forum.gif
ArtCamp 2010
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / ArtCamp 2010
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.06.10 10:22 labots
 citēt
Publicēts: 30.06.10 10:54
 citēt
A kas ir tie Artcampi?
Fotogrāfu apvienība pēc etniskās izcelsmes principa?
Publicēts: 30.06.10 10:59
 citēt
nu tur jau nekaa veel nav ..... nerunaajot par latvieshu tekstu - arii krievu valodaa nav ne programmas , nekaa....
Publicēts: 30.06.10 11:24 labots
 citēt
Eltons:A kas ir tie Artcampi?
Fotogrāfu apvienība pēc etniskās izcelsmes principa?

Nu nav gluži tik traki , es teiktu maigāk "Lingvistiskas aprobežotības" principa:):) Bet pēc būtības tur ir gana pamācoši un lietderīgi ja grib patusēt ar Krieviski runājošu dažādu tautību publiku kam līdzīgas intereses kā pašam. Tehniskā ziņā un stilā viņi parasti daudz tuvāki "Vidējam sapratīgajam" nekā jebkuri citi šeit krieviski notiekošie pasākumi. Ja arī man būtu laiks tad ar viņiem tieši ar ietusētu. Publika parasti zolīda žīdiņi tjehnarji un aktīvi krieviski runājoši jaunieši , ne vēsts no siekalainiem onkuļiem kam tik piedzerties un "vecenes pagrābstīt" un piķi pamētāties:):)
Publicēts: 30.06.10 11:39
 citēt
Lunis: ne vēsts no siekalainiem onkuļiem kam tik piedzerties un "vecenes pagrābstīt" un piķi pamētāties:):)

tas par Arhipovu un Haiduku?
Publicēts: 30.06.10 11:55 labots
 citēt
alvils:
Lunis: ne vēsts no siekalainiem onkuļiem kam tik piedzerties un "vecenes pagrābstīt" un piķi pamētāties:):)

tas par Arhipovu un Haiduku?

Nē , te ir gana citu pasākumu kur publika "Lūriķi + resnvēderi"
Publicēts: 30.06.10 11:58
 citēt
Lunis:ir gana citu pasākumu kur publika "Lūriķi + resnvēderi"

respektīvi, ir arī citi vēl bez tiem diviem? :face-devil-grin:
Publicēts: 30.06.10 12:17 labots
 citēt
pagājšgad šitas saits bija caurs kā siets :)
jācer, būs labojušies.
Nekā, nava vis :(
Publicēts: 30.06.10 12:26
 citēt
moš jāaizšauj.
Publicēts: 30.06.10 12:28
 citēt
atkarīgs jau no lektoriem, kas uzstāsies. Pagājušā gada kompānija man ļooti patika, kā reiz priekš manis. Bija gana noderīgi un viegls šoka moments kādu nedēļu - negribēju kameru ņemt rokās :)
Publicēts: 30.06.10 12:38 labots
 citēt
Vil:atkarīgs jau no lektoriem, kas uzstāsies. :)

Tieši tā , Nikolais ir gana prātīgs tehnisks čalis kurš labi saprot kurš no aktuālajiem autoriem ir speciālists un kurš tikai "Modīgs klauns" par kuru čurā tvaiku dažās blondīnes vai naivas redaktores. Taka parasti viņiem ir gana labi speci sameklēti , to es ne par Latviju bet gan bijušo PSRS vai Izrēlu . Ar letiņiem ir problēma viņie ja arī ir labi speci nav runātāji un komunicēt izņemot tik baigi ierobežoto visiem sen zināmo cilvēku loku. Piemēram viņi atrod ļoti spicus Krievijas reportāžu specus un redaktorus kam ikdiena ir darbs ar krutiem ziņu matereāliem exstrēmos Krievijas apstākļos un visu ko tadā garā:) Baig noder piemēram kāzu fočenē daudzi kārtīgu reportieru paņēmieni :):)
Publicēts: 30.06.10 14:24
 citēt
es jau 2 vasaras tur biju - man patiik!
Publicēts: 03.07.10 12:08 labots
 citēt

dansiga:es jau 2 vasaras tur biju - man patiik!

Klau ,Tev pievienojos! :face-smile:
Publicēts: 03.07.10 13:21
 citēt
nekad neesmu bijis Artcampā bet šogad domāju aizbraukt un paskatīties kas labs tur būs :)
Publicēts: 07.07.10 14:42
 citēt
bushu :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):