tusni vispār pa lēto nu nekādi neaizvārdot - re uz lekciju bij reportieris atnācis - citas kusa laukā a tusne pa punktiem skaitīja kas meistaram nav bijis labs diezgan...
Maris:tusni vispār pa lēto nu nekādi neaizvārdot - re uz lekciju bij reportieris atnācis - citas kusa laukā a tusne pa punktiem skaitīja kas meistaram nav bijis labs diezgan...
Nu Tu gan Mari tagad pateici! aizmirsi piebilst, ka Tevi gan labprāt klausos un Tavos mednieku stāstos, jo no Tevis tie ir krietni interesantāki, ne kā to stāstīja tas gana iedomīgais jaunēklis!
Maris:tusni vispār pa lēto nu nekādi neaizvārdot - re uz lekciju bij reportieris atnācis - citas kusa laukā a tusne pa punktiem skaitīja kas meistaram nav bijis labs diezgan...
Nu Tu gan Mari tagad pateici! aizmirsi piebilst, ka Tevi gan labprāt klausos un Tavos mednieku stāstos, jo no Tevis tie ir krietni interesantāki, ne kā to stāstīja tas gana iedomīgais jaunēklis!
nu Tu te par pilnīgi ko citu! redzi, to jaunēkli es nebūtu ar mieru daudz un ilgi pat par brīvu klausīties.. nu var būt tad jādzer un tad vieglāk to vāvuļošanu uzklausīt.. bet Tevi tak ar nav spiesta lieta klausīties, ja nebraukšu uz Jelgaviju, nedzirdēšu.. bet redz braucu, kaut Tu visu laiku kritizē manus mākslas mēģinājumus!
negatIvs:par šo piektdienu jau nemaz neiet runa........, bet vispār jau es gar Birzgali braucu nakts stundās........., baidīšanai piemērotā laikā .....
oj.. nu tagad man ātri tās nakts stundas iestājas bet vasarā, mēs bieži aliņu līdz 2-3 dzērām un uz pretējo ieplaku lūkodamies pļāpājām!
negatIvs:par šo piektdienu jau nemaz neiet runa........, bet vispār jau es gar Birzgali braucu nakts stundās........., baidīšanai piemērotā laikā .....
oj.. nu tagad man ātri tās nakts stundas iestājas bet vasarā, mēs bieži aliņu līdz 2-3 dzērām un uz pretējo ieplaku lūkodamies pļāpājām!
tad baidītāji/tramdītāji ierodās no ielejas puses, tad jau tā baidītāju ieleja .....
ko tad skatieties uz to ieplaku, ja neviens nenāk? ....ar tiem baidītājiem nemaz tik vienkārši nav, ātrumā, uz aci, ne vienmēr var noteikt - ir vērts baidīties vai nav ..... .......
negativs, nu tu dodies .... es nesen kaa maajas atgriezusies peec veiksmiigi padariitiem (viens azh neplaanots) darbiem, kjershos pie naudas pelniishanas darbiem ..... ekkk.... P.S. a riit laidiishu uz Liepajau ;-ppp;-))))))