dansiga:negatiivs, nu ja - it kaa saku ... bet patiesibaa filozofeju un kniebju saanos ;-p;-)))
Droperiodls, nu vo .. Viiine akal ir viena no vietqam , kur es taalaak par lidostu neemsu bijusi ;-)))) Velss .. tu esi zuskITIIJIS , CIK VALSTIIS EIS BIJIS?!!!?!?
skaitījis neesmu, bet bija laiks, ka tie lidojumi bija kļuvuši par tādu ikdienišķu parādību Nu gan pāris gadus esmu atpūties, tagad tā reti sanāk
Droperidols, mhm hm .... man jau bija zb, kad lidoju praktiski katru meenesi , bet nu firma mai pameta un aizgaaja no LV ;_)(( ....... ... tagad apbriinoju savu jaunako meitu .. kura lido uz TURIENI katru pirmdienu un atpakalj uz LV katru pektdienu .... o jeee ....
Droperidols, mhm hm .... man jau bija zb, kad lidoju praktiski katru meenesi , bet nu firma mai pameta un aizgaaja no LV ;_)(( ....... ... tagad apbriinoju savu jaunako meitu .. kura lido uz TURIENI katru pirmdienu un atpakalj uz LV katru pektdienu .... o jeee ....
Es tā dazriju ~5 gadus Sakumā reizi 2-3 menešos tad reizi menesī beigās katru Wikendu lidojam majas , gan no Briseles gan Berlīnes Biļetes beigās maksāja ~25Ls turp atpakaļ Biju nonācis lidz stadijai ka Baltica stjuartes deva Brokastis Neprasot KO un VAI vienkarši DEVA jau to ko katreiz ēdu un klusējot ņema karti
nnnuu - mana jaunaakaa meita tagad ir negativa pasmaiditajaa statusa ...... meita vaacijaa lidosta pienaak iechekoties ....... veel nav pasniegusi dokumentus, kad chekbeibe saka ; Mis xxxx gaidam juus pirmdien atpakalj :";-)))
DA nu juus visus maajas sedeetaajus ... NEKAD nesparatiisiet Lunja textus l......
tomēr rādās, ka tas < rjumka vodki > variants, te dažai labai, nav nekur tālu nolikts, un liek sevi manīt........, daži teksti galerijā arī uz to norāda ...
dansiga:nnnuu - mana jaunaakaa meita tagad ir negativa pasmaiditajaa statusa ...... meita vaacijaa lidosta pienaak iechekoties ....... veel nav pasniegusi dokumentus, kad chekbeibe saka ; Mis xxxx gaidam juus pirmdien atpakalj :";-)))
DA nu juus visus maajas sedeetaajus ... NEKAD nesparatiisiet Lunja textus l......
Ar cēkotājām ar ir tā , man vienmēr patīk sēdēt pēdējā rindā pie loga spārni netraucē skatīties ja ko grib ieraudzīt aiz muguras neviens neknosās , koroče man tur patīk , čekoja ar tā gandrīz bez vārdiem tik "Kā parasti" tas ar Balticu uz Briseli protams , protams ka ar EasyJet uz Berlīni bij kā sanāk
negatIvs:tomēr rādās, ka tas < rjumka vodki > variants, te dažai labai, nav nekur tālu nolikts, un liek sevi manīt........, daži teksti galerijā arī uz to norāda ...
Iu dažiem dažviet pat Rjumku neveig tāpat rekādi smotri.com...
nu ja jaaa .. es jau taa sliktaa .. sapratu, ka teemeets uz mani .... HEH ... n kada esmu -= tada esmu ... nesmu ne daga, ne stings ... un pat nekaroju buut tada;-ppp;-)
Lunis, mhm .. man ari ljotneee ir iemmiiljotas vietas-)))))
atveru - un fixi aizveru (pat neuzliekot austinjas) ................ nu kas tev taa par gaumi!?!!?!. aa - nu ja .. tas ir chata beibes .. ne jau skype smalkas gaumes beibes ...... mhm mhm ... VEISKMI!
uzbraucam ar peli uz to meello gmiimi un redam uzrakstu - exciting ... " "uzbudinoshs"....... nu i no ka tu uzbudinies? no cecha? no sarunaam ar " gaumigaam" beibem skype? vai no sleepshanas no augstpapeezhu butnes, runaajot ar gauniigajam beibeem?
Dansiga normālā stadijā bijusi........ mellos ģimjus pat nefiltrē...... - nozīmē - ha ha ...... un visu tulko kā ienāk prātā , dusēt vakar ap 3 aizvilkos, no bloga ātrāk pazudu, te palika garlaicīgi, grafiks šonedēļ baigi slidens, jāmauc dienu, nakti ..... krīze tak .....
dansiga:negatiivs, nu ja - it kaa saku ... bet patiesibaa filozofeju un kniebju saanos ;-p;-)))
Droperiodls, nu vo .. Viiine akal ir viena no vietqam , kur es taalaak par lidostu neemsu bijusi ;-)))) Velss .. tu esi zuskITIIJIS , CIK VALSTIIS EIS BIJIS?!!!?!?
Paskaitīju, tā aptuveni 30 valstis, ieskaitot Vatikānu Va vellos, cik vēl daudz nav redzēts!!!