Nenormāli daudz labu sēriju katru dienu www.flickr.com... vaig tik prast izlasīt Sjitā meiča vien ir ko vērts REGULĀRI www.flickr.com... un daudz daudz citu. Cilvēki kuriem tas ir ikdienas bizness baigi tagad izmanto Flicru ka prezentācijas platformu TAPEC arī pazuda no visādiem saitiņiem un WEBiem
TEHNISKI uztaisīt mūsdienās spēj jebkurš idiots , KAMERA automātā spēj ja pareizi iekalibrēta , galvenais ir IZDOMĀT bildi un ar to mums ir izcili švaki salīdzinājumā ar tepat kaimiņiem par tālākām vietām nemaz nerunājot.
alvils, brauc pie manis Njuutonu skatities izdrukaataa veidaa - tb graamatu
imgfoto, jaataisa pasham sava biblioteeka ... es piem, skatos kadas bildes - liekas kaut kas saistoshs - vai poza, vai apstraade, vai gaismas - noseivoju vienaa atsveishkjaa folderiitii "sveshie smukumi ";-)))
nezinu. šodien it kā padomā citas lietas, bet tā jau jebkuru vakaru var, kad vien notiek velkomēšana. un papildjautājums, kurā stāvā tu mitinies (ar vai bez lifta), jo es pēdējā laikā tik ar veļuku pārvietojos...
alvils, nu pagaidaam man arii tik shis vakars nav eerts ... ta kaut vai riitvakar runaajam .... a dziivoju es prieksh sportistiem LJOOOTI miilamaa stavaaa - 5tais bez lifta ;_)))))
nu, ielūguma izgatavošanai 12 min. nepažēloju: www.draugiem.lv... dodu linku, kad visādi bezlietnieki mācās virsū nelaimīgiem cilvēkiem ar saviem ielūgumiem par 1/2-rubli gabalā. bet man vajag 1/2 tonnu arbūzu, 1/2 tonnu kāpostu, tonnu ābolu, ononāsu, bananāsu, zemeņu un kāļu, pieradinātu tīģeri, pieradinātu leopirdi, pieradinātu melno pantēru, pāris pieradinātus enģeļus, pieradinātu ziloni un pieradinātu žņaudzējšlangu - padomā uzņemt inscenētu kāzu bildi tā 50:50 Centrāl Kolhōz Tirgus gleznu : Sargtorņa propogandas materiālu estētikā - jūtu ar spalvām, ka darbaļaudīm patīk! un ja tā atklāti - mazliet jau arī prieks kādu pa djēlu apdirst!