forum.gif
SPAM 318+338=656+turpinaajums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / SPAM 318+338=656+turpinaajums
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 145
  5. 146
  6. 147
  7. 148
  8. 149
  9. 150
  10. 151
  11. 152
  12. ...
  13. 326
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.11.10 00:38
 citēt
Lunis:Kamēr jūs tur bakstaties CILVĒKI "Smadzenes" kustina smotri.com... :D :D Es nezinu ko teikt NEPARSPEJAMI no visiem viedoķliem :D :D

neiskatas ka butu bijis verts taas emm smadzenes kustinaat :D
Publicēts: 17.11.10 00:38
 citēt
dansiga:negatiivs, nu ja - it kaa saku ... bet patiesibaa filozofeju un kniebju saanos ;-p;-)))

Droperiodls, nu vo .. Viiine akal ir viena no vietqam , kur es taalaak par lidostu neemsu bijusi ;-)))) Velss .. tu esi zuskITIIJIS , CIK VALSTIIS EIS BIJIS?!!!?!?

skaitījis neesmu, bet bija laiks, ka tie lidojumi bija kļuvuši par tādu ikdienišķu parādību:)
Nu gan pāris gadus esmu atpūties, tagad tā reti sanāk:)
Publicēts: 17.11.10 00:45
 citēt
Luni, a TU kaut ko tadu vari!?!?

Droperidols, mhm hm .... man jau bija zb, kad lidoju praktiski katru meenesi
, bet nu firma mai pameta un aizgaaja no LV ;_)(( ....... ... tagad apbriinoju savu jaunako meitu .. kura lido uz TURIENI katru pirmdienu un atpakalj uz LV katru pektdienu .... o jeee ....
Publicēts: 17.11.10 00:48 labots
 citēt
dansiga:Luni, a TU kaut ko tadu vari!?!?

Droperidols, mhm hm .... man jau bija zb, kad lidoju praktiski katru meenesi
, bet nu firma mai pameta un aizgaaja no LV ;_)(( ....... ... tagad apbriinoju savu jaunako meitu .. kura lido uz TURIENI katru pirmdienu un atpakalj uz LV katru pektdienu .... o jeee ....

Es tā dazriju ~5 gadus:):) Sakumā reizi 2-3 menešos tad reizi menesī beigās katru Wikendu lidojam majas , gan no Briseles gan Berlīnes :):) Biļetes beigās maksāja ~25Ls turp atpakaļ :D :D Biju nonācis lidz stadijai ka Baltica stjuartes deva Brokastis Neprasot KO un VAI vienkarši DEVA jau to ko katreiz ēdu un klusējot ņema karti:):)
Publicēts: 17.11.10 00:51
 citēt
Lunis:Kamēr jūs tur bakstaties CILVĒKI "Smadzenes" kustina smotri.com... :D :D Es nezinu ko teikt NEPARSPEJAMI no visiem viedoķliem :D :D ko tādu tik VIŅI VAR :D :D
pašiem gan jau visinteresantāk....., ir jau džeki, kas autiņus lidmašīnas, ar ko var lidot, laivas utt taisa šķūnīšos ... :big_smile:
Publicēts: 17.11.10 00:53 labots
 citēt
negatIvs:
Lunis:Kamēr jūs tur bakstaties CILVĒKI "Smadzenes" kustina smotri.com... :D :D Es nezinu ko teikt NEPARSPEJAMI no visiem viedoķliem :D :D ko tādu tik VIŅI VAR :D :D
pašiem gan jau visinteresantāk....., ir jau džeki, kas autiņus lidmašīnas, ar ko var lidot, laivas utt taisa šķūnīšos ... :big_smile:

Bet LABAI ne , Elektromotors aķis kabelis šņore un POEHAĻI , šitāda testa metode nebija manīta:):) Galvenais vēsi velk pa štrases vidu vertaļotu :):)
Publicēts: 17.11.10 00:56
 citēt
nnnuu - mana jaunaakaa meita tagad ir negativa pasmaiditajaa statusa ...... meita vaacijaa lidosta pienaak iechekoties ....... veel nav pasniegusi dokumentus, kad chekbeibe saka ; Mis xxxx gaidam juus pirmdien atpakalj :";-)))

