40 gadus preses fotogrāfs Alfred Eisenstaedt miris jau pirms 15 gadiem , 1898 - 1995 , slavenas bildes bij Onkulim , pirmā Hitlera un Mussolīnī tikšanās www.gallerym.com... un viena no slavenākām Jozefa Gebelsa bildēm www.schlossberg-cohen.com... taču pati zināmākā ir jau pieminētā VJ Day, The Kiss New York, New York 1945 by Alfred Eisenstaedt Viss reiz kļust par vesturi arī aizsaulē aizejošie bilžu varoņi. Ir daudz ļoti līdzīgu bilžu no tā laika piemēram upload.wikimedia.org... bet Alfred Eisenstaedt man liekas sicāka Kautgan no tālaika ar "Lielām bučam" man visvairāk patīk šitā www.ackland.org... Roberta Duano bilde
daiga_a:jā, tā nu tas notiek... tātad Roberta uzvārds izrunājas Duano? ņemšu vērā, vienmēr mazliet apmulstu, to lasot
Ja gribi orģinālo Fraņču tekstu nevis Angliskoto vai Latviskoto tad "Le Baiser de l'Hotel de Ville, Paris , Robert Doisneau" Le Baiser de l'hôtel de ville est une célèbre photographie en noir et blanc du photographe français Robert Doisneau. Prise en 1950 à proximité de l'hôtel de ville de Paris .
daiga_a:vispār jau laikam būtu jāsaka Robērs Duano
Tas ja būtu Francijā bet ar nav fakts Savulaik pirms patsmit gadiem kad tiko sāku tur apkārt dzivoties apnika ka šie vislaik pa savam ne uz to pusi raksta runāt manējos , bieži bij bardaks ar pairiem ka aplam ierakstits, tad vienkārši kad pienāca laiks izņemu ID uz savu otro vārdu un uzvārdu kas man ir pasteidzoši viņu modē ja bez garumzīmēm kaut tīri Latvisks. Kopš tā laika man problēmas atkrita un visos viņu papīros ieskaitot ID es tā vien figurēju Problēmas bij tika vienreiz ka viens LV kantoris tur šancējoš bij iedomājies man pases datus izmantot , sanāca ka uz vienu cilvēku 2 papīru komplekti Nācās parādīt doķus ta šie saprata un otru saplēsa , tik atkal novilka atkal par stulbo Austrumeiropu kura nejēdz papīrus formēt