Pravas man jau 9 gadus, tam nekādas nozīmes. šoreiz jāskatās auto numura pēdējais cipars.
A tev atdeva tās pašas, ko atņēma, vai jaunas "printēja"? Kas attiecas uz mašīnu, tur ir ne tikai numura zīmes pēdējais cipars, vēl ir arī VIN un reģistrācijas apliecības numurs.
Smartins, Tev nepatikšanas darbā? Sieva nedod? Apkure vēl nav pieslēgta? Kas vēl varētu niezēt, ka vajag pakasīt forumā?! man tiesības nekad nav bijušas atņemtas, man pat neviena soda punkta (pa visiem 9 gadiem) nav bijis.
labi, netielējies..... rādi bildi....., mācies no manis, esmu topikā n-tās sava autiņa bildes sametis piem. www.fotoblog.lv... ..... man auto nav prestižam , bet braukšanai, un tās funkcijas tas pilda, neviens nelien kaut ko noskrūvēt, nekur nav žēl pa anticeļiem dzīties ......
ar mobīlo nobildē, te nevienam neinteresē kvalitāte bet marku tad varēji pateikt..... vismaz pasaki japēņu, korejas, eiropas, asv, krievijas, indijas.....utt
jepēņu, korejas, indijas nē. ar mobilku nav jēgas bildēt, jo tas būs tikai priekš manis paša. moblikas attēlus nemāku dabūt kompī (i nemaz negribu mācēt, neinteresē).