forum.gif
Šmiga
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Šmiga
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.06.10 23:40
 citēt
Braukāju trīs dienas (5 reizes turp un atpakaļ) un ne viena menta Cēsis - Sigulda - Rīga? Kur sanāk Panorāmas statistika par daudziem dzērājiem?
Publicēts: 25.06.10 23:44
 citēt
V-10:Braukāju trīs dienas
Pālī? :bad_smile:
Publicēts: 25.06.10 23:45
 citēt
Dzer un brauc, tad redzēsi.
:face-grin:
V-10:Braukāju trīs dienas (5 reizes turp un atpakaļ) un ne viena menta Cēsis - Sigulda - Rīga? Kur sanāk Panorāmas statistika par daudziem dzērājiem?
Publicēts: 25.06.10 23:52
 citēt
KasTeIr:Dzer un brauc, tad redzēsi.
:face-grin:
V-10:Braukāju trīs dienas (5 reizes turp un atpakaļ) un ne viena menta Cēsis - Sigulda - Rīga? Kur sanāk Panorāmas statistika par daudziem dzērājiem?

+++ 100.
Publicēts: 25.06.10 23:52
 citēt
smartins:
V-10:Braukāju trīs dienas
Pālī? :bad_smile:

Nepālī, bet fakts kā tāds? Kur tad ir tā masveidu reidu pārbaude?
Publicēts: 25.06.10 23:54
 citēt
Šodien Dagda - Rīga - Salaspils.
Pa ceļam 2 policijas auto, kas jau 2 iespējamos likumpārkāpējus apturējuši un čakarēja.
Citādi - 0!
Publicēts: 25.06.10 23:55
 citēt
Reini, tev trukst uzmanibas?:face-grin:

Zvans draugam un jautajums bus atrisinats, varu pat vinam linku uz so tpoiku aizsutit lai kolegiem parada :face-grin:
Publicēts: 25.06.10 23:59 labots
 citēt
Es vakar vakarā ap 20:00 dabūju vest 2 padzērušus kaimiņa viesus no Ogres uz Bausku. Vienīgos poličus redzēju pie iebraukšanas Bauskā un tie mani "nojūdza" par ātrumu (+10) - laicīgi nesabremzējos aiz baltās pilsētas zīmes. Viņu cerības uz kramu neattaisnoju un galu galā aiz izbrīna palaida- Jānis un skaidrā...:)))
Publicēts: 26.06.10 00:00
 citēt
Noteikti ar vilcienu brauci :D tos menti neaptur :D
Publicēts: 26.06.10 00:04
 citēt
Oliss:Noteikti ar vilcienu brauci :D tos menti neaptur :D

Braucu ar auto, vienīgais ments pirms jāņiem uz ātrumu ķēra! Kur ir tā lielā oblava Līgo?
Publicēts: 26.06.10 00:04
 citēt
Es aizvakar braucu uz Kuldīgu un vēl nedaudz aiz, menti neapturēja, vienu tik manīju uz jūrmalas šosejas ar motociklu, bija apturējis audi. Šodien braucu atpakaļ, nevienu mentu, nekādā konsistencē pa ceļam nemanīju...
Publicēts: 26.06.10 00:07
 citēt
Nu nez nez es vakar 3 reizes pūtu trubiņā šodien 2 reizes......
Publicēts: 26.06.10 00:09
 citēt
No Jelgavas uz Užavu tik 1 mentu mašīna atpakaļceļā. Ar pabrīnijāmies, ka tik maz.
Publicēts: 26.06.10 00:10
 citēt
Oliss:Nu nez nez es vakar 3 reizes pūtu trubiņā šodien 2 reizes......

Kā paspēji 7-as pāri pusnaktij?:face-smile:
Publicēts: 26.06.10 00:17
 citēt
KasTeIr:
Oliss:Nu nez nez es vakar 3 reizes pūtu trubiņā šodien 2 reizes......

Kā paspēji 7-as pāri pusnaktij?:face-smile:

Mācies..... :D
Publicēts: 26.06.10 00:18
 citēt
Zin,tāds iespaids rodas,ka jums baigi gribas mentus ar trubiņām biežāk sastapt.:face-grin:Zinu jau zinu,ka jūs šmigā nestūrējat,bet tomēr tāda nožēla jūtama,ka neesat reizes 12 uz dropi pārbaudīts.Un pie viena ugunsdzēšamo aparātu parādījis kruķim,jo tam tak arī visas birkas un datumi kārtībā!:face-grin:
Publicēts: 26.06.10 00:20
 citēt
žēl tikai par to, ka nav dzerts... :what:
Publicēts: 26.06.10 00:22
 citēt
Friidis:Es vakar vakarā ap 20:00 dabūju vest 2 padzērušus kaimiņa viesus no Ogres uz Bausku. Vienīgos poličus redzēju pie iebraukšanas Bauskā un tie mani "nojūdza" par ātrumu (+10) - laicīgi nesabremzējos aiz baltās pilsētas zīmes. Viņu cerības uz kramu neattaisnoju un galu galā aiz izbrīna palaida- Jānis un skaidrā...:)))

Apsveicu!
Publicēts: 26.06.10 00:23
 citēt
alvils:žēl tikai par to, ka nav dzerts... :what:

