vectēvu tēmas ietvaros www.youtube.com... ..... man ar vectēviem nepaveicās...., tādā ziņā, ka vienu vispār neredzēju, otru bija iespējas sastapt pirmos divus dzīves gadus, bet atmiņā blāvi fragmenti ......
negatIvs:vectēvu tēmas ietvaros www.youtube.com... ..... man ar vectēviem nepaveicās...., tādā ziņā, ka vienu vispār neredzēju, otru bija iespējas sastapt pirmos divus dzīves gadus, bet atmiņā blāvi fragmenti ......
nu Tev vismaz teorētiski dzīves laikā bija vectētiņš... man pa tā nesanāca.. abi vectētiņi vēl krietni pirms manas dzimšanas jau bija kidrikts.. vēl kad abi mani vecāki bija bērnu/pusaudžu vecumā.. un man vienmēr ir licies, kā paveicies tiem kuriem ir vectēvi, ka tie gan ir laimīgi cilvēki!
jaaaa -man bija super vecteevs .... vismaz viens ;-) (otrs gan bija jau miris pirms es naacu pasaulee, taapat kaa vecmaaminja) Un veel vinjam bija budjonija uusas!!!!;_)))) Un veel - shams 1.pasaules karaa tika vaacijaa nometneee .. no kurienes atbrauca nevis pilks /nabags/nodziits ... bet ar sapelniitu naudinju - tb vaacieshiem laboja zaabakus ;_)
dansiga:jaaaa -man bija super vecteevs .... vismaz viens ;-) (otrs gan bija jau miris pirms es naacu pasaulee, taapat kaa vecmaaminja) Un veel vinjam bija budjonija uusas!!!!;_)))) Un veel - shams 1.pasaules karaa tika vaacijaa nometneee .. no kurienes atbrauca nevis pilks /nabags/nodziits ... bet ar sapelniitu naudinju - tb vaacieshiem laboja zaabakus ;_)
Ak, laimīgā Tu! es taču saku, laimīgie, kuriem bija vectēvi... eh.. manējie pat līdz četrdesmitajam gada nenodzīvoja...
negatIvs: tajos laikos jau R 14, tikpat kā necepa, toreiz bija citi standarti ....., apmēram R21 ......
nevis R21, bet gan milzīgas 40x50 cm kūkas, vai pat lielākas!
Man vēl viena vecmamma ir, dikti žiperīga priekš saviem 86.gadiem Vienam vecamtēvam tagad būtu jau 103.gadi, ja vēl būtu dzīvs... bet otru vecotēvu gan nepaguvu satikt