daiga_a:negatIvs, bet tad jau tev labi zināms, ka viņi ēd ne tikai suņus...
daudz kas ir zināms, arī pamēģināts pēdējos gados, bet neimitēšu piekritēju, un pazinēju, kaut tas, iespējams piederētu pie labā toņa......man tas nav vajadzīgs. vispār neinteresanta tēma. Dansiga ar savu olu vārīšanas recepti naktī te kā uzplijās, tā vēl tagad miera nav ......
nu, kāds te sakars ar labo toni... Austrumu virtuve, manuprāt, ir tik daudzveidīga un dažādām garšvielām bagāta, ka faktiski šī tēma nav pat īsti sākta...
daiga_a:nu, kāds te sakars ar labo toni... Austrumu virtuve, manuprāt, ir tik daudzveidīga un dažādām garšvielām bagāta, ka faktiski šī tēma nav pat īsti sākta...
daudziem tas pieder pie labā toņa, apmeklēt austrumu restorānus, rīkot vakariņas ..... bet par garšvielām varētu gan parunāt .... kāpēc tā un šitā ....... piemēram kāpēc Kaukāzā, Vidusāzijā, citās siltajās zemēs, tik asi ēdieni, kāpēc tik daudz garšvielu atbilde vienkārša.... ledusskapju nebija, gaļiņa ta sasmirda ....... vēl 1980, tai pašā Uzbekijā, gaļu daudzviet, kādu nedēļu glabāja pakārtu pie griestiem, lai žurkas netiek klāt, labākajā gadījumā ietītu marlē, lai mušas nesadēj olas.... pirms gatavošanas pamērcē etiķūdenī, sagrūž fig viņu zin ko vēl klāt un viss mierīgi ...... , šķībacaino galā vēl trakāk, ko tik miljoni bada cietēju neizdomās, lai kaut ko tizlu dabūtu iekšā .....
daiga_a:labi, ka latviešiem nekas nav jāizdomā, karbonāde, kartupeļi, krējuma mērcīte, un viss kārtībā
kur tad vēl siļķe, biezpiens
man jau nav nekas pret latviešu virtuvi, bet iztikt tikai ar to man būtu garlaicīgi... un labi vien ir, ka austrumniekiem ir nācies izdomāt visādus trikus, lai bagātinātu ēdiena garšu, ko tagad var izmantot arī ne tik ekstrimālām vajadzībām
es vakar apēdu jogurtu un sablenderētu dārzeņu zupu... šodien ir cerība dabūt kaut ko interesantāku...
40 - nieka krīzes laikā, vajag sevi palutināt, apēst kādu suni vai ........, ja nopietni, tad tiem gadiem mazāk nozīmi pievērst, un attiecībā uz meitēnēm, attieksme nopietni jāpārdomā ........