uldameita:negativs, Jelgavai šodien paveicās nekļuva kārtējo reiz par Venēciju! , ka trūkst tikai gondolas un gondoljēri! bij lietiņš, bij saulīte i varavīksne.
fazendā viss mierīgi, ja nerēķina dažus sīkumus, pa ceļam kāds nolauzts koks, ielas kā upes ......špidrilkas basām kājām pa peļķēm lēkā
gaismas bija ļoti skaistas, arī Jelgavā, šovakar, bet tas nav mans iemīļotais foto žanrs, lai pat domātu par sniegšanos pēc aparāta. man jau tas mākslinieciski- dokumentāli- šauri personiskais mikslis tuvs es gaidu , kad mans kaktusiņš uzziedēs tūliņ.es pat nedomāju, ka tas vēl jebkad ziedēs... ievests no Turcijas, divi gadi stāv un nemanīju īpašas dzīvības pazīmes, arī ļooooooti reti atcerējos to apliet....bet tagad leju... nezināju, ka viens nieka kaktusa pumpurs var būt tik tuvs.
ERA:Zinu vienu šuneli, kurš vienmēr mēģina nikni noriet pērkonu
manējā sune traka paliek, par varītēm mēģina tikt ārā no voljēra, šodien apguvusi metinātā režģa stieples pa vienai atraut nost, kamēr izrauj divas, vēl jau ārā netiek, bet ja četras - .
ERA:Zinu vienu šuneli, kurš vienmēr mēģina nikni noriet pērkonu
manējā sune traka paliek, par varītēm mēģina tikt ārā no voljēra, šodien apguvusi metinātā režģa stieples pa vienai atraut nost, kamēr izrauj divas, vēl jau ārā netiek, bet ja četras - .
Mana sune ar vienmēr mēģināja nikni brukt virsū negaisam! un pate nevarēja saprast, kur ir tas ļaundaris, kas trokšņo!