dansiga:nu kur ta mums sitngs akal dauziisies rinjkjii? nu palielies taksh ;-;-)
ko man lielīties.. un kāpēc... nav jau nekas, tas jau kā uz Daugavpili aizbraukt, gan laika gan cenas ziņā... tāls jau ir tāds relatīvs jēdziens... varbūt es savās domās būšu tālu .... no tevis es točna esmu tālu.. un labi
stings:ko man lielīties.. un kāpēc... nav jau nekas, tas jau kā uz Daugavpili aizbraukt, gan laika gan cenas ziņā... tāls jau ir tāds relatīvs jēdziens... varbūt es savās domās būšu tālu .... no tevis es točna esmu tālu.. un labi
dansiga:stings, nuu .. eeee ....... ja jautaa manas domas - tad noteikti NEEE ..... es tik iztirzaju tavas iespeejamas domas;-pppppp
par astrologu vai gaišreģi varēsi drīz piestrādāt ... bet tirzā.. tik nesaprotu, ar ko tā esmu izpelnījusies... ai man tas vienaldzīgs, koferi kravāju... nedēlas nogale rīt
daiga_a:kas ar nagiem, kas šauj... labāk nestrīdēties, bīstami
strīdēties par kaut ko, tikai reizēm ir rezons..... , un arī tad jāpadomā vai ir vērts ..... mūsdienās cilvēki nervozi, drudžaini aizstāv savas teorijas, izpratni, pieņēmumus, negrib ieklausīties otrā, negrib atzīt savas kļūdas........ Daiga laikam jau koferīti krāmē, acu priekšā silto zemju vīzijas ......