forum.gif
ImageRight - līdzeklis pret bilžu zagšanu.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / ImageRight - līdzeklis pret bilžu zagšanu.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.06.10 20:36 labots
 citēt
Šodien uzdūros interesantam linkam par bilžu aizsardzību Internātā: www.imagerights.com... Projekts uzsāks darbu pēc pāris dienām, tas ir 2010.gada jūlijā.

Lapas būtība ir tāda, ka bezmaksas versijā fotogrāfs var ielādēt 10 000 bildes un tās pēc līdzīgas shēmas kā www.tineye.com (kas ir sūdīgs serviss, jo atrod ļoti maz dublikātus) meklēs visāda veida kopijas attiecīgajām bildēm.

Nepatīkamā f'īča ir tāda, ka bezmaksas versijā šis projekts vēlas 50/50% dīlu no atrastajām bildēm un tā rezultātā piedzītā kāposta. No otraspuses, iespējams, tā ir tieši ļoti laba fīča - viņiem, kā jau specializētam kantorim būs specializēti juristi, ar specializēti sagatavotām blankām, ko izsūtīt attīecīgajiem bēdubrāļiem. Attiecīgi ir cerības tikt pie kāda kāposta.

Pasākums ir ieteicams nulle RIP galvenajam fotoblogerim Gudrim, kuram blondīnes nozog;
Pasākums ir ieteicams arī Lunim, jo pēdējais pilnmēness parādija viņa vēlmi visu ieseivot un vērot cipariņus. Šeit jau reāls pasākums tomēr! ;-)
Pasākums ieteicams arī Latfoto baltajam tēhvam Dainim Dēricam, jebšu Dreefam, kurš ir visai spēcīgs stoku bildētājs (pēdējā laikā laikam arī slinko), arī visu runāto un lasīto ieseivo, un citādi Onalizē.

Labi, tā bija liriska atkāpe, lai Googli pieaicinātu ar attiecīgajiem spameriem :face-grin: :face-grin: :face-grin::face-grin:

Pasākums ir ietecams arī citiem interesentiem. Must try.

:face-wink:

P.S. Infa ņemta no šeijienes photofocus.com
P.P.S. Vēl to redzēju šeit pie "fotokrāsām" aprakstītu: www.robgalbraith.com...
Publicēts: 13.08.10 07:31
 citēt
un diez kā ir ar bidlēm, kuras esmu brīvprātīgi iedevis cilvēkim, lai izmanto kā vēlās, vai arī pārdevis? tur arī uzreiz šamēji šakāļo klūp krāgā un mēģina piedzīt piķi vēlreiz?

un tad vēl tādas pārdomas - es ielādēju jau zagtas bildes viņiem un tajā brīdī īstais autors var sākt maksāt man pats par savām bildēm? :D
Publicēts: 13.08.10 07:38
 citēt
nez kapec miniaturu bildishu karinashanu neta neuztveru ka bilzhu izmantoshanu. vot ja shitas atrastu, kur izdrukaatas dabuunamas....
taa jau labs, bet stokeriem - lai parbaudiitu vai bildes ko viniem iesniedz nav veel 600 stokos...
Publicēts: 15.08.10 12:50
 citēt
versatile:vot ja shitas atrastu, kur izdrukaatas dabuunamas.... .... lai parbaudiitu vai bildes ko viniem iesniedz nav veel 600 stokos...
:face-grin: :grimace:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):