forum.gif
keramiķi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / keramiķi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.06.10 13:16
 citēt
Man idejas relaizaacijai vajaga keramikas traukus braakjainus .... taadus veikalos nepaardod. Vai kaads zin kaauds keramikjus Riigas apkaartnee?
Publicēts: 25.06.10 13:19
 citēt
dansiga:Man idejas relaizaacijai vajaga keramikas traukus braakjainus .... taadus veikalos nepaardod. Vai kaads zin kaauds keramikjus Riigas apkaartnee?

man vienam radagabalam pieder keramikas cehs vaidavā. kad šo satieku gadatirgos tad vienmēr iešķiebj kādu māla bļodu ar nedaudz brāķainu glazējumu utt. a kā viņu sakontaktēt gan nezinu.
Publicēts: 25.06.10 13:21
 citēt
schn, nu KJiipsalaa ..... a kaa tur vinji "meetaajas"? katraa laikaa?
Publicēts: 25.06.10 13:22
 citēt
Iesit googlē Ķīpsalas Keramika!
Publicēts: 25.06.10 13:26
 citēt
iesitu - nu tel nr kaut kads ir - meegjinaashu zvaniit ;-) bet veel jau girbeetos kaadus ..... vajag taadus sameeraa vienkaarshus parupjus - iepliisushus uttt .... traukus
Publicēts: 25.06.10 15:19
 citēt
Teļefons rokā un gan jau atradīsi www.google.lv...=

P.S. Ir man rada gabalam ceplis, bet tas patālu, Alūksnes pusē.
Publicēts: 25.06.10 15:33
 citēt
ar googli neesmu uz briesmiigu Juus ... tikai peec tur atrodamaas info ir jaapzvana 100 un 1 kantoris, lai atrastu to, ko man vajaga ... jo lielaakoties jau ir doti veikali, liidz kurienei mani interseejoshaa slietas nenonaak ;-)
Publicēts: 25.06.10 15:35
 citēt
dansiga:ar googli neesmu uz briesmiigu Juus ... tikai peec tur atrodamaas info ir jaapzvana 100 un 1 kantoris, lai atrastu to, ko man vajaga ... jo lielaakoties jau ir doti veikali, liidz kurienei mani interseejoshaa slietas nenonaak ;-)

ko tu tur dzen rupji sakot.

googlee ierakstam ķīpsalas keramika un pirmais ieraksts ko man parāda ir www.msav.lv...

apakšā ir nr.
Publicēts: 25.06.10 15:46
 citēt
ok - tas ir konkreti par Kjiipsalas keramiku .... es jautaaju par citiem keramikjiem arii!!!
Publicēts: 25.06.10 19:27
 citēt
Dansiga, sazinies ar Mariku. Vienā no pasākumiem bijām pie ķeramiķes Saulkrastu pusē. Gan jau iedos numuru un visu varēsi sarunāt.
Publicēts: 25.06.10 19:34
 citēt
Ķīpenē ir elites keramiķi ne masovka - tur NAV brāķu - tikai nelaimes gadījumi, bet tie mirklī ir misenē, lai ko tādu ar autora zīmogu neierauga

dansigai vajag PODNIEKUS ne keramiķus - nejauciet terminus
Publicēts: 25.06.10 19:43
 citēt
Jelgavā ir kautkādi "Rupnieciskie podnieki" tipa Latvijas keramikas pecteciss laikam ? Tur ir kautkāda Leta masivka gan jau ka braķu ar kā jau ražošanā netrukst:)
Publicēts: 25.06.10 19:52
 citēt
nu nevaig man massovku!!!! vot Maris pareizi saka - man vajaga podniekus - taa laikam pareizaak ;_)

Andreaas, ok - runaashu ar Mariku ... un ar tevi pas hu man airi ir runajama lieta;-)
Publicēts: 27.06.10 12:26
 citēt
ai - man tachu neder shirpotrebs;-((((
Publicēts: 27.06.10 13:02
 citēt
schn, ai - tu nesaproti ko man vajaga .... :-(
Publicēts: 27.06.10 13:12
 citēt
gan apskatiijos, gan zinaaju ..... man vajaga taadus nu taaduss ..... ne tik gludus un pareizus un pie apdedzinaashanas iepliisushus ;-)
Publicēts: 27.06.10 13:20
 citēt
OK ..... bet esmu iedomaajusies kaut ko citu .... man shkjiet, ka darbs, kas taisiits kaa gluds un pareizs, braakjains nederees manai idejai
Publicēts: 27.06.10 14:19
 citēt
Pie Jelgavas tiesam ir Latvijas Keramika, un kaudze ar braki vinam ir leila...

Es biju tur so to pabildet, un cilveki tur diezgan patikami strada, domaju ka visu var sarunat ja prot runat :face-wink:

Bet lai zinat ko konkreti Tev vajag, deretu iemacities pareizi nofurmulet savas velmes lai apkarteje nezile ko tu tur biji iedomajes!:face-grin:
Publicēts: 22.09.10 12:47
 citēt
Ja Tu , Dansiga spētu konkrētāk noformulēt savas vajadzības un ko Tu gribi darīt ar šādiem brāķiem, varbūt spētu palīdzēt...:face-smile:
Publicēts: 22.09.10 16:13
 citēt
Annemarija, izmantot kluso dabu kompoziicijaas!!! un tur taadi braakji vareetu tiiri labi iedereeties;-)
Publicēts: 23.09.10 14:21
 citēt
Dans,nu vai zini!!!:cry: Katrā normālā pilsētelē un tās apkārtnē ir čupām šito meistaru.Es pa savu dzimto Saldu momentāli kādus 7-10 cilvēkus iedomājos(Mākslas Skola,Skolēnu nams,skolas,vienkārši individuāli meistari,SIA,IU un t.t.)Un viņi var uztaisīt da jebko,nebūt ne dārgi! ;)
Vispār jau tā mode uz it kā saplīsušiem,bojātiem traukiem ir tā kā pabalējusi...
Publicēts: 23.09.10 15:07
 citēt
foreljjanka, neko nezinu par kaut kaadu modi! bet man vajag! Un redzi, Tu dziivo mazpilseeta un tev ir info, bet man taada info nav;-(((
Publicēts: 23.09.10 15:59
 citēt
dansiga:... dziivo mazpilseeta un tev ir info, bet man taada info nav;-(((
Tie, dansiga, ir lielpilsētas trūkumi! :D aizej uz Vecrīgu, blakurs Rigas domei, kur amatnieki tirgojās un papļāpā ar viņiem! :)
Publicēts: 23.09.10 16:31
 citēt
tusne, nesen ar vienu pljaapaaju - vinjsh man atbildeeja, ka viss taa atstraadaats, ka braakji nerodoties;-))) bet nu gan jau kaut ko atradiishu ;-)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):