Tev gan tur plašumi! Mums gan paši uz jumta kāpa (4.stāva iemītnieki), jo sniegi kūst mājas siena slapja, bet namu pārvalde paziņo, ka neesam vienīgie, lai stāvam rindā un gaidām, kad notīrīs sniegu no jumta, par pagalmu nemaz nerunājot.... tiesa mūsu pagalms ir mazs un šaurs ne tāds futbola laukums kā negatIvam!
........ mani uz Rīgu dzīvot aiztrenktu tikai šmeiseristu brigāde ar suņiem...... Aizkrauklē pāreju pāri pagalmam, ieturot virzienu b. pa kreisi, 3 min. un Daugavas māmuļas krasti, koki ......
negatIvs:........ mani uz Rīgu dzīvot aiztrenktu tikai šmeiseristu brigāde ar suņiem...... Aizkrauklē pāreju pāri pagalmam, ieturot virzienu b. pa kreisi, 3 min. un Daugavas māmuļas krasti, koki ......
mani no Rīgas pat ar tādu brigādi nevarētu aiztriekt.
negatIvs:........ mani uz Rīgu dzīvot aiztrenktu tikai šmeiseristu brigāde ar suņiem...... Aizkrauklē pāreju pāri pagalmam, ieturot virzienu b. pa kreisi, 3 min. un Daugavas māmuļas krasti, koki ......
hmm.. man izejot no mājas, arī virzienā pa kreisi apmēram 5 minūšu attālumā ir Daugava.. vasarā tur pat neformālā pludmale ir.. ziemā pa Salu tilta uzbērumiem var braukt ar ragutiņām no kalna! tā, ka arī šeit viss čikeniekā, daba nav tālu!
hmm.. man izejot no mājas, arī virzienā pa kreisi apmēram 5 minūšu attālumā ir Daugava.. vasarā tur pat neformālā pludmale ir.. ziemā pa Salu tilta uzbērumiem var braukt ar ragutiņām no kalna! tā, ka arī šeit viss čikeniekā, daba nav tālu!
jūs tik, depresīvākos brīžos, prātīgi ar to ērto piekļuvi Likteņupei...
Ilgi rēcu par šitādu texstu «К сожалению, однажды я подделал картину «Мона Лиза», и теперь все, что я ни делаю, люди сразу называют подделкой. Но ведь я же не все могу подделать!»
Lunis:Ilgi rēcu par šitādu texstu «К сожалению, однажды я подделал картину «Мона Лиза», и теперь все, что я ни делаю, люди сразу называют подделкой. Но ведь я же не все могу подделать!»