nu ziniet ... pietiek, ka mees atljaujam 350 dienas gadaa vinijem uztureeties uz muusu privaataas zemes ..... Mees atbraucam, uzsitam kaartiigu deelju galdu, seezhamos, laipu ezeraa .... atbraucam peec gada - tas viss nodedzinaats ... Ar gdaiem tomeer sarpatushi, ka pashiem ir eerti, kad ir galds un laipa - vismaz tos tagad nededzina vairs .....
dansiga:mani jau neviens ap ezeru netrenkaas;-) pati liidiishu peldeties;-)
dz. tikpat kā karā, viss ir nejaušibu varā ...... kas zin, kā tas pasākums beigsies ......viss atkarīgs no kompānijas un litrāžas......, šķēršļu skrējiens ap ezeru, nemaz nav tik neiespējams kā liekās....
kompaanija ir zinaama un nekas taads NENOTIKS;-p;-))) viira jaunaa draudzene arii no manis izvairaas - nebuus ko piedzirdiit taa, ka iekriit ar visaam dreebeem ezeraa ;-(((((
dansiga:kompaanija ir zinaama un nekas taads NENOTIKS;-p;-))) viira jaunaa draudzene arii no manis izvairaas - nebuus ko piedzirdiit taa, ka iekriit ar visaam dreebeem ezeraa ;-(((((
izklausās interesanti....., gandrīz tikpat interesanti, kā viena semeika ...., dzīvo netālu no manas fazendas - tur vienā mājelē dzīvo vīrs, sieva, vīra mīļākā, meita lesbiete, ar savu draudzeni .........
nu mees kopaa nedziivojam .... vinja tikai izdomajausi, ka var ari piedaliities muusu gjimenes pasaakumos .... Peec taas reizes vairs taa nedomaa;-))) Es jau neko - mees tik runaajaam par dziivi un es vinjai tik ieleeju, kad bija tukshss un nemudinajau izdzert ;-)))) Pgaajshgad uz ezeru ierados nebriidinot - tad shii 3 dienas seedeeja malinjaa, lasiija graamatu un nearvienu nekomuniceeja;-))) Kaa es esot aizbraukusi - taa akal bija laipniibas kalngals un manaam meitaam piedaavaajs ij pusdienas taisiit ij kotur veel ;-))))