Ķīmiskā formula: CH3CH2OH Molmasa: 46,07 g/mol Blīvums: 789 kg/m3 Kušanas temperatūra: 158,8 K (-114,3°C) Viršanas temperatūra: 351,6 K (78,4°C)
kāpēc uzreiz ķīmija jāpin iekšā? ne jau visi ir ķīmiķi....., ir taču arī botāniķi, un citi niķi .......periodiskā elementu[ sabiedrības ] tabula nemaz nav saistīta ar ķīmiju, vismaz tiešā nozīmē
Ķīmiskā formula: CH3CH2OH Molmasa: 46,07 g/mol Blīvums: 789 kg/m3 Kušanas temperatūra: 158,8 K (-114,3°C) Viršanas temperatūra: 351,6 K (78,4°C)
kāpēc uzreiz ķīmija jāpin iekšā? ne jau visi ir ķīmiķi....., ir taču arī botāniķi, un citi niķi .......periodiskā elementu[ sabiedrības ] tabula nemaz nav saistīta ar ķīmiju, vismaz tiešā nozīmē
Ta kāda te "ķīmija"? Normāls, iekšķīgi lietojams šķidrums.
Ne kā sarežģīta tur nav. Īsti veči, protams, mēdz lietot tīrā veidā, bet ļoti populāri ir arī sajaukt ar H2O [proporcija aptuveni 2:3] un tad tik hops un iekšā, hops un iekšā. Elementāri!
I've heard that a glass or two of wine a day is good for your heart. But I simply hate the taste. Does a mixed drink, like a Manhattan, provide similar benefits?
--E.W., Portland, OR
Nope. Wine and whiskey may both produce a similar effect, but according to John Folts, Ph.D., a professor of medicine and nutritional science at the University of Wisconsin, only wine and beer contain flavonoids, a heart-protecting compound. The darker the booze, the higher the flavonoid content. "Red wine packs about eight times as many flavonoids as white wine," says Folts.
If you don't like wine, Folts recommends grape juice. Or, if you're looking for a buzz, choose a dark beer, which has up to three times the levels of flavonoids found in paler ales.