Piekrītu!
Publicēts: 26.06.10 09:46 labots
 citēt

kaaaaaaaa tad 24.vakaraa vinji pa Ieriķiem patrulēja. laika posmā no 19.00-23.00
Publicēts: 26.06.10 10:21
 citēt
Oblaaa , kādas aktivitātes , TIKO Ķeguma uz Daugavpilenes šie nolika visus virzienus pie gan parbrauktuves uz Siguldu gan Daugavpili , Rīgu :face-smile: Ņem priekšā visus pēc kartas:):)
Publicēts: 26.06.10 10:36
 citēt
Kāpēc visos textos ments, menti-tagad šamos savādāk nesauc(?). Kādreiz vēl bij kruķi,pogainie u.c.
:amazing:
Publicēts: 26.06.10 10:41
 citēt
Rolands66:Kāpēc visos textos ments, menti-tagad šamos savādāk nesauc(?). Kādreiz vēl bij kruķi,pogainie u.c.
Vēl var saukt par faraoniem vai jenotiem.
Publicēts: 26.06.10 10:42 labots
 citēt
Pēc svētkiem jānogruntējās šitādas iestādēs www.deliriumcafe.be nevis apkārt jālidinās pie stures:face-grin:
Publicēts: 26.06.10 11:08
 citēt
Debilākais "kukulis"ceļu policistam (milicijas darbiniekam) no man zināmajiem bij žāvēta vista vēl PSRS laikos.Tika dots skolasbiedram,kurš to ar bij ņēmis +pēc tam tika nostučīts un ar negodu no iekšējiem orgāniem padzīts:grimace:
Publicēts: 26.06.10 11:08
 citēt
Rolands66:Kāpēc visos textos ments, menti-tagad šamos savādāk nesauc(?). Kādreiz vēl bij kruķi,pogainie u.c.
Es saucu par miličiem :)
Publicēts: 26.06.10 13:21
 citēt
Rolands66:Debilākais "kukulis"ceļu policistam (milicijas darbiniekam) no man zināmajiem bij žāvēta vista vēl PSRS laikos.Tika dots skolasbiedram,kurš to ar bij ņēmis +pēc tam tika nostučīts un ar negodu no iekšējiem orgāniem padzīts:grimace:
Nu šitais ir pesec!Žāvēta vista!Vot bija laiki.Droši vien,ka paciņa ārzemju cigarešu vai bloks ar kožļenēm arī noderētu.
Publicēts: 26.06.10 13:29
 citēt
Man kolēģis no polcistiem vēl pat pirms 3-5 gadiem atpirkās par nelielu ātrumu ar pāris 1ls monētām kuras bija ar tiem dažādiem zīmējumiem. Darbā tādu daudz, tad katram mašīnā visi veidi salikti un policistiem piedāvā :) Parasti ar 3-4 monētām uz abiem, vai dažreiz pat ar 2 monētām tika sveikā cauri.

pirms 1-3 gadiem tā vairs nevarēja, pat kukuļos lielākas summas bija jādod.

bet jā svētkos Enguri un tuvākos ciemos izbraukājām, tikai naktī redzējām pāris ekipāžas, mūs neaiztika, laikam nelikāmies aizdomīgi.
Publicēts: 26.06.10 13:32
 citēt
viecha:
Rolands66:Debilākais "kukulis"ceļu policistam (milicijas darbiniekam) no man zināmajiem bij žāvēta vista vēl PSRS laikos.Tika dots skolasbiedram,kurš to ar bij ņēmis +pēc tam tika nostučīts un ar negodu no iekšējiem orgāniem padzīts:grimace:
Nu šitais ir pesec!Žāvēta vista!Vot bija laiki.Droši vien,ka paciņa ārzemju cigarešu vai bloks ar kožļenēm arī noderētu.

Tie jau bij elitārie/karaliskie kukuļi...:face-grin:
Publicēts: 26.06.10 14:09 labots
 citēt
Andreass:Man kolēģis no polcistiem vēl pat pirms 3-5 gadiem atpirkās par nelielu ātrumu ar pāris 1ls monētām kuras bija ar tiem dažādiem zīmējumiem. Darbā tādu daudz, tad katram mašīnā visi veidi salikti un policistiem piedāvā :) Parasti ar 3-4 monētām uz abiem, vai dažreiz pat ar 2 monētām tika sveikā cauri.

pirms 1-3 gadiem tā vairs nevarēja, pat kukuļos lielākas summas bija jādod.

bet jā svētkos Enguri un tuvākos ciemos izbraukājām, tikai naktī redzējām pāris ekipāžas, mūs neaiztika, laikam nelikāmies aizdomīgi.

Man kādreiz bij intresanti pavasaros tasīt reportāžas kad vēl lapas nav saplaukušas man kāreiz pa šāvienam sanāk pārbrauktuve , turpat kalnā "Mentu māja" reziēm šie ir tik nekaunīgi ka atskrien no mājas uz "Krustu" pie pārbrauktuves tikai ar zizli un vesti , bez autiņa "Pastopē" kādas 15-20min un uzrez veikalā un sapērk pa "Guvumu" paiku stiem mājās. Vienubrīd skatos šie pastiprināti tur visādus mazos busiņus un piegādes mašinas ,dzeki kāp laukā un kautko tur skatās kravā, vieglos praktiski nē , biju uzlicis 1000mm Zeiss spoguļnieku un ķīķerēju , skats labais NOTUR kautko runā dzeks kap laukā iet pie Kravas , ments dodās uz savu "Mašinu" ar papīriem , stūrētājs kautko ņem no kravas un dodās pie mentiem šiem aizmugurējais logs valā , šis kautko tur ieliek un šim iedod papīrus un šis aizbrauc. Bet baig pa īsu man stikls bija , dabūju konverteri tumš kā neģera dubinā bet var fočet , tad nu es ar fočēju beigās uz kompja skatos KO tur krauj isti, kas tur tikai nebija no Salčukiem un saldētiem darzeņiem lidz vistām aliņam un visju ko ved Piegādes trasportas pa veikaliem , viss labprātīgi IEMET pats pa logu uz aizmugurējā beņķa un saņem paīrus pa priekšejo logu:):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):