kaut ko jau muldu .... , bet padomā pati, kas ir l a s ī t , salīdzinājumā, ar modrību iemidzinošiem pekstiņstāstiem, klusinātā baritonā, līdzatnesto lakstu smaržu pavadījumā ......, ja vēl fonā www.youtube.com... .....
da nekas - elpo vienmeeriigi ... tev noteikti na JeSttream ;_) tas ir taads stiklla bundulis ar vaaku , no kura naak karsts gaiss virpuljiem ... lietoju jamo gadus 17 ... un brrriemmmsiigi patiik .. bija sabojaajies un nopirku jaunu ...... recepshu graamtaa izlasiju, ka var vaariit arii olas - shodien pameegjnaaju... peec recewptes rakstitajaam 4 min bija veel shkjidras .. atstaaju uz 20min ...... ij bija feina gumija, toch var speeleet tenisu ;-)))
alvils:Saskaņas centrs virzīs Kravcovu Valsts prezidenta amatam. [url=http://t.co/ST9Yqma
]http://t.co/ST9Yqma[/url] labs kandidāts ....., valsts tēla veidošanā, uz sitiena izdarīs vairāk, kā visi iepriekšējie prezidenti, ar visām brigādēm , kopā ņemot, tikai parādoties vien ........
vispār sevis lutināšanu, ar rīšanu grūti saistīt ......., tā ir tikai procedūra dzīvības procesu nodrošināšanai .......
te gan nepiekritīšu... labu ēdienu var un vajag izbaudīt, un tā būs ne tikai dzīvības procesu nodrošināšana... taču Gan Bei man personīgi nesaistās ar baudīšanas vērtu ēdienu...
daiga, pelmeņus arī ēdu tikai tad, kad ledusskapī nekā cita nav ;-) bet paldies par ieteikumu - nākamreiz, kad uznāks šāda vēlme - paprovēšu Kabuki ;-)
negativs, man šķiet, ka vienreiz es ēdu "suni";-)) Tas bija gadā, kad atjaunojās Liepājas dzintars un visas Liepājas ēstuves bija tukšas. mājās braucot piestājām vienā ceļmalas ēstuvē ..... tas šašliks nebija nekādos veidos sakožļājams - lejā varēja dabūt tikai norijot veselus gabalus ;-) Šī ēstuve joprojām eksistē un katru reizi braucot uz Liepāju, to gadījumu atceros ;-))))
, kāpēc? bišķiņ jāzin austrumu virtuvju vēsture, kāpēc tā, un ne savādāk, un vai man to vajag, it īpaši, ja ir pamēģināts, un nekādu sajūsmu neizraisa..... . ar minēto suņa " cepeti " pirmo reizi saskāros apmēram 1981 gadā Uzbekijā, kur bija paliela ķīniešu/korejiešu kopiena [ izsūtītie no Sahalīnas 1937-40g.]. gatavoja viņi, ne tikai suņus ......, tā kā ir pamēģināts daudz kas, domāju šis tas pat labākā kvalitātē, kā pašreiz krutajos Rīgas restorānos. tur jau toreiz bija Ķīniešu, vairāk gan Korejiešu ēstuves. Vēl 195o-tajos, Taškentā esot bijuši < Restoran sobačei bļudi > tipa restorāni.
dansiga:daiga, pelmeņus arī ēdu tikai tad, kad ledusskapī nekā cita nav ;-) bet paldies par ieteikumu - nākamreiz, kad uznāks šāda vēlme - paprovēšu Kabuki ;-)
es arī neesmu pelmeņu piekritēja, bet Kabuki pelmenīši stipri atšķiras no tiem, ko parasti veikalā pārdod... iesaku pamēģināt