DA nu juus visus maajas sedeetaajus ... NEKAD nesparatiisiet Lunja textus l......
Publicēts: 17.11.10 01:02
 citēt
tomēr rādās, ka tas < rjumka vodki > variants, te dažai labai, nav nekur tālu nolikts, un liek sevi manīt........, daži teksti galerijā arī uz to norāda ... :bad_smile:
Publicēts: 17.11.10 01:04 labots
 citēt
dansiga:nnnuu - mana jaunaakaa meita tagad ir negativa pasmaiditajaa statusa ...... meita vaacijaa lidosta pienaak iechekoties ....... veel nav pasniegusi dokumentus, kad chekbeibe saka ; Mis xxxx gaidam juus pirmdien atpakalj :";-)))

DA nu juus visus maajas sedeetaajus ... NEKAD nesparatiisiet Lunja textus l......

Ar cēkotājām ar ir tā , man vienmēr patīk sēdēt pēdējā rindā pie loga spārni netraucē skatīties ja ko grib ieraudzīt aiz muguras neviens neknosās , koroče man tur patīk , čekoja ar tā gandrīz bez vārdiem tik "Kā parasti" tas ar Balticu uz Briseli protams , protams ka ar EasyJet uz Berlīni bij kā sanāk :):)
Publicēts: 17.11.10 01:08
 citēt
negatIvs:tomēr rādās, ka tas < rjumka vodki > variants, te dažai labai, nav nekur tālu nolikts, un liek sevi manīt........, daži teksti galerijā arī uz to norāda ... :bad_smile:

Iu dažiem dažviet pat Rjumku neveig tāpat rekādi smotri.com...
Publicēts: 17.11.10 01:16
 citēt
nu ja jaaa .. es jau taa sliktaa .. sapratu, ka teemeets uz mani .... HEH ... n kada esmu -= tada esmu ... nesmu ne daga, ne stings ... un pat nekaroju buut tada;-ppp;-)

Lunis, mhm .. man ari ljotneee ir iemmiiljotas vietas-)))))
Publicēts: 17.11.10 01:17
 citēt
daži vienmēr kādus pekstiņus izdomā.... pienācis laiks kaut ko skaistu paklausīties www.youtube.com... ...
Publicēts: 17.11.10 01:18
 citēt
p.s. :haha: ..............................
Publicēts: 17.11.10 01:26
 citēt
atveru - un fixi aizveru (pat neuzliekot austinjas) ................ nu kas tev taa par gaumi!?!!?!. aa - nu ja .. tas ir chata beibes .. ne jau skype smalkas gaumes beibes ...... mhm mhm ... VEISKMI!
Publicēts: 17.11.10 01:28
 citēt
.............................. :haha:
Publicēts: 17.11.10 01:37
 citēt
uzbraucam ar peli uz to meello gmiimi un redam uzrakstu - exciting ... " "uzbudinoshs"....... nu i no ka tu uzbudinies? no cecha? no sarunaam ar " gaumigaam" beibem skype? vai no sleepshanas no augstpapeezhu butnes, runaajot ar gauniigajam beibeem?
Publicēts: 17.11.10 02:45
 citēt
vel pat 3:00 nav, bet visi niiki pazudushi ;-(((
Publicēts: 17.11.10 09:17
 citēt
dansiga:vel pat 3:00 nav, bet visi niiki pazudushi ;-(((

daži strādā pa dienu nevis slaistās tādēļ arī nevar čatot visu nakti :grimace:
Publicēts: 17.11.10 10:01
 citēt
wowo! :bad_smile:
Publicēts: 17.11.10 10:49
 citēt
Dansiga normālā stadijā bijusi........ mellos ģimjus pat nefiltrē...... :haha: - nozīmē - ha ha ...... un visu tulko kā ienāk prātā :bad_smile: , dusēt vakar ap 3 aizvilkos, no bloga ātrāk pazudu, te palika garlaicīgi, grafiks šonedēļ baigi slidens, jāmauc dienu, nakti ..... krīze tak .....:bad_smile:
Publicēts: 17.11.10 16:21
 citēt
dansiga:negatiivs, nu ja - it kaa saku ... bet patiesibaa filozofeju un kniebju saanos ;-p;-)))

Droperiodls, nu vo .. Viiine akal ir viena no vietqam , kur es taalaak par lidostu neemsu bijusi ;-)))) Velss .. tu esi zuskITIIJIS , CIK VALSTIIS EIS BIJIS?!!!?!?

