dansiga:Man idejas relaizaacijai vajaga keramikas traukus braakjainus .... taadus veikalos nepaardod. Vai kaads zin kaauds keramikjus Riigas apkaartnee?
man vienam radagabalam pieder keramikas cehs vaidavā. kad šo satieku gadatirgos tad vienmēr iešķiebj kādu māla bļodu ar nedaudz brāķainu glazējumu utt. a kā viņu sakontaktēt gan nezinu.
iesitu - nu tel nr kaut kads ir - meegjinaashu zvaniit ;-) bet veel jau girbeetos kaadus ..... vajag taadus sameeraa vienkaarshus parupjus - iepliisushus uttt .... traukus
ar googli neesmu uz briesmiigu Juus ... tikai peec tur atrodamaas info ir jaapzvana 100 un 1 kantoris, lai atrastu to, ko man vajaga ... jo lielaakoties jau ir doti veikali, liidz kurienei mani interseejoshaa slietas nenonaak ;-)
dansiga:ar googli neesmu uz briesmiigu Juus ... tikai peec tur atrodamaas info ir jaapzvana 100 un 1 kantoris, lai atrastu to, ko man vajaga ... jo lielaakoties jau ir doti veikali, liidz kurienei mani interseejoshaa slietas nenonaak ;-)
ko tu tur dzen rupji sakot.
googlee ierakstam ķīpsalas keramika un pirmais ieraksts ko man parāda ir www.msav.lv...
Jelgavā ir kautkādi "Rupnieciskie podnieki" tipa Latvijas keramikas pecteciss laikam ? Tur ir kautkāda Leta masivka gan jau ka braķu ar kā jau ražošanā netrukst
Dans,nu vai zini!!! Katrā normālā pilsētelē un tās apkārtnē ir čupām šito meistaru.Es pa savu dzimto Saldu momentāli kādus 7-10 cilvēkus iedomājos(Mākslas Skola,Skolēnu nams,skolas,vienkārši individuāli meistari,SIA,IU un t.t.)Un viņi var uztaisīt da jebko,nebūt ne dārgi! Vispār jau tā mode uz it kā saplīsušiem,bojātiem traukiem ir tā kā pabalējusi...