forum.gif
PSRS objekti!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / PSRS objekti!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.02.07 10:44
 citēt
Irbenes lokators viennozīmīgi. Tiaki tur iepriekš jāsarunā, lai var tikt iekšā, un mirusī pilsēta arī ir ūber! :)
Publicēts: 23.02.07 10:50
 citēt
raķešu šahtas gar Lietuvas robežu, bet ja neskaita lepnās sēņu vietas, domāju, ka nav nekā ievērības cienīga, kā vienīgi, ka esi tur bijis un zinī kā izskatījās (4 gb 40m dziļas, ap 4m diametrā, un virsū pa sliedēm uzbraukts kaskēšanas kalns)
Publicēts: 23.02.07 13:02
 citēt
baigi daudz visādu rakstu bija iekš Latvijas ceļveža, ko no pakaļas meta aldaris, kautkur pirms 2 gadiem.
cik esmu redzējis, tad jumtu rauj embūtes-vaiņodes apgabals, kā arī zeltiņi, kaut kur uz gulbenes pusi. tipa bijušās psrs armijas kodolraķešu bāzes.
Publicēts: 23.02.07 13:34
 citēt
Es arī varētu pieteikties šim tripam, ja ir iespēja ;)
Publicēts: 23.02.07 13:46
 citēt
es nezinu,vai tur var tikt iekšā, bet Līgatnē ir apsargāti un labi saglabājušies kambari, tipa kurus būvēja, lai Latvijas PSR elitei būtu, kur patverties briesmu gadījumā. esot smuki, vismaz nav izlaupīts
Publicēts: 23.02.07 13:50
 citēt
es nezinu,vai tur var tikt iekšā, bet Līgatnē ir apsargāti un labi saglabājušies kambari, tipa kurus būvēja, lai Latvijas PSR elitei būtu, kur patverties briesmu gadījumā. esot smuki, vismaz nav izlaupīts

var tikt, vismaz pirms 2 vai 3 gadiem varēja, tik nezinu, kas šobrīd - ziemā tur redzams - saskatāms - atrodams... :roll:
Publicēts: 23.02.07 15:24
 citēt
Irbenes mirusii pilseeta vienkaarshi rullee! Tur vasaraa veselas 2 dienas pavadiiju plosiidamies apkaart, no pagraba liidz pat jumtam.
vienaa pagrabaa pat veselu uniformu atradu ar visiem zaabakiem komplektaa! :)
Visur ir kas atrodams, vajag tikai intereseeties!
Un es uz shaadiem braucieniem vienmeer esmu gatavs!

man likās ka tur viss ir totāli jau iznests un aiznests.. laimīgais - uniformu dabūji.

ja šāds brauciens tiek rīkots, es 1000000000% piedalos, tākā... es jau laicīgi aizisitu vietu :D

Jā irbene spārda... vienreiz caurbraucot tā uz 20min pakļainoju.. žēl ka bez safa fočika, bet tikuntā.. gribu atgriezties :/
Publicēts: 23.02.07 15:46
 citēt
Irbenes mirusii pilseeta vienkaarshi rullee! Tur vasaraa veselas 2 dienas pavadiiju plosiidamies apkaart, no pagraba liidz pat jumtam.
vienaa pagrabaa pat veselu uniformu atradu ar visiem zaabakiem komplektaa! :)
Visur ir kas atrodams, vajag tikai intereseeties!
Un es uz shaadiem braucieniem vienmeer esmu gatavs!

kad pacēli formu, ar visiem zābakiem, tur kauli nebij iekšā?? :D :D
Publicēts: 23.02.07 15:51
 citēt
Vienīgi ziemā pa tādām vietām ir diezgan bīstami vazāties, jo sniega kārta klāj zemi un nekad nevar zināt kas zem tās ir... (doma, ka var iemaukties iekšā)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):