Paskaitīju, tā aptuveni 30 valstis, ieskaitot Vatikānu:)
Va vellos, cik vēl daudz nav redzēts!!!:face-wink:
Publicēts: 17.11.10 18:26
 citēt
es trachu nesaktos uz tiem gjiimjiem - es vinjus neatpaziistu ;-pppp;-)

Oliss, a es shobriid stradaaju ij dienu ij nakti ;-(((
Publicēts: 17.11.10 19:56
 citēt
ij dienu, ij nakti smags režīms, nav brīnums, ka feisus vairs neatpazīst......, iznāks par jaunu iepazīties ..... :bad_smile:
Publicēts: 17.11.10 20:01
 citēt
negatIvs:ij dienu, ij nakti smags režīms, nav brīnums, ka feisus vairs neatpazīst......, iznāks par jaunu iepazīties ..... :bad_smile:

tad jau varbuut arii liidz skypam tiksiet... :bad_smile:
Publicēts: 17.11.10 20:02
 citēt
:bad_smile: , kas teica, ka neesam tikuši .....
Publicēts: 17.11.10 20:08
 citēt
negatIvs::bad_smile: , kas teica, ka neesam tikuši .....

taads iespaids radaas peec dansigas sarunas tonja, pieminot skype meitenes :bad_smile:
Publicēts: 17.11.10 20:14
 citēt
daiga, kji kji kji :-))))) bet nemet krenjkji - es neesmu no taam gauniigajaam :-))))
Publicēts: 17.11.10 20:17
 citēt
dansiga:daiga, kji kji kji :-))))) bet nemet krenjkji - es neesmu no taam gauniigajaam :-))))

par ko ta man buutu jaamet krenkjis? :bad_smile:
Publicēts: 17.11.10 20:28
 citēt
es taa - dauzos ;-)))
Publicēts: 17.11.10 22:24
 citēt
šovakar nesanāk padauzīties, ap 1-niem jāmet darbam miers, ap 2.30-3 varētu par kreņķiem parunāt :bad_smile:
Publicēts: 17.11.10 22:28
 citēt
dansiga:daiga, kji kji kji :-))))) bet nemet krenjkji - es neesmu no taam gauniigajaam :-))))

kāda izskatās gaunīga :amazing:
Publicēts: 18.11.10 10:05
 citēt
šodien kreņķis, laiks s ....... :cry:
Publicēts: 18.11.10 10:11
 citēt
negatIvs:šodien kreņķis, laiks s ....... :cry:

"s....." - nozīmē SUPER:)
Publicēts: 18.11.10 10:14
 citēt
Oliss:
negatIvs:šodien kreņķis, laiks s ....... :cry:

"s....." - nozīmē SUPER:)
supper būtu uzrakstījis ........:bad_smile:
Publicēts: 18.11.10 11:00
 citēt
negatIvs:
Oliss: "s....." - nozīmē SUPER:)
supper būtu uzrakstījis ........:bad_smile:

Toties šādā laikā var nozust miglā ;)
Publicēts: 18.11.10 11:16
 citēt
gribot negribot jau būs jāzūd ... magnetolā, šoreiz jāiebaksta kaut kas no www.youtube.com... , tā pārmaiņas pēc un jānosvīst ..... :big_smile:
Publicēts: 18.11.10 18:16
 citēt
kāds Rīgā laiks? salūta bildētāji nenoķers kreņķi? :bad_smile: .....
Publicēts: 18.11.10 18:22
 citēt
negatIvs:kāds Rīgā laiks? salūta bildētāji nenoķers kreņķi? :bad_smile: .....

nē brauks un bildēs :grimace:
p.s. gan jau ka būs LIELĀ māksla
Publicēts: 18.11.10 18:22
 citēt
negatIvs:kāds Rīgā laiks? salūta bildētāji nenoķers kreņķi? :bad_smile: .....
tie kas salūtu gribēja bildēt droši vien kreņķi ķers! :cry:
Bet nu drīz vilkšos laukā baudīt starojumu, bet bez foto! :bad_smile:
Publicēts: 18.11.10 18:39
 citēt
starojošās baudas .....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 145
  5. 146