versatile:Janbo, piekrīti tak, ka frāzes "ejam dzert!" un "ejam dzert, es uzsaucu!" izraisa dažādu reakciju un atsaucību, pat ja uzsaukt plānots abos gadījumos?
nu man vispār nē , jo es nelietoju , nav veselīgi organismam , bet nu jā sapratu ko gribēji teikt , pats jau ar bišku saforsēju to ideju , nu labi PĀRFORĒSJU , bet nu es domāju , ka cilvēki jau gribētu aktīvi pavadīt laiku , kvai ne tikai pie jūras. =]
versatile:Janbo, piekrīti tak, ka frāzes "ejam dzert!" un "ejam dzert, es uzsaucu!" izraisa dažādu reakciju un atsaucību, pat ja uzsaukt plānots abos gadījumos?
nu man vispār nē , jo es nelietoju , nav veselīgi organismam , bet nu jā sapratu ko gribēji teikt , pats jau ar bišku saforsēju to ideju , nu labi PĀRFORĒSJU , bet nu es domāju , ka cilvēki jau gribētu aktīvi pavadīt laiku , kvai ne tikai pie jūras. =]
Klau kapec tad Tu nelieto... es zinu tikai 2 cilvekus kas vispar ne reizi ne un ne... ka katolis uz sievieti Bet varbut pamegini, nesanaks parforset, spriedzi ka ar "roku" nonems
Es savulaik studiju gados zinaju vienu AH programmetaju, vins dzera loooti maz, bet nepipeja, jo tas kaite vina datoram...
Janbo:
Klau kapec tad Tu nelieto... es zinu tikai 2 cilvekus kas vispar ne reizi ne un ne... ka katolis uz sievieti Bet varbut pamegini, nesanaks parforset, spriedzi ka ar "roku" nonems
Es savulaik studiju gados zinaju vienu AH programmetaju, vins dzera loooti maz, bet nepipeja, jo tas kaite vina datoram...
pīpēju tikai ūdenspīpi , bet dzeršanai nesaskatu jēgu , dārgi un pēc tam nākamajā dienā jūties slikti , kā arī sportā 2nedēļas nav iespējams neko izdarīt.
tak nemaciet mazo junbo uz mulkibam.. tagad sadzersies, uz korka uzsediisies un lidz skolai nenokaaps... ko tad? iesaku labak atarst draudzeni, bus ar ko sauloties un varesi mosh izmilet vinu un tress nebus tik liels... vai tu to ari nelieto?
Janbo - sportam lietas trauce - tas gan, bet, lai nakosa diena butu OK nevajag dzert visu kas deg Un pastasti man ka kategoriskam nepipetajam - kada jega udenspipei? Un klausi anonims_ - to par meitenem...
janbo, nedzeeraajs tu man patiik tiirs shampis piipee. ipashi ja klat piedzer tiiru 70% absintu. No rita atceries VISU un velies, kaut neatceretos neko...
smartins:anbo, Tavā vecumā pēc dzeršanas nākamajā rītā justies slikti nav normāli. Pie nosacījuma, ka proti dzert.
Ļoti svarīgs nosacījums. Bet bez jēgas pārdzeršanas vēl neviens savu mēru nav noskaidrojis gan...
pazīstu jau cilvēkus , kas 13 gadu vecumā sāka kost , un tagad mācās vakarenē . Jēga ? bet nu ūdenspīpe ar labu sajaukumu iekšā , klausoties kkādu bob marley , vnk tāds chills
tava problema un laikam jau lielaka jauniesu problema ir nevis dzersana, bet tiesi nemacesana dzert... redz Tu tacu vari ar draugiem pasedet un paklausitos to pasu bobu un iedzert... bet neee, 13 gados saka kost - dzert jau nozime ta ka nevar paiet un ir janes oi oi oi jauniesi... tad jau zalo Tu ari nepipe, ko?
