P.s. ~ pirms mēneša, piedalījos vienās 50-gadu svinībās, arī pie reizes kādu bildi uzņēmu....., tur tādā pievakares stundā izdomāja aiziet uz jūru nopeldēties. kompānija nebija liela -12 cilvēki. tad nu tur jubilāre ierosināja peldēties pa pliko, ko arī pārējie atbalstīja........izlekšana, stils, lai būtu, ko atcerēties? ........
negatIvs:tur tādā pievakares stundā izdomāja aiziet uz jūru nopeldēties.
Es šogad no visām peldēšanās reizēm tikai vienreiz esmu lietojis peldbikdes. Un, jo mazāk tās lieto, jo liekākas tās šķiet... Taču galu galā kāds pamanās arī to piefiksēt uz matricas... www.draugiem.lv...
alvils:Es šogad no visām peldēšanās reizēm tikai vienreiz esmu lietojis peldbikdes. Un, jo mazāk tās lieto, jo liekākas tās šķiet... Taču galu galā kāds pamanās arī to piefiksēt uz matricas... www.draugiem.lv...
negativs, kuraa vietaa es teicu, ka riebjaas?!?!??!!? es tik teicu, ka cereeju, ka varees atlikt un maajas pasilnkot!!!!! UN .. ja es kaut ko daru, tad daru ar pilnu atdevi. Taksh to - njenado ;-ppppp
UN .... kaapec visu laiku kadam liekaas, ka es lielos!??!?!?! saaku kljuut eerciiga!!!! ar to, ka mani kads veelas uz fotosesiju, es nu PILNIIGI neuzskatu par kaut ko i everiibas cieniigu!!! .......
nezinu, kaut kāda baigā alerģija pret draugiem.lv........tur ir stāsts, bet ne šoreiz par to. pašreiz runa iet par gļukiem, izlekšanām un alvila pakaļu.....
negativs, spiitiigi igonreet draugus .... tas ir zinaams marazms ... es ar tur "netuseeju', bet .... sho to no draugiem esmu ieguvusi .... dazhus pazudushus klases biedrus .... ij veel sho to .. ;-) shad tad ieeju nedeeljaa reizi un ir ok ;-)
dansiga:negativs, spiitiigi igonreet draugus .... tas ir zinaams marazms ... es ar tur "netuseeju', bet .... sho to no draugiem esmu ieguvusi .... dazhus pazudushus klases biedrus .... ij veel sho to .. ;-) shad tad ieeju nedeeljaa reizi un ir ok ;-)
dažās sfērās esmu elastīgs, dažās stingri - vai nu ...., vai nu.....
dansiga:negativs, spiitiigi igonreet draugus .... tas ir zinaams marazms ... es ar tur "netuseeju', bet .... sho to no draugiem esmu ieguvusi .... dazhus pazudushus klases biedrus .... ij veel sho to .. ;-) shad tad ieeju nedeeljaa reizi un ir ok ;-)
dažās sfērās esmu elastīgs, dažās stingri - vai nu ...., vai nu.....
nuu - kas tik man naaavvv..... saakshu stastiit - akal buushu lieliigaa;-ppppp bet shodien izveeleejos viskiju ;-pppp un kontroli netaisos zaudeet u nar kaadu iepaziities ;-)
dansiga:nuu - kas tik man naaavvv..... saakshu stastiit - akal buushu lieliigaa;-ppppp bet shodien izveeleejos viskiju ;-pppp un kontroli netaisos zaudeet u nar kaadu iepaziities ;-)