Vish:tava problema un laikam jau lielaka jauniesu problema ir nevis dzersana, bet tiesi nemacesana dzert... redz Tu tacu vari ar draugiem pasedet un paklausitos to pasu bobu un iedzert... bet neee, 13 gados saka kost - dzert jau nozime ta ka nevar paiet un ir janes oi oi oi jauniesi... tad jau zalo Tu ari nepipe, ko?
Pats tu esi IZVIRTULIS, ka skatīties gribi. Fui! Neviens tak neliek skatīties, sauļojies un miers. Ja jau gribās lūrēt, tad uzreiz aicini tikai meitenes.
Malacis, ka pats sapelnīji, bet citiem diemžēl nauda jāpelna darbdienās. Lai gan kā jau teicu, tad atvaļinājumu pludmalē pavadīt, manuprāt, ir tīri muļķīgi, bet katram savi prieki.
Janbo, nu ja tev ir tīkls, tad varam runāt, citādi caur iedomu nav interesanti. Tu tak par to neko neteici, palasi sākuma tekstus un padomā, kāpēc nav aktivitātes.
Janbo:
IZVIRTUĻI Un kāds sakars vispār zvilnēšanai pa pliko ar vnk dienas pavadīšanu pie jūras ? Nē nu man prieks , ka jūs tādi drosmīgi un gribat TIKAI pa pliko iet , ejiet , bet nu es tad atsakos , jo nav mans sapnis ieraudzīt pliku Andreass vai versatile , vai kādu citu xD Pirts ir cita lieta , bet nu nejau pludmalē , NE nūdistu Andreass , ja man nebūtu volejbola tīkls , bumba un pārējais inventārs , es jums piedāvātu ? Protams , ka man ir Jautājums tikai , kur visi gribētu spēlēt un zvilnēt Bet cik saprotu , te visiem tik daudz darba , ka tik spēj tādā laikā pie pc sēdēt un fotoblogā ideju apspēlēt pēc savas patikas . Jā pats nopelnīju naudiņu Un ko tagad teiksi ?
junbo tik liels puika un neko no dzives nesaprot.. tach pasauc teti lai iemaca kauko.. i par dzrshanu, i pepeshanu, i meitenu mileshanu (ar roku vienatne to nedara) mosh juukjika ir kads totorials njuubiem..
vispar tavs izmisushais topiks ir varen smiekligs... un kapec visu dienu iztereji nebudams jura?
ne jau visiem dzeršana ar pohām asociējas Es piem. neatceros kad man pēdejo reizi būtu bijušas pohas. Lētos šņabjus nelietoju, un vakara gaitā nemēdzu jaukt dažādas markas.
Janbo: Es jau saprotu , ka dzer tikai tāpēc , lai apdolbās un iemesls nākamajā dienā pohas lāpīt
Vot nepareizā attieksme!!! Turklāt atkal jauc terminus - lai apdolbītos nevis dzer, bet kož. Janbo, pamācies no optimista, moš Tu arī par pohām aizmirsīsi
optimists:ne jau visiem dzeršana ar pohām asociējas Es piem. neatceros kad man pēdejo reizi būtu bijušas pohas. Lētos šņabjus nelietoju, un vakara gaitā nemēdzu jaukt dažādas markas.
Interesanta diskusija jums te! Klau, Janbo.. ja Tu tā gribi pie jūras, braucam nedēļas nogalē. Kaut visu dienu es noorganizēšu Tev tādu aktīvo atpūtu pie jūras, ka pēcāk nemaz negribēsi! esi ar mieru? Man ir nepilnus divus gadus vecs dēls, kurš dievina ūdeni, smiltis, bumbas un jautrus onkuļus! Ļaušu jums abiem vaļu un varēsiet spēlēties i smiltīs, i ūdenī, i varēsi viņu sacienāt ar pusdienām! es tikmēr jauki pavadīšu šo dienu pludmalē un izbaudīšu brīvdienu, kad neviens nerausta "Mammiite! Mammiite!". Esi ar mieru uz tādu aktīvo dienu pludmalē? aaaa, jā, jautrība sāksies jau stacijā, jo uz jūru braucam ar vilcienu. Varēsiet abi pa logu vērot mežus un mašīnas! ta Tev tiešām būs jautra un aktīva diena. un nekādu kompleksu... mans dēls maziņš, pludmalē dzīvojas bez peldbiksēm!
Zaiga_:Interesanta diskusija jums te! Klau, Janbo.. ja Tu tā gribi pie jūras, braucam nedēļas nogalē. Kaut visu dienu es noorganizēšu Tev tādu aktīvo atpūtu pie jūras, ka pēcāk nemaz negribēsi! esi ar mieru? Man ir nepilnus divus gadus vecs dēls, kurš dievina ūdeni, smiltis, bumbas un jautrus onkuļus! Ļaušu jums abiem vaļu un varēsiet spēlēties i smiltīs, i ūdenī, i varēsi viņu sacienāt ar pusdienām! es tikmēr jauki pavadīšu šo dienu pludmalē un izbaudīšu brīvdienu, kad neviens nerausta "Mammiite! Mammiite!". Esi ar mieru uz tādu aktīvo dienu pludmalē? aaaa, jā, jautrība sāksies jau stacijā, jo uz jūru braucam ar vilcienu. Varēsiet abi pa logu vērot mežus un mašīnas! ta Tev tiešām būs jautra un aktīva diena. un nekādu kompleksu... mans dēls maziņš, pludmalē dzīvojas bez peldbiksēm!
Zaiga_:Interesanta diskusija jums te! Klau, Janbo.. ja Tu tā gribi pie jūras, braucam nedēļas nogalē. Kaut visu dienu es noorganizēšu Tev tādu aktīvo atpūtu pie jūras, ka pēcāk nemaz negribēsi! esi ar mieru? Man ir nepilnus divus gadus vecs dēls, kurš dievina ūdeni, smiltis, bumbas un jautrus onkuļus! Ļaušu jums abiem vaļu un varēsiet spēlēties i smiltīs, i ūdenī, i varēsi viņu sacienāt ar pusdienām! es tikmēr jauki pavadīšu šo dienu pludmalē un izbaudīšu brīvdienu, kad neviens nerausta "Mammiite! Mammiite!". Esi ar mieru uz tādu aktīvo dienu pludmalē? aaaa, jā, jautrība sāksies jau stacijā, jo uz jūru braucam ar vilcienu. Varēsiet abi pa logu vērot mežus un mašīnas! ta Tev tiešām būs jautra un aktīva diena. un nekādu kompleksu... mans dēls maziņš, pludmalē dzīvojas bez peldbiksēm!
Zaiga, neesi, gadījumā, ļoti "izmisusi", ka puikam "aktīvu atpūtu" pie jūŗas organizē?
Zaiga, neesi, gadījumā, ļoti "izmisusi", ka puikam "aktīvu atpūtu" pie jūŗas organizē?
Ok šo jau var likvidēt , jo cik saprotu visi tik audzēs riepiņu un staigās kā līķi , labāk kost un bojāt savu organismu , tad jau labāk saorganizējat kkādu kārtējo pirtiņu un pārējais lai paliek jūsu ziņā kā jūs tur tusējiet pa pliko , apģērbto , netīro vai vēl kā sirds kāro.
smartins, tu ne tā izlasīji/izprati Zaigas piedāvājumu
Janbo, nevajag censties visu pacelt sliktākā gaisotnē uz savas iztēles pamata, lai pats šķietami izceltos uz tā fona es piem., pa garajām Jāņu brīvdienām daudz laika pie jūras pavadīju.
Oi Zaiga... uzmanigi, laikam nelasiji Luna "zalo zemi" blakus topina par mazgado "pavesanam" Bet Janbo - tev jasak dzert, vai vairak pipet - dikti jau nu stresains jauneklis esi... i saki ka ar meitenem tev viss ciki, bet tads dikti saspringts
Un ja par juru - nu tas jau no attieksmes, man tas tads dikti privats process, nepatik nekada nemsasnas, ljurinasana, cakaresanas, ka neka atputa... un laikam jau ne visi brauc pie juras TUSET